maxmuzyk Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 09.03.10, 00:54 Zapraszamy na SlubnyPortal.eu! Porady, ciekawostki, moda ślubna, suknie ślubne, ogłoszenia, forum ślubne, Poznań. Jak zaoszczędzić do 6.000 zł na organizacji wesela? SlubnyPortal.eu - porady, ciekawostki, baza firm branży ślubnej. Poznań i Wielkopolska Odpowiedz Link
maxmuzyk _________________ SlubnyPortal.eu _____________ 09.03.10, 00:56 Zapraszamy na SlubnyPortal.eu! Porady, ciekawostki, moda ślubna, suknie ślubne, ogłoszenia, forum ślubne, Poznań. Jak zaoszczędzić do 6.000 zł na organizacji wesela? SlubnyPortal.eu - porady, ciekawostki, baza firm branży ślubnej. Poznań i Wielkopolska Odpowiedz Link
siekieras FOTOGRAFIA ŚLUBNA 09.03.10, 13:06 Witam! Jestem fotografem z wieloletnim doświadczeniem, posiadam doświadczenie głównie w fotografii portretowej oraz reklamowej. Chętnie podejmę się pracy przy fotografii ślubnej. Z uwagi na skromne doświadczenie w tej dziedzinie fotografii oferuję bardzo konkurencyjne stawki. Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami na stronie www.wojciechsiekierski.prv.pl Współpracuje również z kwiaciarnią, która może przygotować kompleksową oprawę kwiatową w bardzo atrakcyjnych cenach. Zapraszam do kontaktu! Odpowiedz Link
tomaszlacki.pl Fotografia ślubna Poznań - Tomasz Łącki 14.03.10, 17:11 Zapraszam wszystkie pary na stronę www.tomaszlacki.pl Oczywiście posiadam niezbędne uprawnienia do uczestniczenia w liturgii jako fotoreporter. Dogodne terminy i ceny dostosowane indywidualnie do każdego zlecenia. Darmowe sesje narzeczeńskie! Przetestujcie fotografa zanim zapłacicie zadatek i podpiszecie wiążącą umowę! Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do współpracy Tomasz Łącki tel. 516 67 32 67 fotoslubne@tomaszlacki.pl www.tomaszlacki.pl Odpowiedz Link
fotojesse Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 15.03.10, 23:38 Klasyczne Jaguary XJ6 Czarny oraz XJ12 Seria III Srebrny www.fotojesse.pl Odpowiedz Link
fotojesse Wynajem - Klasyczne Jaguary www.fotojesse.pl 15.03.10, 23:41 > Klasyczne Jaguary XJ6 Czarny oraz XJ12 Seria III Srebrny > > www.fotojesse.pl Odpowiedz Link
fotojesse Wynajem - Klasyczne Jaguary XJ6 oraz XJ12 15.03.10, 23:45 Strona internetowa www.fotojesse.pl Klasyczne Jaguary XJ6 Czarny oraz XJ12 Seria III Srebrny www.fotojesse.pl Odpowiedz Link
la.primka Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 16.03.10, 13:45 LA PRIMA - zapraszam do nas 10 lat na rynku bardzo szeroki repertuar prowadzimy na wesolo uelastyczniamy ceny do mozliwosci klienta 510 519 216 lub mail la.prima@interia.pl przeslemy pliki muzyczne i zaprosimy na probe Odpowiedz Link
siekieras Fotografia ślubna w kwietniu i maju ZA DARMO 16.03.10, 19:23 W związku z rozbudową portfolio oferuję państwu wykonanie zdjęć ślubnych w kwietniu lub maju ZA DARMO! zapraszam na www.wojciechsiekierski.prv.pl Współpracuje również z kwiaciarnią która może zapewnić Państwu kompletną oprawę kwiatową w bardzo konkurencyjnych cenach! www.kwiaciarniamolucella.blogspot.com Odpowiedz Link
bezplusa Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 16.03.10, 21:43 Super zespół na Wasze Wesele - Shakers.pl Odpowiedz Link
salonmagia Salon Magia Poznań centrum 28.03.10, 12:13 Zapraszam wszystkie pary młode do odwiedzienia naszego salonu i skorzystania z naszych usług. Możliwy dojazd do klientki, fryzura próbna, makijaż, profesjonalna stylizacja paznokci. www.salonmagia.eu Odpowiedz Link
t.leszczynski.foto Fotografia ślubna - Tomasz Leszczyński 29.03.10, 22:45 Witam, jeżeli szukacie fotografa na Wasz ślub, zapraszam na moją stronę internetową www.tomaszleszczynski.pl Odpowiedz Link
ekstra-wesele.pl Komis ślubny/ giełda terminów 30.03.10, 19:08 Witam, Zapraszam do zamieszczenie darmowego ogłoszenia o odstapieniu terminu na nowym portalu ślubno-weselnym w zakładce Giełda terminów www.ekstra-wesele.pl/gielda-terminow To nic Cię nie kosztuje! Wystarczy zarejestrować się i dodać ogłoszenie. Bardzo zależy nam na Twoim zdaniu na temat naszej strony i będzie nam niezmiernie miło jeśli wypowiesz się na naszym forum i pomożesz nam w rozwinięciu portalu społecznościowego www.forum.ekstra-wesele.pl/ Pozdrawiamy zespół ekstra-wesele.pl Odpowiedz Link
geszeftciarz Dwie Eleganckie Warszawy Do Ślubu -Cała Polska 02.04.10, 23:35 Jeżeli szukacie niebanalnego samochodu który zwróci uwagę wszystkich i nie zginie wśród innych jak mercedesy bmw audi itp. zapraszam na moją stronę www.fsowarszawa.com jeżeli ktoś nie lubi zwracać na siebie uwagi to naprawdę niepolecam tel. 503 193 412 podobno przystępne ceny (tak twierdzą klienci)... rabaty jeżeli termin blisko lub ślub będzie w inny dzień niż sobota Odpowiedz Link
theropoda FOTOGRAFIA SLUBNA CALA POLSKA WOLNE TERMINY 2010 07.04.10, 00:45 www.weddingfoto.pl Odpowiedz Link
vectoria Restauracja VECTORIA- WOLNE TERMINY WESELA 2010!!! 19.04.10, 13:09 www.restauracja-vectoria.pl Restauracja VECTORIA mieszcząca się w Tarnowie Podgórnym organizuje: wesela, komunie, jubileusze, chrzciny, bankiety, obiady okolicznościowe, przyjęcia, spotkania handlowe, urodziny, lecia ślubów. Świadczymy usługi cateringowe oraz szeroki wachlarz potraw gorących i zimnych z dostawą do klienta indywidualnego oraz firm. POSIADAMY WOLNE TERMINY NA WESELA 2010!!! www.restauracja-vectoria.pl Posiadamy klimatyzowaną salę restauracyjną do 130 osób, przy hotelu Vector i kręgielni z dużym bezpłatnym parkingiem oraz korzystną lokalizacją 10 min na zachód od Poznania. www.restauracja-vectoria.pl Odpowiedz Link
la.primka LaPrima - szeroki repertuar ;) na wesolo ;) 05.05.10, 14:23 Jestesmy 10 lat na rynku Szeroki repertuar,prowadzenie na wesolo,niewysokie ceny i dobra zabawa tel. 510 519 216 zapraszamy Odpowiedz Link
tomaszlacki Fotografia ślubna Poznań. Tomasz Łącki 13.05.10, 22:28 Zapraszam wszystkie młode pary na stronę: www.tomaszlacki.pl fotografia ślubna Gdzie oprócz cennika, galerii ze zdjęciami młodych par znajdą Państwo garść przydatnych porad. Profesjonalny fotoreportaż ślubny. Sesje plenerowe (romantyczne jak i zwariowane) Kilkuletnie doświadczenie nauczyło mnie profesjonalnego podejścia do klienta.Z Młodą Parą omawiam każdy najdrobniejszy szczegół- razem organizujemy plener i wspólnie ustalamy charakter fotoreportażu z przygotowań, uroczystości ślubnej i wesela. Odpowiedz Link
bwmedia Wideofilmowanie BWmedia 15.05.10, 19:53 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług filmowania. Szczegółowa oferta dostępna na naszej stronie: www.bwmedia.pl Odpowiedz Link
milo_mm Paryż - Rzym - FOTO 18.05.10, 20:28 Na wyjątkową sesję... Zapraszam romamatelska@wp.pl Odpowiedz Link
tonika80 OPRAWA MUZYCZNA ŚLUBU 07.06.10, 20:49 Nastrojowa i elegancka oprawa muzyczna mszy ślubnych ANTONINA GRZELAK (ŚPIEWACZKA - MEZZOSOPRAN) Wielkopolska e-mail: grzelakantonina@interia.pl tel: 695 925 388 Przykładowe nagrania: w648.wrzuta.pl/audio/464ADMcAduR/caccini_ave_maria_wyk_grzelak w839.wrzuta.pl/audio/6EmSMYNyTYO/schubert_ave_maria_wyk_grzela k Współpracuję również innymi profesjonalnymi muzykami - skrzypkiem, flecistką oraz organistą. Odpowiedz Link
nietuzinkowo.com Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 07.06.10, 22:59 Witam, a więc: - Fotoreportaż Nietuzinkowej Fotografii Ślubnej wykonywany przez uznanego w kraju i za granicą fotoreportera; a do tego członka między innymi elitarnego Forum Profesjonalnych Fotografów Ślubnych (www.fpfs.pl). - Ceny już od 1400 zł (szczegóły ustalane indywidualnie) - nietuzinkowo@kadr.org.pl - www.nietuzinkowo.com Saluto Maćko - fotograf Odpowiedz Link
mpmstudio Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 09.06.10, 01:39 Zapraszam na mojego BLOGA www.blog.przemekmalysz.pl oraz do portfolio: www.przemekmalysz.pl Odpowiedz Link
roswadowski Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 07.07.10, 12:35 Witam. Chciałbym zaoferować usługi jako fotograf ślubny. Fotografuję cicho. Jestem tylko towarzyszem i obserwatorem zachodzącej chwili, którą staram się uwiecznić. Unikam reżyserowania kadrów. W swoim sposobie pracy odwołuję się do starej szkoły fotografów reportażowych. Do szkoły takich ludzi jak Robert Capa czy James Nachtwey. Do szkoły fotografów wojennych. Powiązanie wydaje się dziwne, jednak dzień ślubu to dziesiątki momentów dziejących się w ekstremalnych emocjach, które trzeba umieć zauważyć. Nie ma czasu do stracenia. Od 3 lat pracuję jako fotoreporter na zlecenie kilku ogólnopolskich gazet, wielokrotnie publikując w nich swoje zdjęcia. W swojej pracy kieruje się wyczuciem momentu i estetyki. Wieloletnie doświadczenie, przełożyło się na bardzo sprawny sposób pracy. Nie raz przyszło mi działać w bardzo ciężkich warunkach, więc jestem w stanie fotografować zawsze i wszędzie na terenie Polski i zagranicą. Ofertę kieruję do par o dużych wymaganiach i poczuciu estetyki. Nie uznaję kompromisów w jakości, więc przygotowany materiał będzie dokładnie opracowany i wyselekcjonowany. Interesuje mnie wyłącznie dobra fotografia na którą składa się pasja, zaangażowanie, wzajemny szacunek przy współpracy oraz bogaty warsztat. Posiadam wszelkie kursy wystawione przez kurię zezwalające na fotografowanie w kościele. Fotografuję wyłącznie sprzętem najwyższej klasy marki Nikon, zawsze posiadając przy sobie zapasowy aparat. Zdjęcia wykonane przeze mnie zawsze są starannie zabezpieczone. Współpracuję z kilkoma fotografami by w razie wypadków losowych ktoś mógł mnie zastąpić. Najczęściej wybierany pakiet zawiera: - Moja obecność z parą począwszy od przygotowań, poprzez błogosławieństwo, ceremonie zaślubin, życzenia, kończąc na zabawie weselnej. - Rezerwuję osobny dzień na sesje plenerowa, by zachować jak najwyższą jakość fotografii - Przygotowuję starannie wyselekcjonowany materiał, poddany profesjonalnej postprodukcji. - Całość materiału przekazuję w liczbie od 100 do 250 zdjęć w formie cyfrowej na DVD, w pełnej rozdzielczości w formacie JPG jak i plików DNG oraz miniatur przygotowanych specjalnie pod portale społecznościowe. - Na życzenie klienta mogę wylegitymować się dyplomami z przebytych kursów postprodukcji i znajomości programów graficznych, oraz legitymacją elitarnej ogólnopolskiej uczelni plastyczno-technicznej. - Istnieje możliwość bym polecił, lub pomógł wybrać kamerzystę biorącego udział w uroczystości. Pakiet przekazuję w eleganckim pudełku. W zestawie znajduje się od 100-250 starannie wyselekcjonowanych zdjęć, nagranych na płytę DVD oraz pokaz slajdów. Płyta jest zapakowana w twarde pudełko. Do tego dołączam fotoksiążkę złożoną z 30 zdjęć, oraz 30 wybranych wydrukowanych zdjęć. Całość pakuję w eleganckie pudełko wypełnione suszonymi płatkami róż. Do środka wkładam również białe rękawiczki, by nie zniszczyć zdjęć i książki podczas przeglądania. Cena pakietu wraz z dojazdem wszędzie na terenie Polski: 4000 zł Portfolio: www.wix.com/roswadowski/borys Pozdrawiam Roswadowski Borys Odpowiedz Link
roswadowski Fotografia w stylu repoglamour 07.07.10, 12:45 Witam. Chciałbym zaoferować Pani swoje usługi jako fotograf ślubny. Fotografuję cicho. Jestem tylko towarzyszem i obserwatorem zachodzącej chwili, którą staram się uwiecznić. Unikam reżyserowania kadrów. W swoim sposobie pracy odwołuję się do starej szkoły fotografów reportażowych. Do szkoły takich ludzi jak Robert Capa czy James Nachtwey. Do szkoły fotografów wojennych. Powiązanie wydaje się dziwne, jednak dzień ślubu to dziesiątki momentów dziejących się w ekstremalnych emocjach, które trzeba umieć zauważyć. Nie ma czasu do stracenia. Od 3 lat pracuję jako fotoreporter na zlecenie kilku ogólnopolskich gazet, wielokrotnie publikując w nich swoje zdjęcia. W swojej pracy kieruje się wyczuciem momentu i estetyki. Wieloletnie doświadczenie, przełożyło się na bardzo sprawny sposób pracy. Nie raz przyszło mi działać w bardzo ciężkich warunkach, więc jestem w stanie fotografować zawsze i wszędzie na terenie Polski i zagranicą. Ofertę kieruję do par o dużych wymaganiach i poczuciu estetyki. Nie uznaję kompromisów w jakości, więc przygotowany materiał będzie dokładnie opracowany i wyselekcjonowany. Interesuje mnie wyłącznie dobra fotografia na którą składa się pasja, zaangażowanie, wzajemny szacunek przy współpracy oraz bogaty warsztat. Posiadam wszelkie kursy wystawione przez kurię zezwalające na fotografowanie w kościele. Fotografuję wyłącznie sprzętem najwyższej klasy marki Nikon, zawsze posiadając przy sobie zapasowy aparat. Zdjęcia wykonane przeze mnie zawsze są starannie zabezpieczone. Współpracuję z kilkoma fotografami by w razie wypadków losowych ktoś mógł mnie zastąpić. Najczęściej wybierany pakiet zawiera: - Moja obecność z parą począwszy od przygotowań, poprzez błogosławieństwo, ceremonie zaślubin, życzenia, kończąc na zabawie weselnej. - Rezerwuję osobny dzień na sesje plenerowa, by zachować jak najwyższą jakość fotografii - Przygotowuję starannie wyselekcjonowany materiał, poddany profesjonalnej postprodukcji. - Całość materiału przekazuję w liczbie od 100 do 250 zdjęć w formie cyfrowej na DVD, w pełnej rozdzielczości w formacie JPG jak i plików DNG oraz miniatur przygotowanych specjalnie pod portale społecznościowe. - Na życzenie klienta mogę wylegitymować się dyplomami z przebytych kursów postprodukcji i znajomości programów graficznych, oraz legitymacją elitarnej ogólnopolskiej uczelni plastyczno-technicznej. - Istnieje możliwość bym polecił, lub pomógł wybrać kamerzystę biorącego udział w uroczystości. Pakiet przekazuję w eleganckim pudełku. W zestawie znajduje się od 100-250 starannie wyselekcjonowanych zdjęć, nagranych na płytę DVD oraz pokaz slajdów. Płyta jest zapakowana w twarde pudełko. Do tego dołączam fotoksiążkę złożoną z 30 zdjęć, oraz 30 wybranych wydrukowanych zdjęć. Całość pakuję w eleganckie pudełko wypełnione suszonymi płatkami róż. Do środka wkładam również białe rękawiczki, by nie zniszczyć zdjęć i książki podczas przeglądania. Cena pakietu wraz z dojazdem: 4000 zł Portfolio: www.wix.com/roswadowski/borys Pozdrawiam Roswadowski Borys Odpowiedz Link
roswadowski Fotografia w stylu repoglamour 26.07.10, 12:42 Witam ponownie. Wprowadziłem 4 różne pakiety by dostosowac swoje usługi do potrzeb klienta. Oto one: Pakiet srebrny zawiera: - moją obecność z parą począwszy od błogosławieństwa poprzez ceremonie zaślubin, życzenia, kończąc na zabawie weselnej - przygotowany, starannie wyselekcjonowany materiał, poddany profesjonalnej postprodukcji - całość materiału przekazaną w liczbie od 100 do 250 zdjęć w pełnej rozdzielczości w formacie JPG jak i plików DNG oraz miniatur przygotowanych specjalnie pod portale społecznościowe - przekazanie pakietu w formie indywidualnie zaprojektowanego pudełka z płyta DVD. Cena: 2000 zł Pakiet złoty zawiera: - moją obecność z parą począwszy od przygotowań, poprzez błogosławieństwo, ceremonie zaślubin, życzenia, kończąc na zabawie weselnej - przygotowany starannie wyselekcjonowany materiał, poddany profesjonalnej postprodukcji - całość materiału przekazaną w liczbie od 100 do 250 zdjęć w pełnej rozdzielczości w formacie JPG jak i plików DNG oraz miniatur przygotowanych specjalnie pod portale społecznościowe - przekazanie pakietu w formie indywidualnie zaprojektowanego pudełka z płyta DVD - dołaczoną fotoksiażkę złożoną ze 100 zdjęć, w twardej oprawie - eleganckie pudełko, w którym znajduję się fotoksiażka i płyta. Cena: 3000 zł Pakiet diamentowy zawiera: - moją obecność z parą począwszy od przygotowań, poprzez błogosławieństwo, ceremonie zaślubin, życzenia, kończąc na zabawie weselnej - sesję zdjęciową realizowaną osobnego dnia, wraz z udziałem profesjonalnej makijażystki - przygotowany starannie wyselekcjonowany materiał, poddany profesjonalnej postprodukcji - całość materiału przekazaną w liczbie od 100 do 250 zdjęć w pełnej rozdzielczości w formacie JPG jak i plików DNG oraz miniatur przygotowanych specjalnie pod portale społecznościowe - przekazanie pakietu w formie indywidualnie zaprojektowanego pudełka z płyta DVD - dołaczoną fotoksiażkę złożoną ze 100 zdjęć, w twardej oprawie oraz slideshow możliwy do obejrzenia na dowolnym komputerze - płytę i fotoksiażkę przekazaną w eleganskim pudełku, wraz z białymi rękawiczkami. Całość pudełka wypełniona jest płatkami róż. Cena: 4000 zł Pakiet platynowy zawiera: - Moja obecność z parą począwszy od przygotowań, poprzez błogosławieństwo, ceremonie zaślubin, życzenia, kończąc na zabawie weselnej - Tematyczna sesja zdjęciowa realizowana osobnego dnia, wraz z udziałem profesjonalnej makijażystki i stylistki - Przygotowuję starannie wyselekcjonowany materiał, poddany profesjonalnej postprodukcji - Całość materiału przekazuję w liczbie od 100 do 250 zdjęć w pełnej rozdzielczości w formacie JPG jak i plików DNG oraz miniatur przygotowanych specjalnie pod portale społecznościowe - Pakiet przekazuję w formię indywidualnie zaprojektowanego pudełka z płyta DVD w liczbie 5 sztuk dla Państwa Młodych oraz rodziców - Do pakietu dołaczam 3 fotoksiażki złożone ze 100 zdjęć, w twardej oprawie oraz slideshow możliwy do obejrzenia na dowolnym komputerze - Wszystkie zdjęcia wydrukowane w formacie 21x15. Dwa zdjęcia wydrukowane w formacie 30x40 - Płyta, fotoksiażka i zdjęcia zostaja przekazane w eleganskim pudełku, wraz z białymi rękawiczkami. Całość pudełka wypełniona jest płatkami róż - Para otrzymuję dostęp do prywatnej galerii internetowej chronionej hasłem na okres miesiaca, gdzie może dowolnie przegladac zdjęcia jak i podac haslo rodzinie. Cena: 6000 zł Dodatkowo realizuję: – fotografię portretowa znanych aktorów, dziennikarzy, pisarzy, – fotografię dzieci oraz sesje rodzinne, – realizację profesjonalnego portfolio dla modelek i modeli, – zdjęcia użytkowe na potrzeby katalogów, stron WWW i publikacji, – reportaże o dowolnej treści z wszelkiego rodzaju imprez, wydarzeń społecznych, kulturalnych i komercyjnych, – zdjęcia katalogowe przedmiotów różnego typu w celach wydawniczych, – projekty graficzne dla firm i wydawnictw. Layouty stron internetowych, wizytówek, papieru firmowego, loga, logotypy, plakaty reklamowe. W przypadku zainteresowania, w celu sprawdzenia terminu oraz szczegółowej oferty, proszę o kontakt na adres roswadowski@gmail.com Odpowiedz Link
roswadowski Re: Fotografia w stylu repoglamour 08.09.10, 22:18 Zapraszam na nowo otwarta strone www.roswadowski.pl Teraz pakiet srebrny wraz z dojazdem w dowolne miejsce Polski 1700 zl, a pakiet zloty 2500 zl. Odpowiedz Link
ptwardowski www.twardowscy.pl - Fotografia Ślubna Poznań 22.07.10, 13:13 www.twardowscy.pl - Fotografia Ślubna Poznań Odpowiedz Link
fotoartcreation FILM - AC COBRA SAMOCHÓD DO ŚLUBU !!! 26.07.10, 11:49 Polecamy Państwu niesamowicie oryginalny samochód do ślubu,jakim jest AC COBRA.Jazda tym samochodem sprawi Wam wiele przyjemności !!! Wolne terminy 2010/2011 ZAPRASZAMY DO OBEJRZENIA FILMU !!! FILM - AC COBRA GALERIA FOTO - AC COBRA POLECAMY ART&Creation-fotografia ślubna i film Odpowiedz Link
wodzirejka.com.pl profesjonalni wodzireje na wesele 03.08.10, 13:26 Witam serdecznie, Piszę do Państwa w odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone w internecie odnośnie poszukiwania zespołu na wesele. Chciałbym zaoferować swoje usługi jako duet wodzirejski. W tym celu zapraszam Państwa do odwiedzin naszej strony internetowej www.wodzirejka.com.pl gdzie znajdziecie Państwo wyczerpujące informacje na nasz temat. Jeśli nasza oferta spełnia Państwa oczekiwania proszę o kontakt. W przypadku pytań pozostaję do Państwa dyspozycji Norbert Śliwa tel: 506 357 516 www.wodzirejka.com.pl Odpowiedz Link
cudownyslub Wideo kamerowanie oraz fotografia Cudowny Ślub 14.08.10, 04:16 Wideo kamerowanie oraz fotografia Cudowny Ślub www.cudownyslub.eu Wideofilmowanie oraz fotografowanie niezapomnianych chwil w Państwa życiu: uroczystości ślubne i weselne, uroczystości charakterze rodzinnym (chrzest, I Komunia Święta, urodziny, imieniny, złote gody itp.). Liczne bonusy. Nagrywam w rozdzielczości HD i Full HD. Działam na obszarze Pomorza Zach, Lubuskiego i Wielkopolski www.cudownyslub.eu tel.727557044 Odpowiedz Link