dziunia6 25.09.06, 10:54 Czesc moze macie rozeznanie ile kosztuje wynajecie samochodu i jak to tak praktycznie wyglada - czy to z przybraniem czy nie, na ile godzin itp.???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nives1 Re: samochód 25.09.06, 10:59 No my wlaśnie szukamy takie normalne w sensie nie zabytkowe - jakies chryslery czy audi chodza już od 500 za dzień najczęściej bez przybrania zabytkowe - z tych które my znalexliśmy to kwestia powyżej 1200 teraz kombinyjemy w normalnych wypozyczalniach popatrzeć bo cyhcemy tylko na 4 h i nie zamierzam z to płacić więcej niż 500 trochę jest na allegro i szukam po necie i Panorama firm uruchomiona Odpowiedz Link
art-hunter do Nives 27.09.06, 15:12 Nives daj proszę namiar na wypożyczalnie ze starymi autami, króre macie już sprawdzone. Pisałaś, że 1200zł za dzień, my znaleźliśmy 1200zł za 3 godz!!! Odpowiedz Link
nives1 Re: do Nives 27.09.06, 15:18 www.samter.poznet.pl/ tam szukalismy i narzeczony dzwonił więc nawet nie powiem ci dokładnie co i jak ja z samochodów cienki bolek jestem my się zdecydowaliśmy jednak na cos innego ) Odpowiedz Link
elkam80 Re: samochód 29.09.06, 20:09 My jechaliśmy do ślubu Warszawą M20 z 1961r. Może nie aż taki z niej wielki zabytek, ale na pewno już się do tej kategorii zalicza. Za wynajęcie na cały dzień płaciliśmy 500zł (jeśli chce się do zdjęć to jeszcze jest 50zł dopłaty). Warszawka przystrojona była kwiatkami (bez dodatkowych opłat). Pan i Warszawka spędzili z nami większość dnia. Najpierw samochód pojechał po Pana Młodego, potem po mnie, następnie udaliśmy się na zdjęcia, wróciliśmy do domu na błogosławieństwo. No i już na koniec to do kościoła i z kościoła do restauracji (mniej więcej od 12 w południe do 18 samochód był do naszej dyspozycji). Odpowiedz Link
nives1 Re: samochód 11.12.06, 15:38 My nie bedziemy załatwiac w końcu samochodu - myśleliśmy o zabytku- będziemy wypożyczać z pracy od Młodego - koszt 500 max No chyba ze jak zwykle coś sie u nas zmieni, a to jak to my musimy brać pod uwagę ;D Odpowiedz Link
lubna Re: samochód 11.12.06, 15:41 Dzięki za błyskawiczną reakcje Ja się własnie przekonuję, że na zabytek nas nie stać, chyba, że jakiś cud się zdarzy albo właściciel zabytków oszaleje A to, jak to my, możemy brać pod uwagę Odpowiedz Link