Gość: andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:38 Co sądzicie o Symantec AntiVirus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: symantec 15.04.06, 10:53 zajrzyj do wątku z nagłówka forum. Nie ma sensu się powtarzać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: symantec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:57 Dzięki za wnikliwą odpowiedź ale tam już zaglądałem i nic konkretnego na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: symantec 15.04.06, 10:58 jest beznadziejny. O to Ci chodziło? Na forum (tu i na Komputerach)jest mnóstwo takich wątków. Nie pytasz o to pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: symantec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 11:01 Tak to mi wystarcza dzieki, sądzę że znasz się na tym a ja jestem zielony w tych sprawach. Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: symantec 15.04.06, 11:12 Nie wiem czy to miała być ironia, ale... jesli chodzi o Nortona to w skrócie: zdania sa podzielone. jedni nie wyobrażają sobei bez niego życia, inni nie wyonrażają sobei życia z nim. ja akurat zaliczam sie do tej drugiej grupy. Według mnei, nie jest taki rewelacyjny, czuć dość wyraźnie, ze obciąża system. Jak dla mnie minusem jest także to, że wczepia się w system tak głęboko, że odinstalowanie go bez śladu jest niemożliwe. Wesołych... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: symantec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 12:03 Ależ skąd, żadna ironia! Ja na prawdę się nie znam na tym a chciałem kupić jakiś program antywirusowy i ten mi polecono. Dzięki za obszerną odpowiedź, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: symantec 15.04.06, 12:21 ja na poczatek poelciłabym Ci darmowego avasta. Jak się nie sprawdzi (a u mnie się sprawdza od początku dostępu do netu) to dopiero wydawać kasę na jakiś program ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: symantec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 12:23 Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś