Dodaj do ulubionych

Avast a Anti-Malware

04.11.12, 12:48
Witam,
Posiadam Avasta i zastanawiałem się nad zainstalowaniem Anti-Malware jak myślicie programy nie będą się "gryzły" ktoś używa takiego połączenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Avast a Anti-Malware IP: *.zask.pl 04.11.12, 13:41
      Nie powinny.
      • artemise Re: Avast a Anti-Malware 11.02.13, 10:01
        Mam zainstalowany licencjonowany Norton, a obecnie testuję wersję Pro Anti-malware. Za chwilę kończy się okres testowy , a chcialabym mieć wersję free tegoż, bo bardzo skutecznie blokuje nadchodzące śmieci. Wiem, że Norton nie gryzie się z anti-malware. Czy mogę prosić o radę, jak zainstalować właśnie wersję free anti-malware?
        • Gość: Kolobos Re: Avast a Anti-Malware IP: *.zask.pl 11.02.13, 10:35
          Usun spam (linki) z podpisu!

Odinstaluj Pro i zainstaluj zwykla wersje w czym tutaj widzisz jakis problem?
          Sadzac po Twoim poscie piszesz tutaj tylko po to zeby zareklamowac strony z podpisu.

• artemise Re: Avast a Anti-Malware 11.02.13, 11:55
            Linki w podpisie wolno mieć każdemu, więc pozwól, że je zostawię. To, co napisałam odnoście malware było faktyczną prośbą o informację.,ale naród jest już tak zaciekły, że wszędzie dopatruje się spamowania :(
            NIE WIDZĘ mozliwości pobrania opcji free i tyle.
            • Gość: Kolobos Re: Avast a Anti-Malware IP: *.zask.pl 11.02.13, 14:21
              Nie podalas nawet o jaki dokladnie program chodzi, wiec jakich informacji oczekujesz?
              Wysil sie troche bardziej i podaj NAZWE PROGRAMU.
              • artemise Re: Avast a Anti-Malware 11.02.13, 14:41
                Kolobos, uśmiechnij się :) bardzo Ci dziekuję za to, że chcesz mi pomóż:)
                Na stałe ma -tak jak napisałam- płatną licencjonowaną wersję Nortona- radzi sobie nieźle, ale nie ze wszystkim niestety. Usłyszałam gdzieś, że Malwarebytes Anti-Malware blokuje całe paskudztwo. Więc weszłam na stronę programu i pobrałam 14 dniową wersję Pro. Widzę, że jest możliwość pobrania wersji free, ale nie wiem, jak to zrobić-czy odinstalować tą Pro / konczy mi się okres testowy za trzy dni/, czy też próbować pobrać wersję darmową. Nie chcę namieszać sobie na komputerze- stąd moja prośba o pomoc.
                • Gość: Kolobos Re: Avast a Anti-Malware IP: *.zask.pl 11.02.13, 19:14
                  Odinstaluj pro juz teraz, nastepnie sciagnij i zainstaluj darmowa: www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/
                  • artemise Re: Avast a Anti-Malware 11.02.13, 19:16
                    Dziękuję :) i pozdrawiam :)
            • Gość: . Re: Avast a Anti-Malware IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 13:09
              artemise napisała:

> Linki w podpisie wolno mieć każdemu, więc pozwól, że je zostawię

serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html

8. Umieszczanie na stronach Profili przekazów reklamowych oraz informacji handlowych, w tym ofert sprzedaży towarów i świadczenia usług, jak również linków do stron internetowych zawierających takie treści lub materiały jest dopuszczalne wyłącznie przez uprawnionych przez Agorę Użytkowników o statusie przedstawicieli określonych produktów, reprezentujących konkretny towar lub usługę. Profile Użytkowników o takim statusie oznaczone są wyróżnionym kolorem.
    • tomekcas Re: Avast a Anti-Malware 12.02.13, 13:54
      Dziś pół dnia szukałem dobrego programu który uchroni mnie przed zagrożeniami.. i guzik. Na razie testuje jakiś nowy program Avast Premier .. Wydaje się ciekawy.. Znalazł mi 2 trojany! :D

• vasilip Re: Avast a Anti-Malware 26.02.13, 09:36
      Mam tak i jest ok (win 7)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka