Gość: mif IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 17:46 wklej.org/id/141113/ Przeinstalowałem Windowsa XP przedwczoraj i wszystko było cacy. Dzisiaj muli nawet przy Pasjansie Pająku :( Spyware Doktor wykrył ok 30 wirusów. Podobno je naprawił. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Proszę o sprawdz. loga HijackThis & ComboFix IP: *.chello.pl 27.08.09, 18:29 Nie ma nic szkodliwego. W menedżerze zadań zobacz jaki proces obciąża CPU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Proszę o sprawdz. loga HijackThis & ComboFix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 18:57 Proces bezczynności systemu SYSTEM 98 16K Reszta procesów CPU 00 Czy analogicznie, bezczynność rządu obciąża system, czy system obciąża rząd bezczynnością? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Przeinstalować jeszcze raz? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Proszę o sprawdz. loga HijackThis & ComboFix IP: *.zask.pl 27.08.09, 20:52 Tzn, nie ma obciazenia. Uzyj HdTune i daj screeny ze wszystkich zakladek programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Proszę o sprawdz. loga HijackThis & ComboFix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 22:09 Nie umiałem inaczej :) wstaw.org/pokaz/18048/ wstaw.org/pokaz/18050/ wstaw.org/pokaz/18052/ wstaw.org/pokaz/18053/ Pozdrawiam mif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Proszę o sprawdz. loga HijackThis & ComboFix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:32 Po całym dniu pracy bydle zakomunikowało, że nie ma pamięci systemowej do opróżnienia kosza :( I co z tym dalej robić? (zresetowałem, bo nawet klawisz Start alkt option nie reagował) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Proszę o sprawdz. loga HijackThis & ComboFix IP: *.zask.pl 29.08.09, 00:11 Dysk ma 80 uszkodzonych sektorow, ktore zostaly przeniesione, wiec to raczej nie dysk powoduje problem. Moze uzyj przywracania systemu o ile masz jakis punkt z przed awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Proszę o sprawdz. loga HijackThis & ComboFix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 13:40 Czyli instalacja od nowa. Mam wprawę :) Dzięki Kolobos Odpowiedz Link Zgłoś