Gość: tyt0os IP: *.brzesko.net.pl 02.06.04, 19:58 czemu netsec jest taki niemily! Ciekawe jak na to odpowie, nie chce tu nic sugerować ale wg mnie jest niemiły! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amj77 Re: Czemu ! 02.06.04, 20:06 Gość portalu: tyt0os napisał(a): > czemu netsec jest taki niemily! Ciekawe jak na to odpowie, nie chce tu nic > sugerować ale wg mnie jest niemiły! Niemiły?!?!? Jestem ciekawa czy ktoś inny by Ci za darmo poświęcił tyle czasu, w tak zrozumiały sposób wszystko wyjaśnił i pomógł? Chyba tytoosie zły dzień miałeś i przyszedłeś się tu rozładować, ale złą osobę zaczepiasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Re: Czemu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:08 Masz coś do niego? Nie zauważyłem, żeby był niemiły. Jak oceniasz negatywnie, to podaj na jakiej podstawie. Spróbuj siąść przy klawiaturze i kilka godzin odpowiadać na zapytania. Bywa, że nie ma czasu na czułostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Czemu ! IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.04, 20:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=11960857&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Re: Czemu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:59 :( Przykro, przyznaję, jestem niedoinformowany. Odpowiedz Link Zgłoś
amj77 Re: Czemu ! 02.06.04, 21:02 Gość portalu: ass napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=11960857&v=2&s=0 Czepiasz się. Teraz to już tylko zazdrość z Ciebie wychodzi. Nie zauważyłam, abyś Ty tu jakoś specjalnie ludziom pomagał, najczęściej tylko popisujesz się swoją "mądrością". Teraz też się nie wykazałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Czemu ! 02.06.04, 21:41 Teraz to się chyba czepiacie . Ten facet i tak ma zdrowie , jest tu prawie na "etacie" . Pomaga ile i jak tylko może . Ma anielską cierpliwość . Nawet jeżeli się kiedyś "znerwił" to i tak jest to bez znaczenia . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Czemu ! IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.04, 22:40 Jezeli ktos chce rozmiawiac na temat drugiej osoby to musi chociaz sie przedstawic a waszych IP jakos nie widac. Czuje sie jakby to byly posty od jednej i tej samej osoby. A moze sis myle........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinowski11 Re: Czemu ! IP: *.chello.pl 02.06.04, 22:49 Oj ass , a ty znowu snujesz teorie spiskowe . Możesz zobaczyć moje IP :) Odpowiedz Link Zgłoś