Gość: Viola IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.08.07, 10:31 mam pytanie w zwiazku z tym: mialam juz ten program ale kaspresky wykryl ze jest w nim wirus i go usunal. czy poprostu te programy sie nie "lubia"? bo oba sa anty wiec moze przez to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: prosze o link zeby sciagnac combo.fix IP: *.escom.net.pl 07.08.07, 11:44 Nie ma tam żadnego wirusa. Na czas uzycia combofix wylacz kasperskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola co zrobic zeby komp chodzil szybciej? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.08.07, 10:41 www.wklej.org/id/fdf5848786 Odpowiedz Link Zgłoś
kolobos Re: co zrobic zeby komp chodzil szybciej? 08.08.07, 11:27 Dlaczego zasmiecasz forum? W nagrode za utworzenie kolejnego watku powinienem usunac oba! Usun z dysku te pliki: C:\WINDOWS\system32\vouybk.exe C:\WINDOWS\system32\jxudqx.dat C:\WINDOWS\system32\jxudqx_navps.dat C:\WINDOWS\system32\jxudqx_nav.dat C:\WINDOWS\system32\yznepbgmn.dat W msconfig w zakladce uruchamianie wylacz: O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exe" O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033 O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.exe.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE Messenger'a mozesz odinstalowac, opis masz w naglowku forum. Napisz ile masz ramu i jaki procesor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: co zrobic zeby komp chodzil szybciej? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.08.07, 18:58 nie wiem jak mam to wylaczyc, prosze o dokladniejsze wskazowki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: co zrobic zeby komp chodzil szybciej? IP: *.escom.net.pl 08.08.07, 19:41 Uruchom msconfig, przedz do zakladki uruchamianie i odznacz to co podalem, jaki mozesz miec z tym problem? Dlaczego nie napisalas ile masz ramu i jaki procesor? Odpowiedz Link Zgłoś