Gość: blabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:13 czy program antywirusowy powinien być dostowowany do np. tego jaki jest system operacyjny? nie wiem jaki program mam kupić dla komputera domowego. poradźcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrocławianka Re: program antywirusowy IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.10.04, 20:47 najlepszy jest awest -darmowy ściagnij se i po kłopocie znajdz se w wyszukiwarce tylko nie pande bo miałam pełno wirusów i nie wykazała Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: program antywirusowy 21.10.04, 23:14 awest ? ? ? he he he najwyraźniej Twoja znajomość programów antyvirusowych jest na poziomie "awestu" Odpowiedz Link Zgłoś
wojtzuch avast plus nod32 (nie gryzą się) 25.10.04, 21:25 Oba lekkie, jeśli je odpowiednio skonfigurować, masz 2x AV (praktycznie), a nie pracują oba naraz. Aavast darmowy. Nie jest idealny (jak żaden), więc polecam duet. Na pewno skuteczny na trojany ze stron z crackami, w przeciwieństwie do Nortona (ale ten w każdym teście na trojany ma pon. 80%, w przeciwieństwie do całej konkurencji, choć w kategorii wirusów zazwyczaj wygrywa). Lada dzień powinny być nowe testy av-test.org na win xp, zobaczymy, czy coś się zmieniło w najnowszej wersji pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś