IP: 91.123.179.* 09.06.11, 15:20
O co jej chodzi?Dlaczego ma pretensje do Filipa że złożył podanie o rozwód?Miał niby czekać jak wielmożna Pani sama się na niego zdecyduje.Przecież odeszła od Niego do kochanka.Mam nadzieję że rozwód będzie orzeczony z winy Martuni.
Obserwuj wątek
    • aneta-skarpeta Re: Marta(NW) 09.06.11, 16:07
      tez tak to odebrałam jak pretensje, ale chyba miało byc na zasadzie "czemu mi nie powiedziałeś ze zlozyles, ze polecony jest z sądu tylok udajesz , ze to wzykly list" itd
      ale wyszło dziwacznie
      • yoka1 Re: Marta(NW) 09.06.11, 17:04
        bez sensu się obraziła. Mieszka z obcym facetem i na co liczyła, że nadal będzie żoną Filipa?
        • mallina Re: Marta(NW) 09.06.11, 19:16
          swiety Filip ktory kiedys w pracy ostro romansowal
          • batutka Re: Marta(NW) 09.06.11, 20:54
            mallina napisała:

> swiety Filip ktory kiedys w pracy ostro romansowal

no co Ty - podrywała go jakaś laska, ale on nigdy nie zdradził Marty
            • Gość: subiektywna Re: Marta(NW) IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.11, 21:12
              O masz- to ja cały czas byłam przekonana że on zdradził Martę z... Reni jej chyba było?
              Ale wtedy nie oglądałam odcinek po odcinku.
              • Gość: jakaja Re: Marta(NW) IP: *.centertel.pl 10.06.11, 09:55
                A ja kibicuję Filipowi i mam nadzieję, że dostanie opiekę nad dzieckiem i rozwód z winy żony ale w PL takie rzeczy rzadko się zdarzają.
                • Gość: wuwu Re: Marta(NW) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 17:14
                  a czemu on ma dostać opiekę??
                  matka (serialowa Marta) bardzo dobrze zajmuje się dzieckiem

największym błędem w Polsce jest włąśnie używanie dziecka do zagrywek dorosłych
                  powinno to być rozgraniczone
                  • Gość: :P Re: Marta(NW) IP: *.dialog.net.pl 11.06.11, 11:05
                    A niby dlaczego miałby nie dostać ? On się źle dzieckiem opiekuje ?
                    • Gość: wuwu Re: Marta(NW) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 13:06
                      dlatego, ze nie on w bólach rodził , o :P
                      • gazeta_mi_placi Re: Marta(NW) 11.06.11, 17:07
                        Nie może raczej karmić piersią, a skoro się rozwodzą i zapewne mieszkają osobno ciężko mu będzie kilka razy dziennie jeździć po ściągnięty pokarm na drugi koniec miasta.
                        • czekolada72 Re: Marta(NW) 11.06.11, 18:08
                          Dziecko karmione piersia potrafi juz ganiac samodzielnie i bawic sie kompem??
                        • klawiatura_zablokowana Re: Marta(NW) 16.06.11, 23:47
                          Jaką piersią? W ostatnim odcinku siedział przy stole i Marta go zupą karmiła.
                          A zupę chyba Filip potrafi podać, zresztą zajmował się dzieckiem praktycznie non stop, kiedy ona miała na głowie telewizję.
    • Gość: lola Re: Marta(NW) IP: 83.1.81.* 10.06.11, 11:09
      pisma sadowe, w tym pozwy o rozwod, dostarcza sie do rak wlasnych, za potwierdzeniem odbioru, wiec wreczenie pisma przez filipa i tekst "polecony przyszedl" byl od czapy
      • yoka1 Re: Marta(NW) 10.06.11, 12:24
        moje 2 znajome dostawały wezwania listami poleconymi przynosił je listonosz jak każdy inny list polecony. Skoro Marty nie było zostawił awizo, nie widzę w tym nic dziwnego
        • Gość: :P Re: Marta(NW) IP: *.dialog.net.pl 10.06.11, 14:35
          Idiotka... chyba myślała że będzie sobie w łózku brykać z pilotem a Filip będzie na nią czekał...
    • Gość: Malina Re: Marta(NW) IP: 91.123.179.* 10.06.11, 14:52
      Biedaczka została urażona bo to nie ona pierwsza złożyła pozew.Zapewne nie sądziła że Filip się na to zdobędzie.Teraz pewnie znów będzie obrażona bo przypuszczam że Filip zacznie spotykać się z Panią stomatolog.
      • meeegotka Re: Marta(NW) 10.06.11, 15:33
        Niech no tylko pojawi sie Chotecka! Juz ona jej pogoni kota! :-)
        • Gość: gosc Re: Marta(NW) IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 18:47
          Nie oglądacie dokładnie. Filip wręczył jej awizo a nie pismo.
          • meeegotka Re: Marta(NW) 10.06.11, 20:16
            Tak sobie pomyslalam, ze ona jest przeciez ciagle zameldowana w ich wspolnym mieszkaniu. Przyszedl listonosz, przyniosl wezwanie na sprawe, ich nie bylo w domu, zostawil awizo - logiczne. Skad do huka pana Filip mogl wiedziec, ze to jest wezwanie na sprawe rozwodowa??? Przeciez na awizo nie ma takiej informacji. Roznie dobrze mogl byc to jakis list z ZUS albo US, albo cholera wie jeszcze skad, wiec nie rozumiem tego jej swietego oburzenia! Chyba nie ludzila sie, ze zdradzony chlopina bedzie na nia czekal cale wieki. Oczywiscie zyjac w celibacie!
            • czekolada72 Re: Marta(NW) 11.06.11, 12:31
              Na awizach listow z sadu daja taki znaczek - S
          • Gość: yoka1 Re: Marta(NW) IP: *.wroclaw.vectranet.pl 10.06.11, 20:38
            ależ ja właśnie napisałam kilka postów powyżej, że AWIZO i że to tak się odbywa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka