Gość: gada IP: *.uznam.net.pl 20.11.10, 10:27 W jakim miescie kręcona jest teraz Plebania? To znaczy miasteczko Hrubielów/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_accidental Re: Hrubielów 20.11.10, 10:48 Też się już od dawna zastanawiam, co to za urocze miasteczko. Może ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Hrubielów IP: *.4web.pl 20.11.10, 13:09 to Hrubielów nie jest prawdziwy?? <szok> :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: Hrubielów 20.11.10, 10:50 No jak gdzie? w Sandomierzu, gdzie dowództwo nad wszystkim (nawet policją) sprawuje detektyw ojciec Amateusz Odpowiedz Link Zgłoś
the_accidental Re: Hrubielów 20.11.10, 13:34 Czy to znaczy, że fajni księża są tylko w Sandomierzu?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Hrubielów 20.11.10, 13:53 E tam jaki Sandomierz, to musi byc niedaleko WArszawy nie oplacaloby sie taki kawal jezdzic. Szkoda ze w Okuniewie juz nie kreca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Hrubielów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 11:25 Budynek w którym mieści sie m.in. fitness klub i sam Grzybowej to Outlet w Piasecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Hrubielów 22.11.10, 11:56 Ale panorama Hrubielowa na Piaseczno mi nie wyglada, choc sceny w poblizu blokow i pojedynczych obiektow moga byc krecone tam, bo takie bloki sa wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Hrubielów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:14 Mnie raczej chodzi dokładnie o budynek w którym mieści się sklep Grzybowej, kawiarnia i fitness klub - to na 100% Outlet w Piasecznie (tam też krecona była scena porwania Ignasia z NW). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hrubielów IP: *.chello.pl 22.11.10, 17:08 czołówka Plebanii i wiele ujęć plenerowych to Krasnystaw (miasto na trasie Lublin- Zamość ), sceny z aktorami kręcone w innych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hrubielów IP: *.play-internet.pl 30.09.11, 12:17 czołókawa jest kręcona w Krasnymstawie a nie w Krasnysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Hrubielów IP: *.akashanet.pl 24.02.11, 09:14 ludzie czołówka plebani była kręcona w Krasnystaw jest to małe miasto miedzy lublinem a Zamość Odpowiedz Link Zgłoś
ololla Re: Hrubielów 24.02.11, 11:20 "...akcja serialu dzieje się w Tulczynie. W rzeczywistości to Okuniew położony ok. 30 km. na wschód od Warszawy. Pierwowzorem telewizyjnej plebani jest parafia w Krasiczynie, a tutejszy proboszcz jest konsultantem merytorycznym serialu. Akcja toczy się również w Warszawie na ul. Woronicza i Dominikańskiej, gdzie znajdują się wnętrza serialowej plebani. W Okuniewie można zobaczyć kościół oraz miejsca, gdzie kręcone są sceny plenerowe. Oprócz serialowych atrakcji można zwiedzić przy okazji ruiny pałacu rodziny Łubieńskich, cmentarz parafialny, żydowski czy zabudowę rynku...." www.travelmaniacy.pl/artykul,podroz_szlakiem_seriali_telewizyjnych,1503,4,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Hrubielów 24.02.11, 13:00 Jestes do tylu, akcja sie juz dawno przeniosla z Tulczyna do Hrubielowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mkw98 Re: Hrubielów 24.02.11, 19:57 Dawno nie widziałam żadnego odcinka, ale wiosną w zeszłym roku wydawało mi się, że to Grodzisk Mazowiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Hrubielów IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 12:01 Wiem, że np. Sceny Bożego Ciała były kręcone tam przy Kościele na Dewajtis przy UKSW :) Bo kiedyś widziałam tam ekipę. Ale jak oglądam film to jakoś nie przywiązuję bardzo do tego uwagi, interesuje mnie bardziej fabuła :) Odpowiedz Link Zgłoś
irmina323 Re: Hrubielów 17.10.11, 13:30 Jeśli ma ktoś ochotę odwiedzić Hrubielów to Pojawił się Konkursu na stronie Plebani I ty zostań aktorem. Zagraj w serialu. NAGRODY to Epizodyczna rola, Wizyta na planie serialu "Plebana" Weekend w Krasnymstaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Hrubielów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 20:12 irmina323 napisała: > Jeśli ma ktoś ochotę odwiedzić Hrubielów to Pojawił się Konkursu na stronie Ple > bani I ty zostań aktorem. Zagraj w serialu. NAGRODY to Epizodyczna rola, Wizy > ta na planie serialu "Plebana" Weekend w Krasnymstaw jak ten Konkursu taki jak zapowiedź, to ja Dziękuj , wolę mojego plebana Odpowiedz Link Zgłoś