lubna 22.10.06, 01:10 ((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milla1 Re: ślub odwołany 22.10.06, 10:45 Przytulam mocno(( Na 100% ślubu nie będzie czy to jakiś przejściowy kryzys? Odpowiedz Link
nives1 Re: ślub odwołany 22.10.06, 11:23 Coś poważnego ?? Przesyłam dobre fluidy - moze troszkę pomoże Odpowiedz Link
mada.d.n Re: ślub odwołany 22.10.06, 12:26 (((((( dlaczego? mam nadzieję, że nic złego się nie stało jesteśmy z Tobą - pamięta o tym! jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... Odpowiedz Link
greene3 Re: ślub odwołany 22.10.06, 18:19 oby się wszystko okazało chwilowym nieporozumieniem Ściskam ciepło Odpowiedz Link
panna_nie_taka_mloda Re: ślub odwołany 23.10.06, 00:03 głowa do góry.. może się wszystko jeszcze ułoży.. trzymam kciuki.. pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
lubna Re: ślub odwołany 23.10.06, 11:42 strasznie mi jest ciężko, nie tak to miało być, w sobotę rano sobie jeszcze jechałam na rowerze po wrzosy i gerbery, żeby mieć bardziej kolorowy dom i wszystko było takie zwyczajne, przyjemne, wieczorem wybraliśmy się na oglądanie knajpek, żeby znaleźć coś małego, na 30 osób, na poślubny obiad. skończyło się straszną kłótnią, jego "wyprowadzką" do kuzyna, całą noc nie spałam i czekałam z nadzieją, że wróci, czekałam przez niedzielę i znowu przez noc, wrócił dzisiaj... to była nasza najgorsza kłótnia, najbardziej bolesna, nie wiem, co my teraz ze sobą zrobimy, pogodziliśmy się, ot tak, po prostu, kupiłam mu ogromny bukiet róż za wszystkie moje pieniądze dostałam 6 książek w prezencie na ukojenie smutku, ale taką mam teraz zadrę w sercu, że hoho. o ślubie nie ma ani mowy. w ogóle o niczym nie ma mowy każdy siedzi w osobnym pokoju i tylko wrzosy w tych pokojach jakoś tak pogodnie wyglądają. tak mi źle, mój boże, no tak źle. Odpowiedz Link
nives1 Re: ślub odwołany 23.10.06, 11:45 Ehh te emocje.. Ale na szczęście one czasami się wyciszaja i można na nowo porozmawiać Tylko nie przegapcie swojej chwili Trzymam za Was kciuki, bądź dzielna i walcz o swoje szczęście Odpowiedz Link
listek_a Re: ślub odwołany 23.10.06, 12:09 z czasem wszystko wroci do normy. tylko sie duma nie unoscie a bedzie dobrze Odpowiedz Link
dziunia6 Re: ślub odwołany 23.10.06, 11:49 Ja mam czesto przeczucia jak wiedzma i cos mi mowi ze bedzie dobrze))) Odpowiedz Link
mada.d.n Re: ślub odwołany 23.10.06, 11:58 na pewno wszystko się ułoży! i już niedługo będziecie znowu o ślubie rozmawiać jesteśmy z Tobą - pamiętaj o tym! jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... Odpowiedz Link
sloneczniczek4 Re: ślub odwołany 23.10.06, 12:11 trzymaj sie lubna, jestem z toba myslami Odpowiedz Link
czarodziejkakubusia Re: ślub odwołany 23.10.06, 14:03 Ja też przytulam mocno.Wszystkie się kłócimy z partnerami,czasem mniej,a czasem są to ogromne kłótnie.Kiedyś też tak czekałam i spałam sama dwie noce.I świat się kończył.Wierzę,że za kilka dni ból się zmniejszy i będzie coraz lepiej! Odpowiedz Link