Gość: Weronika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 16:46 Znalazłam w internecie informację że Pierwsza Miłość zmieniła reżysera, muzykę, obsadę i scenarzystów. Kiedyś często to oglądałam. Aż jestem ciekawa tych zmian, ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sz Re: Pierwsza Miłość odmieniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 00:20 wlacz tv i sam zobacz...w czym masz problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gada Re: Pierwsza Miłość odmieniona IP: *.uznam.net.pl 11.10.09, 11:03 Trudno jest przeczytać nazwiska rezyserow i scenarzystow, sa jasnym kolorem na jasnym tle napisane. Nic z tego/ Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Pierwsza Miłość odmieniona 11.10.09, 11:46 Popatrz sobie na filmpolski.pl. Glowny scenarzysta sie nie zmienil, bo nadal wali nonsensami w tym badziewiu. Nowy rezyser to byly scenarzysta tej szmiry, wiec co sie moglo na dobre w tym serialu zmienic?? Ja bardzo rzadko teraz ogladam pm, zazwyczaj przelacze po plebanii, ale ten serial, on juz nawet nie smieszy, ten serial jest zalosny. Moze muzyka jest ok, ale co kto lubi, mnie ten liryczny pop nie rajcuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahoo Re: Pierwsza Miłość odmieniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:57 Po plebanii? Ło matko! Fanowi plebani Pierwsza Miłość się raczej nie spodoba :) się uśmiałem !pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kronixx Re: Pierwsza Miłość odmieniona 11.10.09, 16:56 Fanowi jakiegokolwiek innego serialu Pierwsza Miłość się nie spodoba. Ten serial to scenariuszowe i aktorskie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Pierwsza Miłość odmieniona 11.10.09, 18:45 Gość portalu: jahoo napisał(a): > Po plebanii? Ło matko! Fanowi plebani Pierwsza Miłość się raczej > nie spodoba :) się uśmiałem !pozdro Co Wy z tymi fanami?? Bez przesady. Jestem widzem, czyli tak, czasami przelacze na pierwsza milosc, po tym jak obejrzalam plebanie. Sodoma i Gomora! :D Odpowiedz Link Zgłoś