reniatoja 02.02.10, 11:39 Honorata. Dlaczego ona jest taka dziwna, dziwnie nerwowo sie rusza, jakby przepraszała, ze żyje. Dlaczego, czy to aktorka taka znerwicowana, czy coś to wnosi do postaci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: Honorata NW 02.02.10, 12:22 i tak najlepszy jest jej mąż-symulant, przynajmniej wiadomo, po kim ma takiego fajnego synusia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Honorata NW 02.02.10, 14:17 Wydaje mi się, że tak gra postać - takiej Amelii w wieku klimakteryjnym. Widziałam aktorkę w serialufilmie (nie pamiętam) w oparciu o książkę Grocholi i tam była normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Honorata NW IP: *.as.kn.pl 02.02.10, 14:45 Aktorka grała w pierwszych latach KLANU pewną znajomą dra Lubicza, o którą była zazdrosna Krystyna. Wówczas miała synka, pochodzenie chyba rosyjskie, bo zaciągała, a na głowie nosiła brązową perukę z grzywką typu Kleopatra. Była wówczas damą, to teraz w NW może być lekko upośledzona. Taka rola. Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Honorata NW 02.02.10, 15:16 Mnie też się wydaje lekko nerwowa. Ciągle się zastanawiam czy tego wymaga od niej rola czy ona taka naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Honorata NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 16:46 aktorka borykała sie w zyciu rowniez z ciezką choroba, nawet ostatnio miała jakis nawrot, ale na szczescie udało sie pokonac po raz kolejny..moze to byc spowodowane właśnie zdrowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Honorata NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 17:12 ostatnio grała w serialu"Londyńczycy" i tam była kobietą pełną wigoru, więc pewnie w NW ma być taka drętwa Odpowiedz Link Zgłoś