braineater 04.03.07, 22:44 czyli proteścik do podpisania jesli komuś wydaje się ważnym istnienie PR 2 w dotychczasowym kształcie i zasięgu. www.sygnatariusze-radio.com/ Więcej w temacie: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3961735.html P:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: społecznictwo 04.03.07, 23:06 Ech... i jeszcze kosztem (za przeproszeniem) Jedynki:/ Jak nie lubię tego typu akcji, tak niewykluczone że podpiszę. Odpowiedz Link
cze67 Re: społecznictwo 05.03.07, 11:05 Od wielkiego dzwonu słucham Dwójki i jest to program na poziomie (kiedyś kilka niesamowitych dźwięków z jakiegoś koncertu średniowiecznego, znaczy się - muzyki średniowiecznej), więc jestem poważnie zaniepokojony (choć już nie zdziwiony, przyzwyczaiłem się i, po części, znieczuliłem, na działania obecnych władców). Protest jak najbardziej zasadny. Odpowiedz Link
cze67 Re: społecznictwo 05.03.07, 11:18 Się dopisałem. I przy okazji patrzę, jak w ciągu pięciu minut przybyło z dziesięć osób. Choć wątpię niestety, czy protest pomoże, bo oczywiście władza wie lepiej, co dla Obywateli tzw. IV RP jest bardziej potrzebne i lepsze. Odpowiedz Link
grimsrund Re: społecznictwo 05.03.07, 14:10 Koleżeństwo najpierw podpisze, a w podzięce twórcy apelu doniosą na Koleżeństwo, że za mało abonamentu na nich płaci, co zapowiadają zresztą w treści apelu :) Odpowiedz Link
braineater Re: społecznictwo 05.03.07, 14:50 Grim, ja mam świadomośc, że ten list, co podrzuciłem do podpisania, jest jednym z najgorzej napisanych listów protestacyjnych jakie widziałem i generalnie sprawy najwazniejsze typu kształt i zasięg traktuje marginalnie a dupsy typu istnienie Orkiestry czy ściagalnośc abonamentu traktuje śmiertelnie poważnie, no ale niestety nie ma innej formy protestu, a bardzo bym nie chciał by straciło się radio w którym pierwszy raz słyszałem Goulda, Zorna czy innych świrów. Tyły mam o tyle zabezpieczone, że abonament za posiadanie odbiornika radiowego płacę:) Za TV nie płacę bo ni mom.:P P:) Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: społecznictwo 05.03.07, 15:21 PR 2 to JEDYNA stacja, której słucham regularnie :( Odpowiedz Link
maff1 Re: społecznictwo 05.03.07, 20:32 cze67 napisał: > I to w jaki affektowny sposób:-) Oooo, ciekawe spostrzezenie :) podoba mi sie. Odpowiedz Link
cze67 Re: społecznictwo 09.03.07, 16:03 Te prawie 10 tysięcy podpisów robi wrażenie. Ale pewnie nie na decydentach. Kto by tam zwracał uwagę na łże-słuchaczy. Odpowiedz Link
cze67 Re: społecznictwo 22.03.07, 11:24 "Polityka" poświęciła owej sprawie text: tinyurl.com/293obj Odpowiedz Link
grimsrund Re: społecznictwo 22.03.07, 12:06 Eee, to będzie że komuchy bronią swoich :(( Jak dla mnie, niech rżną personalnie kogo chcą, wojna to wojna, ale od częstotliwości i muzyki Dwójki wara! Odpowiedz Link
cze67 Re: społecznictwo 21.05.07, 15:15 Zdaje się, że z akcji dupa, bo właśnie dają ogłoszenia, że zmieniają się częstotliwości Jedynki, Dwójki i Biski. Odpowiedz Link
grimsrund Re: społecznictwo 21.05.07, 16:22 I bardzo słusznie. Dotychczasowe częstotliwości, jako podejrzane o wieloletnią współpracę z minionym reżimem, musiały zostać porządnie zlustrowane. Odpowiedz Link