zuzanka79 08.05.11, 18:50 Tak mnie naszło po dzisiejszym odcinku, szczególnie po tej scenie przy fortepianie - ambitni - młodzi - zdolni - wolni - pewnie i bogaci Kto da więcej? Swoją drogą: takie rzeczy tylko w Erze :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elam1 Re: Wiki i Zapała ;) 08.05.11, 18:58 przebiegli, oszukujący (patrz Wiki i nitka), - patrząc na młodych lekarzy z Leśnej Góry troche strach chorować. Ambitność przysłania im procedury i biorą się za operacje bez nadzoru doświadczonych specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 20:12 No,a Wiki jak widać jest mistrzynią w każdej dziedzinie. Nawet śpiewać umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.11, 20:54 i jaki fajny, chropowaty głos:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.11, 22:40 Co to jest ambitność? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Wiki i Zapała ;) 09.05.11, 17:26 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > Co to jest ambitność? Z ambicjami. Lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: do zuzanki79 IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 06:47 Chodziło mi o to co napisała elam1: Ambitność przysłania im procedury i Twoi ambitni byli ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: do zuzanki79 10.05.11, 09:49 A no właśnie się zastanawiałam czego się czepiasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Wiki i Zapała ;) 08.05.11, 22:06 A jaki drugi zawod ukrywa ta Nina?? I czy Zapala na nia leci?? Ten aktor co gra Zapale, to jest przystojny koles, nareszcie mozna na kims oko zawiesic. Wiki z Gawrylo wszystkie soki wypila, bo cos ostatnio podupadl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.imsmultimedia.com.pl 08.05.11, 22:45 Nina zdaje się oprowadza zagraniczne wycieczki po Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.aster.pl 08.05.11, 22:53 no raczej jest dziewczyną do towarzystwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Wiki i Zapała ;) 09.05.11, 17:24 deczko napisał: > Ten aktor co gra > Zapale, to jest przystojny koles, nareszcie mozna na kims oko zawiesic. O tak, tak. Zapała to niezłe ciacho ;) Nawet bardziej ciachowe ciacho niż Gawryło. IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
anoczek Re: Wiki i Zapała ;) 08.05.11, 22:45 A co to była za piosenka, którą oni wykonywali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.aster.pl 08.05.11, 22:51 "chłopak z drewna" Sipińskiej www.youtube.com/watch?v=uvfgemkZ0m0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
klawiatura_zablokowana Re: Wiki i Zapała ;) 10.05.11, 00:25 Posłuchajcie jeszcze tego www.youtube.com/watch?v=QGunFmIqROs Tą piosenką wygrała Festiwal Piosenki Studenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coma Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.acn.waw.pl 10.05.11, 18:27 www.youtube.com/watch?v=j6fqJThr4cE oryginal tez niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Wiki i Zapała ;) 08.05.11, 23:42 > - ambitni > - młodzi > - zdolni > - wolni > - pewnie i bogaci Scott i Zelda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 06:49 Twórcza i przebojowa Wiki to oczywiście Scott, a rozchwiany emocjonalnie Zapała to Zelda;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 12:24 Wiki - ruda i wredna. Przemadrzala. Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Wiki i Zapała ;) 09.05.11, 15:29 Aktorka grająca Wiktorię - jest spiewającą aktorką, więc nie dziwię się że to wykorzystano w serialu (mam na jakiejś płycie wydanej jako dodatek do Gw z piosenkami Osieckiej - jej wykonanie "Przyjmę dozorcostwo" - nie gorsze od tego K.Tkacz). Kiedyś Olga Bończyk spiewała Kubie - " Jej portret". Co tak wogóle z postacią Edyty się stało? Jungowska nic nie spiewała, a potrafi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klawiatura_zablokowana Re: Wiki i Zapała ;) 09.05.11, 22:51 Fajna była ta scena, lubię jak wykorzystują dodatkowe talenty aktorów :) A Wiki i Przemek ewidentnie dążą do zejścia się. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Wiki i Zapała ;) 10.05.11, 08:16 Mnie sie wydaje, ze oni tworza prawdziwa pare przyjaciol, a Zapale jednak sie ta Nina podoba. A co sadzicie o tej Ninie? Nastepczyni Foremniak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.imsmultimedia.com.pl 10.05.11, 14:55 Nina to ta z podwojnym zawodem? Nie wydaje mi sie, żeby ona się podobala Zapale, za to na pewno Samborowi. Bylam pewna, że to pewniak na nowa mamusię Krzysia... Stawiam na odnowienie związku Wiki i Zapały, widać jak między nimi iskrzy. Albo iskrzy w rzeczywistości, albo po coś to iskrzenie grają;) Powoli przyzwyczajam się do nowej kadry serialu, młodzi robią się coraz ciekawsi. Chętnie pozbyłabym się już na stałe Bożenki, Foremniak, Żmijewskiego... Za to wciąz bawi mnie van Graf:) Ciekawe, czy na dłuższą metę dałoby się z takim chlopem wytrzymać w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Wiki i Zapała ;) 10.05.11, 17:30 Ninę na pewno wcisną Samborowi, zwłaszcza po tym komentarzu Trettera do Sambora przed salą operacyjną. Oboje mają "ciemną" przeszłość. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Wiki i Zapała ;) 10.05.11, 23:14 Same pozytywne komentarze pod filmikiem ;) www.youtube.com/watch?v=cmPmmJB4_zE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wiki i Zapała ;) IP: *.ilabs.pl 10.05.11, 23:28 Owszem Wiki super to zaspiewala, ale to jest troche dziwne, ze lekarze z Lesnej Gory takie piekne wokale maja. Pamietam spiewajaca Edyte - jeszcze tylko patrzec a Dereszowka zaspiewa Profesorowi "Anielski orszak". Odpowiedz Link Zgłoś