Dodaj do ulubionych

POMOCY! Hotel Millenium-Oborniki, Jasmin-Owińska

05.11.08, 00:19
Hey!Jestem tu nowa i troszke juz poczytalam na forum ale potrzebuje
szybko opini o tych dwóch lokalach poniewaz w obydwóch mam
zarezerwowany termin a nie moge sie zdecydowac ktory wybrac.Przede
wszystkim czy pomiesci sie tam ok 90-100 osob zeby swobodnie tanczyc
poniewaz nasze rodziny sa bardzo roztanczone.Dzieki!
Obserwuj wątek
    • alajna85 Re: POMOCY! Hotel Millenium-Oborniki, Jasmin-Owiń 05.11.08, 17:56
      Ile osób się pomieści, najlepiej zapytać na miejscu. Ja mam rezerwację w
      Owińskach, będzie około 60 osób, i z większą ilością chyba byłby problem.
      Bawiłam się tam na imprezie w takim właśnie gronie, i było w sam raz. Swoją
      drogą, najlepiej takie wątpliwości rozwiewać przed rezerwacjąwink
      • magdawoy Re: POMOCY! Hotel Millenium-Oborniki, Jasmin-Owiń 06.11.08, 10:05
        Witaj! Ja byłam 2 lata temu w Jaśminie u siostry na weselu - gości była 60 i faktycznie to jest idealna ilość osób jak na tą salę. AKURAT. Więcej a tymbardziej 100 gości myślę że troszkę by się tam tłoczyło. Ale sama restauracja i hotel to daję 5+. Młodzi byli bardzo zadowoleni, goście zreszta też. pełen profesjonalizm .
    • milen6 Re: POMOCY! Hotel Millenium-Oborniki, Jasmin-Owiń 19.11.08, 09:57
      Witaj Karolino
      chcielibysmy zapytac jaka decyzje podjelas ostatecznie?
      mamy rowniez prosbe, abys napisala nam na maila jakie terminy
      mialas zarezerwowane, gdyz moze udaloby sie wcisnac w ten z ktorego
      zrezygnujesz - bedziemy bardzo wdzieczni
      nasz mail: milen22@interia.pl

pozdrawiamy serdecznie
      M&K
    • ania.wencl Re: POMOCY! Hotel Millenium-Oborniki, Jasmin-Owiń 19.11.08, 10:39
      Witam, mogę Tobie polecić Jaśmin, gdyż sama miałam tam wesele smile było cudownie
      nic dodać nic ująć świetna obsługa, jedzenie naprawdę polecam! Przy okazji jak
      byś była zainteresowana mam do sprzedania suknie ślubna, białą. jak byś była
      zainteresowana pisz slonkoania@tlen.pl
      • hanulllka Re: POMOCY! Hotel Millenium-Oborniki, Jasmin-Owiń 19.11.08, 15:01
        Mieliśmy w maju wesele w Jaśminie na 89 osób i nie było żadnego problemu z
        pomieszczeniem gości. Tak samo z parkietem - jeszcze był luz. Wesele super,
        obsługa, jedzenie, hotel bez zarzutu. Jedynie trzeba uważać na ilość jedzenia,
        którą wydają po imprezie (to co zostanie). Dostaliśmy stanowczo za mało w
        stosunku do tego, co zostało niezjedzone! Niestety nie dopilnowałam tego, a
        szkoda, bo jedzenia było dużo, a my dostaliśmy tylko parę kiełbas, trochę mięsa
        i tyle. Dodam, że mieliśmy wykupiony wiejski stół z pieczoną szynka, i z samego
        stołu została masa wędlin, której nie otrzymaliśmy.
    • aina1281 Re: POMOCY! Hotel Millenium-Oborniki, Jasmin-Owiń 18.07.09, 17:39
      Ja miałam wesele rok temu w Jaśminie. hotel ładny fajna sala, generalnie wystrój
      i otoczenie na plus..alee...wykupilismy najdrozszy wariant jedzenia 3,5 porcji
      na osobe a jedzenia na stołach mało, a najlepsze było kiedy na drugi dzien
      wydawali pozostałosci-wystarczyło na obiad dla 6 osobowej rodziny!! poprostu
      zostalismu oszukani..do teraz czuje duzy niesmak i mam nauczke ze przy takich
      duzych imprezach nalezy miec kogos kto koordynuje ilosc alkoholu i jedzenia
      wydawanego przez obsługe..w naszym wypadku kucharki i kel;nerzy niezle zarobili
      i sie objedli..dodam ze mielismy duzo alkoholu..oddano nam zaledwie kilka
      butelek..duzy minus..przestrzegam pod tym wzgledem!!!
      • guciu2354 Re: POMOCY! Hotel Millenium-Oborniki, Jasmin-Owiń 06.12.16, 10:20
        witaj
        na pewno w obornikach pomiescisz tyle osób...moja siostra robiła na 90 i byłook jedzenie smaczne obsługa pilnowała sali na wodkę jest osobne pomieszczenie z zamrazarka do dostepu drużby...polecamwink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka