Dodaj do ulubionych

kosmetyczka

31.10.06, 12:15
wybieram się do kosmetyczki na jakieś oczyszczanie czy coś takiego. możecie
polecić mi jakąś, najlepiej gdzieś na Winogradach? i jak cenowo wygląda takie
oczyszczanie?

dzięki i pozdrawiam

jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
Obserwuj wątek
    • wagnerowicz Re: kosmetyczka 31.10.06, 12:17
      ja chodze do kosmetyczki na wichrowym, pasuje Ci taka lokalizacja?
    • dziunia6 Re: kosmetyczka 31.10.06, 12:26
      Ja mialam i nadal troszke mam problemy z cerą i co za tym idzie wyprobowalam
      wiele miejsc. I moim zdaniem najlepszym ( choc nie w okolicy) jest Galeria
      Urody Jean D'Arcel na ul.Prusa. ( dla zainteresowanych telefon 843 28 29). Mila
      i fachowa obsluga oraz przystepne ceny i żadnego ą ę. I do ktorejkolwiek z Pań
      trafisz wszystkie są godne polecenia.
      Pozdrawiam
      • lubna Re: kosmetyczka 31.10.06, 15:42
        dziunia a jakie to są ceny?
        w granicach 80 zł?
        • dziunia6 Re: kosmetyczka 02.11.06, 08:40
          Oczyszczanie twarzy okolo 40 zl - wliczajac maseczke sciagajaca. Mozna
          dodatkowo sobie wziac kojace algi i wtedy to dodatkowe 20 zl ( zazwyczaj sa w
          tej promocyjnej cenie). Robilam tez np. kiedys zluszczanie skory ziolami.
          Srednio przyjemy zabieg - bo nakladaja taka maseczke z ziol i trą skore zeby
          potem schodzila i troszke piecze. Potem przez tydzien uzywa sie kremow i tonika
          ktory sie dostaje od nich. Skora schodzi jak po ostrym opalaniu ale potem jest
          jak niemowlakasmile)) Calosc lacznie z kremami 150 zl
          • greene3 Re: kosmetyczka 02.11.06, 12:11
            pilingi ziołowe, enzymatyczne itd. jak najbardziej, ale nie róbcie dziewczyny
            takieo klasycznego oczyszczania-wyciskania - to straszne męczenie skóry a efekt
            może być gorszy niż przed zabiegiem - to nie prawda, że to najlepszy sposób na
            oczyszczenie porów - są znacznie lepsze, trwalsze i bezpieczniejsze!!!
    • czarodziejkakubusia Re: kosmetyczka 31.10.06, 14:00
      Ja mogę polecić z mojego osiedla,ale to na Łokietka,więc nie wiem,czy nie
      lepiej się wybrać gdzieś bliżej.Cena ok. 70 - 80 zł.
      • mada.d.n Re: kosmetyczka 31.10.06, 17:10
        Łokietka też jak najbardziej (który blok?), mieszkam na Wilczym Młynie, więc
        Wichrowe też może być
        Wagnerowicz - jakie są ceny na Wichrowym i w którym to dokładnie miejscu?

dzięki dziewczyny!

jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
        • czarodziejkakubusia Re: kosmetyczka 02.11.06, 12:29
          Łokietka blok nr 11 (naprzeciwko Netto). Pamiętam,że kilka lat temu skorzystłam
          z usług na u. Naramowickiej,w nowym bloku.Chciałam sprawdzić nowy salon
          kosmetyczny.Taka młda miła babka tam była.Po oczyszczeniu u niej cery,którą
          wówczas miałam trądzikową,wyglądałam okropnie i nie mogłam sobie
          poradzić.Poszłam wtedy spowrotem do tej na Łokietka w bloku nr 11 i
          ona "naprawiła" szkody tamtej młodej babki.Moja koleżanka też z tej w 11
          korzysta.PolecamysmileTel. niestety nie znam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka