Gość: kasia IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 23:03 mam tego wirusa. wyrzuca mnie wciaz z windowsa. skaner online nie ejst w stanie go usunac. co moge zrobic. jestem komputerwoym laikiem. pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: blaster IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 23:46 prosze o wskazowki krok po kroku. jestem tylko uzytkowniczka komputerow, nie znam sie na nich wcale, ale musze wykurzyc to g... z mojego kompa. miesiac temu komp byl w naprawie przez 2 tygodnie. zaplacilam kupe kasy a teraz znow to samo. jestem wsciekla i bezsilna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: blaster IP: *.icpnet.pl 13.09.03, 15:28 Kasia podaj adres e-mail,podesle Ci programy do usuwania tego wirusa. Akurat wczoraj je sobie sciagnalem,bo tez szukalem blasta na kompie. To sa programy sciagniete ze stron producentów programów antywirusowych. Ewentualnie moge Ci podac linki do tych stron,ale to troche dluzej potrwa, bo muisalabys sobie poszukac tych programow na tych stronach i je sciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: blaster IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 20:32 dzieki. charlize@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: blaster IP: *.gdata.com.pl 16.09.03, 15:56 blaster ... www.gdata.pl -> dział news ... zainstalować łaty, wyrzucić robaka Odpowiedz Link Zgłoś