Dodaj do ulubionych

duży problem trojany itd.....

IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:53
Ostatnio nałapałem pełno trojanów itp używam programu antyvir avast4
wszystkie pliki zawierajace wirusa są w kwarantannie co mam zrobić ,aby je
usunąć proszę o rady po przeskanowaniu skanerem mks wykrył pełno szkodników 2
nie mogę wogóle usunąć próbowalem ostatnio wkleić log z hijackthis ale jak go
zapisuję pojawia mi się zamiast logu coś takiego 'small rockets key manager'
a wszystko robiłem wedlug instrukcji na stronie www.mgregor.republika.pl
pojawia mi się ostatnio po uruchomieniu kompa system upomina się o plik [
ibm00001]jakby było mało od tygodnia niektóre gry zaczęły wolniej chodzić
proszę ojakieś wskazówki z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: duży problem trojany itd..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.05, 01:37
      po co do kwarantanny? usun te pliki.
      po co zapisujesz log? powinien sie sam otowrzyc i wklej zawartosc, chyba, ze
      juz wtedy sie zmienia?
      odwolanie do ibm usun w hijackthis.
      Przeskanuj sobie system przy pomocy ewido (znajdziesz na google).
    • Gość: flavi Re: duży problem trojany itd..... IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:39
      przeskanowałem ewido usunąłem najróżniejsze syfy jest czysto co do hijackjack
      to pojawia się nadal ten napis po przeskanowaniu wywala ten napis jest tylko
      lewa strona niema notatnika hijackjack nadal pojawia po uruchimieniu kompa plik
      [ibm00001] a na mojej fifie 06 nie mogę grać gracze są strasznie spowolnieni
      narazie dziekuję za pierwsze porady
      • Gość: k Re: duży problem trojany itd..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.05, 19:49
        Czy jak zmienisz nazwe pliku hijackthis.exe na test.com to dzieje sie to samo?
    • Gość: flavi Re: duży problem trojany itd..... IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:59
      zmieniłem na na test.com jest ze jest napis hijackjack already running z
      ostrzezeniem nic się nie dzieje
      • Gość: k Re: duży problem trojany itd..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.05, 21:33
        Wiec zakoncz w menadzerze zadan inne hijackthis!
    • Gość: flavi Re: duży problem trojany itd..... IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:40
      nawet jak zmieniłem hijackthis.exe na test.com pojawia się nadal napis small
      rockets key manager pojawia się on równocześnie jak kończę skanować pojawia się
      tylko lewa strona prawej niema brak notatnika hijackthis mam cały czas tylko
      lewą część logu co do odwołania w hijackthis usunąłem je nadal po uruchomieniu
      kompa domaga się pliku[ibm00001] muszę powiedzieć że komp chodzi szybciej teraz
      sprawdzałem avastem jest czysto nareszcie brak tych 2 wirusów których nie
      mogłem wczesniej usunąć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka