neder 07.06.05, 22:19 czy mogę usunąć: O1 - Hosts: 62.75.224.159 home.edonkey2000.com bez przeszkód dla działania programu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: linijka loga IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 22:33 edonkey2000 to smiec, zainstaluj lepiej eMule. Wpis mozesz skasowac jak chcesz, nie jest potrzebny, a ten host o tym IP (polska strona) juz nie dziala z tego co widze. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: linijka loga 07.06.05, 22:37 dzięki:) wpisy 01 to raczej dla mnie czarna magia ;p No i mam wersję eDonkey bez spyware (Lite) więc jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: linijka loga IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 22:42 eMule ma wiecej opcji/wieksze mozliwosci :-) eDonkey byl fajny dawno temu jak nie bylo nic innego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: linijka loga 07.06.05, 22:49 Tak tak, wiem o tym, ale z eDonkeya korzystam raz na miesiąc (góra) jak mnie bardzo jakiś kawałek przypili;) więc ze zbyt wielu opcji raczej nie korzystam. Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że tam nie muszę czekać ruski miesiąc na ściągnięcie 5MB. Z eMule eksperymentowałam z kolei jakiś czas temu jak zaczynałam w ogóle bawić się w internet. Widzę, że jak zwykle wszystko zrobiłam na odwrót, nie pokolei:) Odpowiedz Link Zgłoś