Dodaj do ulubionych

gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke

IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 26.11.04, 18:42
przepraszam za moje -byc moze smieszne dla niektorych pytanie- ale ja wlasnie
kupilam nagrywarke i nie wiem od czego zaczac
P.S ona juz od miesiaca stoi nie uzywana;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ass Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.04, 20:08
      To nie to Forum ale masz na poczatek:
      www.szorty.pl
      • Gość: monika282 Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 26.11.04, 22:15
        chodzilo mi o muzyke mp3!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ass Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.04, 23:25
          Wlasnie Ci podalem masz tam mp3 i WMA.
    • Gość: monika282 Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 27.11.04, 16:11
      jakos nie moge tam doszukac sie muzyki mp3!!!!!!!!!!
      • Gość: piecyk gazowy Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.04, 17:00
        Np. www.emp3world.com

Ale muzykę najlepiej ściągać jakimiś programem P2P typu eMule, BitTorrent,
        WinMX, Kaza Lite, iMesh Lite, C++ itd.
        www.google.pl/search?hl=pl&q=programy+p2p&lr=
        • Gość: MONIKA282 Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 27.11.04, 18:43
          no wlasnie- mam pytanie odnosnie tej strony.dlaczego w momencie klikniecia na
          piosenke wlacza mi sie odtwarzanie a nie informacja czy chce zapisac na
          komputerze?
          moze ja nie mam jakiegos programu?bo np na wp jest inf. sciagnij- klikam i
          zapisuje na komputerze a tu nie ma tej opcji????bede ogromnie wdzieczna za
          wyjasnienie!
          • Gość: piecyk gazowy Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.04, 18:46
            Wyjaśnienie jest na stronie przy każdej piosence: "Note: (Right click, >>Save
            Target As<<)", czyli "Uwaga: kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Zapisz
            element docelowy jako".

Pozdrawiam!
        • kobietaxyz Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke 27.11.04, 19:28
          Swietne miejsce - weszlam tam i pierwsze co mi sie zrobilo dzikei tej stronie
          to złapał mi się wirus, którego Kaspersky wykryl wirusa trojana JS Seeker -
          rewelacja.
          • Gość: piecyk gazowy Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.04, 19:50
            Ciekawe, dobrze wiedzieć. :-]

Wydawało mi się, że to czysta strona. Wygląda na to, że nie. Z tym że ja
            zaglądam tam (rzadziej ściągam) bardzo często - to jedna z moich kilku stron
            startowych - i jakoś niczego nie łapię.
    • Gość: konrad30 Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.bajtnet.lca.pl / *.lubin.dialog.net.pl 27.11.04, 20:48
      czesc! ja sciagam tylko z direct connect! mam muzyki ile chce i jaka chce! tylko
      niemam nagrywarki i zapycham twardziela!
    • Gość: monika282 to znow ja IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 27.11.04, 21:11
      ja prosilam Was kochani o jakies adresy stron internetowych gdzie moge sciagnac
      bezpiecznie mp3. i mowiac szczerze nik mi jak dotad nie pomogl!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka