Dodaj do ulubionych

Gotowe na wszystko - 7 - Carlos

IP: *.cpe.ge-0-2-0-1109.arcnqu2.customer.tele.dk 27.10.10, 17:31
Właśnie obejrzałam 1 odcinek 7 serii desperatek... Jak zobaczyłam Carlosa to byłam pewna że to nowy aktor :)
Ale Wikipedia twierdzi że nie :) Strasznie się zmienił bez zarostu no i zeszczupłał. Mnie osobiście się nie podoba...

btw... szkoda małżeństwa Bree i Orsona...
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos IP: *.nplay.net.pl 27.10.10, 20:31
      Tez nie moglam sie przyzwyczaic, wyglada dziwnie
      • Gość: aga doris Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 22:34
        Mam wrażenie, że to nie tylko wynik schudnięcia. Ma wyraźnie zmienione rysy twarzy. Też wolałam "poprzedniego" Carlosa.
      • Gość: Lola Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 22:57
        Ooooooo, gdzie widziałyście? słyszałam, że na cyfrze+ można wykupić.
        Ja muszę czekać do 28 listopada na FoxLife, na ale to już niedługo:)
        • scoutek Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos 28.10.10, 08:20
          mozna bez czekania ogladac w internecie na shows.pl
          • Gość: Lola Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 17:51
            Dzięki!!!!!!:)
            Mam już 3 i pół odcinka za sobą:) Wogóle to super stronka
            • scoutek Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos 29.10.10, 18:44
              a wiesz, ze jest sposob na to, by nie czekac godziny na dalszy ciag? wystarczy zresetowac lacze
              i liczy czas od poczatku
              • Gość: Lola Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 21:34
                Dzięki za informację, nie będę musiała robić przerw;)
    • Gość: . Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 00:11
      w kolejnych odcinkach wszystko powroci do normy, jezeli chodiz o jego wyglad ;]
    • Gość: mi Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 12:16
      a mozecie mi wyjasnic co sie stalo z mezem czy tam przyjacielem pani maclusky, czy gdzies miedzy sezonami zmarl czy co? bo z ostatnich odcinkow wynika ze mieszka sama
      • Gość: Monika Re: Gotowe na wszystko - 7 - Carlos IP: *.nplay.net.pl 01.11.10, 15:46
        Własnie tego sobie nie moge przypomniec, ale nie umarl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka