mada.d.n 31.10.06, 12:15 wybieram się do kosmetyczki na jakieś oczyszczanie czy coś takiego. możecie polecić mi jakąś, najlepiej gdzieś na Winogradach? i jak cenowo wygląda takie oczyszczanie? dzięki i pozdrawiam jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wagnerowicz Re: kosmetyczka 31.10.06, 12:17 ja chodze do kosmetyczki na wichrowym, pasuje Ci taka lokalizacja? Odpowiedz Link
dziunia6 Re: kosmetyczka 31.10.06, 12:26 Ja mialam i nadal troszke mam problemy z cerą i co za tym idzie wyprobowalam wiele miejsc. I moim zdaniem najlepszym ( choc nie w okolicy) jest Galeria Urody Jean D'Arcel na ul.Prusa. ( dla zainteresowanych telefon 843 28 29). Mila i fachowa obsluga oraz przystepne ceny i żadnego ą ę. I do ktorejkolwiek z Pań trafisz wszystkie są godne polecenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dziunia6 Re: kosmetyczka 02.11.06, 08:40 Oczyszczanie twarzy okolo 40 zl - wliczajac maseczke sciagajaca. Mozna dodatkowo sobie wziac kojace algi i wtedy to dodatkowe 20 zl ( zazwyczaj sa w tej promocyjnej cenie). Robilam tez np. kiedys zluszczanie skory ziolami. Srednio przyjemy zabieg - bo nakladaja taka maseczke z ziol i trą skore zeby potem schodzila i troszke piecze. Potem przez tydzien uzywa sie kremow i tonika ktory sie dostaje od nich. Skora schodzi jak po ostrym opalaniu ale potem jest jak niemowlaka)) Calosc lacznie z kremami 150 zl Odpowiedz Link
greene3 Re: kosmetyczka 02.11.06, 12:11 pilingi ziołowe, enzymatyczne itd. jak najbardziej, ale nie róbcie dziewczyny takieo klasycznego oczyszczania-wyciskania - to straszne męczenie skóry a efekt może być gorszy niż przed zabiegiem - to nie prawda, że to najlepszy sposób na oczyszczenie porów - są znacznie lepsze, trwalsze i bezpieczniejsze!!! Odpowiedz Link
czarodziejkakubusia Re: kosmetyczka 31.10.06, 14:00 Ja mogę polecić z mojego osiedla,ale to na Łokietka,więc nie wiem,czy nie lepiej się wybrać gdzieś bliżej.Cena ok. 70 - 80 zł. Odpowiedz Link
mada.d.n Re: kosmetyczka 31.10.06, 17:10 Łokietka też jak najbardziej (który blok?), mieszkam na Wilczym Młynie, więc Wichrowe też może być Wagnerowicz - jakie są ceny na Wichrowym i w którym to dokładnie miejscu? dzięki dziewczyny! jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... Odpowiedz Link
czarodziejkakubusia Re: kosmetyczka 02.11.06, 12:29 Łokietka blok nr 11 (naprzeciwko Netto). Pamiętam,że kilka lat temu skorzystłam z usług na u. Naramowickiej,w nowym bloku.Chciałam sprawdzić nowy salon kosmetyczny.Taka młda miła babka tam była.Po oczyszczeniu u niej cery,którą wówczas miałam trądzikową,wyglądałam okropnie i nie mogłam sobie poradzić.Poszłam wtedy spowrotem do tej na Łokietka w bloku nr 11 i ona "naprawiła" szkody tamtej młodej babki.Moja koleżanka też z tej w 11 korzysta.PolecamyTel. niestety nie znam. Odpowiedz Link