25.05.11, 00:18
Byl juz gdzies watek o tym typie, ale nie moge go znalezc.
Dzisiaj zauwazylam, ze on juz sie zaczal oddawac rozpuscie w Kaski mieszkaniu? I jeszcze na pewno na jej osobistych sprzetach, tyfus plamisty! Mam nadzieje, ze zostanie rychlo zlapany na goracym uczynku.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Ksawery 25.05.11, 07:52
      Ksawery jest niezły :-)
      A dopiero co robił swojemu ojcu wykład o moralności i braku zasad :-)
      • Gość: a Re: Ksawery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 11:20
        a on zdradza Kaske z ta swoja wspolniczka? nie wiem jak ona sie tam nazywa w serialu, ale gra ja A. Kawiorska.
        • gazeta_mi_placi Re: Ksawery 26.05.11, 18:48
          Ta wspólniczka jest bardzo atrakcyjna, Kaśka przy niej wygląda jak przeciętna gąska...
          • imasumak Re: Ksawery 26.05.11, 19:23
            Kaśka jest ładniejsza, ale brakuje jej tej klasy i elegancji, którą roztacza wokół siebie Kinga.
            • majaa Re: Ksawery 26.05.11, 20:00
              Kinga ma większą klasę, powiadasz.... a mnie to ona się zdaje taka jakaś więcej "wydrowata" niż z klasą.
            • gazeta_mi_placi Re: Ksawery 26.05.11, 20:28
              Moim zdaniem nie jest ładniejsza, tamta wspólniczka jest piękną kobietą, ma klasyczne rysy twarzy, super figurę, jest wyższa od Kaśki a Kaśka to po prostu ładna, ale przeciętna niewysoka dupcia. Nawet fitness jej średnio pomaga :-)
              Nie ma klasy tamtej. Poza tym niezależnie od klasy gdy Kaśka podawała piwo topless w Anglii jako kelnerka to tamta studiowała prawo :-)
              Poza tym Kaśka robi wokół siebie dużo szum, stąd może wrażenie że jest atrakcyjniejsza.

• Gość: jk Re: Ksawery IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.05.11, 08:55
                ale pomijając kwestie kto wokół siebie co roztacza, Ksawery dupas straszny, chciałby mieć obie i najlepiej żeby żadna o nic nie miał pretensji.
                • majaa Re: Ksawery 27.05.11, 12:20
                  Dokładnie tak. Ksawery to zwykły dupek, któremu się wydaje, że jest strasznie szczwanym lisem.
                • gazeta_mi_placi Re: Ksawery 27.05.11, 12:34
                  To prawda, a jakie wykłady robił ojcu gdy ten zdradzał swoją żonę z Klaudią o moralności i zasadach....
                  Nawiasem mówiąc do Ksawerego wziętego prawnika z rodziny adwokackiej bardziej pasuje prawniczka z klasą w typie Kingi niż Kaśka wywalająca cyce w angielskim barze podając piwo.
                  • yoka1 Re: Ksawery 27.05.11, 12:40
                    też tak uważam, choć w realu znam małżeństwo - on prawnik, ona pani od WFu.
                    • chloe30 Re: Ksawery 27.05.11, 13:28
                      scenarzyści to są jacys idioci
                      facet uciekający od ślubu, i to nawet nie godzine przed, tylko dosłownie spod ołtarza to chyba z wilkiej miłości ucieka - i co, w kilka miesięcy uczucie wyparowało?
                      bez sensu
                      • gazeta_mi_placi Re: Ksawery 27.05.11, 13:45
                        Faceci bywają zmienni...
                        • Gość: Niko Re: Ksawery IP: *.CNet.Gawex.PL 27.05.11, 13:58
                          Ja bym kopnęła w tyłek takiego faceta, niestały w uczuciach, nie wie czego chce, bardzo dobrze, że Klaudia za niego nie wyszła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka