Gość: vinca_minor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:09 Przez przypadek zainstalowałam ten program i nie wiem jak się go pozbyć. Bardzo proszę o pomoc i wskazówki jak to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinca_minor Re: Antivirus 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:17 Próbowałam zainstalować ten program - Malwarebytes' Anti-Malware ale ciągle pojawia się jakiś błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Antivirus 360 IP: *.zask.pl 15.03.09, 12:29 Na stronie symantec'a masz remover do jego produktow, uzyj go skoro nie mozesz odinstalowac. Swoja droga jak mozna przypadkiem zainstalowac nortona?! Co do bledu to chyba bedzie sie pojawial dalej skoro nie potrafisz napisac co to DOKLADNIE za blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca_minor Re: Antivirus 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 13:59 Bład pojawiał się bo brakowało jakiegos pliku. Juz go zainstalowałam i Malwarebytes' Anti-Malware skanuje teraz mój komputer. Mam zainstalowanego nortona 2009 ale to co przez przypadek zainstalowałam to antivirus 360 i to raczej nie jest norton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Antivirus 360 IP: *.zask.pl 15.03.09, 18:22 To pisz, ze chodzi o tego falszywego antywirusa, a nie o nortona 360. Uzyj combofix, log wklej na wklej.org i podaj link. Odpowiedz Link Zgłoś