Gość: kasia IP: *.aster.pl 09.11.08, 00:35 po uruchomieniu komputera pojawia się komunikat o znalezieniu wirusa Win32:Trojan-gen {Other} w takim pliku C:\program files\tibia\tibia.exe co powinnam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: i jeszcze log IP: *.aster.pl 09.11.08, 00:41 wklej.org/id/16323/ Odpowiedz Link Zgłoś
stru2s [...] 09.11.08, 06:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ostrzeżenie Avasta - co z tym zrobić? IP: *.aster.pl 09.11.08, 11:58 wklej.org/id/16377/ z wielkim strachem przeszłam przez ten etap, bo ostrzeżenie o tym,że powinna robić to osoba, która ma jakiekolwiek pojęcie spowodowało u mnie wątpliwości, czy się za to zabierać, bo ja pojęcia nie mam żadnego:( powinnam teraz usunąć Combofix-a? jakieś instrukcje Odpowiedz Link Zgłoś
stru2s [...] 09.11.08, 12:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stru2s [...] 09.11.08, 12:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zniknął Avast:( IP: *.gprs.plus.pl 09.11.08, 18:14 > otwórz notatnik i wklej > > Windows Registry Editor Version 5.00 > > [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] > "avast!"="C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe" > > > Z menu Notatnika -> Plik -> Zapisz jako -> Zmień rozszerzenie z .tx > t na wszystkie pliki -> zapisz pod nazwą Fix.reg > > Uruchom ten plik, uruchom ponownie komputer wszystko zrobiłam, ale coś robię nie tak, bo pliku uruchomić nie potrafię:( > Odpowiedz Link Zgłoś
stru2s [...] 10.11.08, 08:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: zniknął Avast:( IP: *.escom.net.pl 11.11.08, 05:50 Zapisujesz plik jako fix.reg i klikasz na niego dwa razy. Ewentualnie mozesz przeinstalowac avast jezeli cos jest z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś