Gość: monika282 IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 26.11.04, 18:42 przepraszam za moje -byc moze smieszne dla niektorych pytanie- ale ja wlasnie kupilam nagrywarke i nie wiem od czego zaczac P.S ona juz od miesiaca stoi nie uzywana;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ass Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.04, 20:08 To nie to Forum ale masz na poczatek: www.szorty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika282 Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 26.11.04, 22:15 chodzilo mi o muzyke mp3!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.04, 23:25 Wlasnie Ci podalem masz tam mp3 i WMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika282 Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 27.11.04, 16:11 jakos nie moge tam doszukac sie muzyki mp3!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.04, 17:00 Np. www.emp3world.com Ale muzykę najlepiej ściągać jakimiś programem P2P typu eMule, BitTorrent, WinMX, Kaza Lite, iMesh Lite, C++ itd. www.google.pl/search?hl=pl&q=programy+p2p&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA282 Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 27.11.04, 18:43 no wlasnie- mam pytanie odnosnie tej strony.dlaczego w momencie klikniecia na piosenke wlacza mi sie odtwarzanie a nie informacja czy chce zapisac na komputerze? moze ja nie mam jakiegos programu?bo np na wp jest inf. sciagnij- klikam i zapisuje na komputerze a tu nie ma tej opcji????bede ogromnie wdzieczna za wyjasnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.04, 18:46 Wyjaśnienie jest na stronie przy każdej piosence: "Note: (Right click, >>Save Target As<<)", czyli "Uwaga: kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Zapisz element docelowy jako". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietaxyz Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke 27.11.04, 19:28 Swietne miejsce - weszlam tam i pierwsze co mi sie zrobilo dzikei tej stronie to złapał mi się wirus, którego Kaspersky wykryl wirusa trojana JS Seeker - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.04, 19:50 Ciekawe, dobrze wiedzieć. :-] Wydawało mi się, że to czysta strona. Wygląda na to, że nie. Z tym że ja zaglądam tam (rzadziej ściągam) bardzo często - to jedna z moich kilku stron startowych - i jakoś niczego nie łapię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad30 Re: gdzie wejsc zeby bezpiecznie sciagnac muzyke IP: *.bajtnet.lca.pl / *.lubin.dialog.net.pl 27.11.04, 20:48 czesc! ja sciagam tylko z direct connect! mam muzyki ile chce i jaka chce! tylko niemam nagrywarki i zapycham twardziela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika282 to znow ja IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 27.11.04, 21:11 ja prosilam Was kochani o jakies adresy stron internetowych gdzie moge sciagnac bezpiecznie mp3. i mowiac szczerze nik mi jak dotad nie pomogl!! Odpowiedz Link Zgłoś