Dodaj do ulubionych

Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu

16.04.07, 10:27
Gdyż:
- jeśli poprosi się mamę o zraezerwowanie czegokolwiek w danym terminie to i
tak tego nie zrobi bo stwierdzi że za wcześnie..
Rezultat:
- Fryzjerkę w dzień ślubu mam na 8 a mogłabym mieć na 10, a próbną w czwartek
przed ślubem dopiero - gdyz - nie ma już terminów...
- Szukam nowej kwiaciarki bo ta ktora miała być zaklepana umową miesiac temu
pokłóciła sie z ksiedzem, ma focha i nie zrobi nam kwiatków do tego kościoła.
No a poniewaz nie było jeszcze umowy to nie widziała powodu żeby informować

I dlatego nad wszystkim trzeba panować samemu uncertain
Obserwuj wątek
    • fotobern Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 16.04.07, 16:01
      Jezeli mogę doradzić koniecznie odwiedź kwacarnie Olivia na Górczynie. Naprawdę
      warto nie zawiedzisz się. Telefon do Pani Julity 503605241
      • nives1 Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 16.04.07, 16:02
        A mógłby mi Pan podać jakies dokładniejszy adres bo coś sie nie mogę dodzwonić -
        słabo znam te rejony niestety.
        • elkam80 Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 16.04.07, 17:39
          www.kwiaciarniaolivia.pl/galeria.php
          Również bardzo polecam. Ja miałam stamtąd bukiecik i byłam
          bardzo zadowolona.
        • fotobern Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 16.04.07, 19:47
          To jest dokladnie na pętli na Górczynie ulica Zgoda. Na poczatku jest czerwony
          pawilon z płyty obornickiej Centrum Dekoracji Ślubnej a 100m dalej jest właśnie
          Kwiaciarna Olivia
          • fotobern Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 16.04.07, 19:50
            fotobern napisał:

> To jest dokladnie na pętli na Górczynie ulica Zgoda. Na poczatku jest
            czerwony
            > pawilon z płyty obornickiej Centrum Dekoracji Ślubnej a 100m dalej jest
            właśnie
            >
            > Kwiaciarna Olivia

Centrum Dekoracji Ślubnej tez należy do Pani Julity. Zmówisz tam wystrój
            kościoła, auta, bukiety ....
    • wagnerowicz Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 16.04.07, 16:05
      a my mamy dziewczyny, które dekorują nam kościół i salę, dosyć droga impreza,
      ale myślę, ze warto. Ich namiary: www.decorado.pl
      • nives1 Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 16.04.07, 16:08
        Zalezy mi tylko na kościele
        A co to oznacza droga impreza ?? Bo przyznam że mam górną granice
        kwiaciarnianą ;>
        • wagnerowicz Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 16.04.07, 16:19
          to zależy co sobie zazyczysz, bo myśmy sie trochę rozpasali, świece, kwiaty na
          ołtarz, przy każdej ławce jakieś wianki, krzesła pożyczone i ubrane też na
          biało, no i wyszło sporo, a ile chcesz zapłacić?
    • wagnerowicz Nives 16.04.07, 16:20
      a jak wypadła fryzura? i czy zauważyłaś życzenia?
      • nives1 Re: Nives 16.04.07, 16:30
        Taaak za zyczenia zaraz będe dziekować - fryzury nie robiła mi - bo klientka za
        klientką - mama miala mnie umówić a tego nie zrobila i w rezultacie jestem
        nieco wk.....
        Mam ich nie obcinać jak powiedziała fryzjerka - mam jednak troszke fryzur -
        zdjeć - wyślę ci jutro na maila - może i ty będziesz miała inspirację smile))))
        W sprawie kwiatków - miałam ochotę na bukiet mój, bukiet na ołtarz, cos małego
        przy ławkach ew trochę tiulu
        • wagnerowicz Re: Nives 16.04.07, 16:42
          prześlij, prześlij, a w sprawie tych kwiatów to może faktycznie zadzwon do tych
          dziewczyn z decorado, może nie bedzie tak źle cenowo, miłego popołudnia i
          świętowania urodzinek smile
          • nives1 Re: Nives 16.04.07, 16:47
            na gazetowego czy na inną pocztę??
        • madziaaaaa5 Re: Nives 19.04.07, 17:13
          Hej. Ja tez polecam kwiaciarnie Olivia - wlasnie w pokoiku mam kwiatki
          urodzinowe z Olivii. Kobieta ma naprawde talent i robi wspaniale bukiety a co do
          strony internetowej to nei ma tam zbyt duzo zdjec wiec najlepiej sie z panią
          Julita umów a ona pokaze Tobie mase fotek. Wlasnie ona zrobi mi wiazanke slubna.
          A tak w ogole to do niej tez nalezy fleurs damour, który tez znajduje sie na
          Gorczynie - taki czerwono-zloty i jest tam wszystko ze slubem zwiazane i mozna
          takze zamowic przystrojenie kosciola i co tylko zechcesz, w sumie kompleksowa
          obsluga wesel i wydaje mi sie ze ma tez duzo taniej niz u innych.

Centrum Aranżacji Ślubnej Fleurs d’ amour
          Bukiety ślubne-biżuteria kwiatowa, typologia panny młodej, wystrój kościołów,
          sal, lokali, hoteli, artystyczne dekoracje stołów, materiały, świece, szkło,
          kwiaty, dekoracje samochodów, wynajem limuzyn, pojazdów zabytkowych, całoroczna
          obsługa imprez firmowych, rocznice ślubów, fotografia ślubna, videofilmowanie,
          zaproszenia, podziękowania, upominki, prezenty ślubne, zespoły muzyczne, DJ-e.
          Piękno po to jest – by, zachwycało!

Poznań, ul. Zgoda (pętla Górczyn),
          tel. 061 661 46 32, 0503 605 241,
          www.fleurs-damour.pl
    • greene3 Re: Dlaczego wszystkim należy się zajać samemu 17.04.07, 14:47
      no cóż - ja właśnie się dowiedziałam, że mój luby zmywa się na dwa miesiące,
      więc też wszystko na mojej głowie - ale mam nadzieję, że będzie dobrze
      o kwiatach jeszcze nie myślałam, a fryzjerka jest na etapie zastanawiania się
      czy będzie brać w sierpniu urlop czy nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka