08.05.07, 00:24
Czy Wasi narzeczeni będą mieli garnitur z kamizelkami? I jeżeli tak to z
jakimi?
Niedawno byliśmy z moim N. oglądać garnitury i dowiedzieliśmy się, że
kamizelki już od dwóch sezonów są niemodne i teraz szyje się tylko garnitury
dwuczęściowe. Natomiast do ślubu można dobrać kamileki (takie bardziej
strojne - nie wiem jak je opisać, ale mam nadzieje, że wiecie, o jakie mi
chodzi). Z tym, że niestety one zupełnie mi się nie podbają. No i mamy teraz
problem. Jeśli zdecydujemy się na taką kamizelkę to chyba musiałaby ona być w
kolorze ecru (tak jak moja sukienka), ale wtedy to by chyba biała koszula nie
pasowała? Poradźcie proszę.
Obserwuj wątek
    • greene3 Re: kamizelka 08.05.07, 08:03
      W sumie my jeszcze nie rozmawialiśmy na temat stroju dla Piotra, ale w mojej
      głowie jest to cały czas taka właśnie typowo ślubna kamizelka w komplecie z
      musznikiem - ja też mam suknię ecru i Piotrek w związku z tym nie będzie miał
      koszuli białej tylko też ecru a kamizelkę np. o ton ciemniejszą niż koszulę - w
      każdym razie przy takiej kamizelce i muszniku koszuli niemal nie widać, ale te
      kamizelki mogą być w różnych kolorach - również w odcieniach Twoich dodatków
      czy kwiatów - np. wpadająca w złoty czy srebrny odcień
    • nives1 Re: kamizelka 08.05.07, 09:02
      Wyślę ci na gazetowego jak ubraliśmy Marcina - kamizelka jest ciemne ecru a
      koszula jasne ecru - z kamizelką szlismy po koszulę - pokazalismy babce i ona
      dobrala koszulę smile
      • krzysia2 Re: kamizelka 08.05.07, 12:19
        Dzięki za rady.
        Nives,Twój narzeczony wygląda rewelacyjnie.
        Gdzie kupiliście tę kamizelkę? Jest ładna i elegancka. Te, które my ogladaliśmy
        w Cybinie były albo wzorzyste albo zbyt świecące i kojarzyły mi sie z ubiorem
        Cyganów.
        Pokażę te fotki mojemu N. Jestem przekonana, że mu się spodoba i że wybierzemy
        coś podobnego.
        • nives1 Re: kamizelka 08.05.07, 12:33
          Kamizelkę kupiliśmy w sklepie Eldorado w Plazie na piętrze a koszulę w sklepie
          Kastor tez na piętrze ale dokładnie po przeciwnej stronie
          Kamizelka kosztowała 199 pln - w sumie na początku wybraliśmy inna ale nie było
          rozmiaru no a jak sie zaczęliśmy wypytywać babce to nam przyniosła taką furę z
          magazynu ze godzinę tam siedzieliśmy
          Ta tez się troszkę świeci ale ponieważ ma porobione małe zakładeczki to w ogóle
          nie widać - zresztą kamizelek mają tam taki wybór że na bank coś wybierzecie
          Jak juz będziecie mieli kamizelkę to idźcie z nia po koszulę - dobiorą wam ją
          pod kolor
          My za koszulę daliśmy 130 pln ale tylko dlatego że ... nie mieli rozmiaru ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka