Dodaj do ulubionych

NW- malzenstwo-przykrywka

24.01.12, 11:07
O co tak naprawde chodzi w tym watku? Nie ogladalam ostatnio zbyt uwaznie i nie kumam, po co ten faet ozenil sie z Gosia? Skoro od dawna ma faeta i jest gejem, czemu zawracal jej glowe? Przeciez nie mieszka z rodzicami, wiec mogl sobie zyc spokojnie, a im wmawiac, ze nie spotkal odpowiedniej kandydatki. Czemu wykorzystal naiwna dziewczyne i czy on wogole ja kochal?
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: NW- malzenstwo-przykrywka 24.01.12, 11:15
      moim zdaniem ten watek w ogole nie byl potrzebny.
    • kwiecienka1 Re: NW- malzenstwo-przykrywka 24.01.12, 12:46
      a moze nie jest "tylko" gejem, tylko bi?

i na swoj spobob ja kochal :)

taka wersja tez jest prawdopodobna...
      • Gość: olo Re: NW- malzenstwo-przykrywka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 09:50
        Ciężko by wam było uwierzyć ile w katolickiej Polsce jest takich małżeństw, w których jedno "na swój sposób kocha" a na boku ma kochanka/kochankę tej samej płci. To jest plaga wywołana nietolerancją kilkanaście/kilkadziesiąt lat temu, po prostu małżeństwo musiało być.
    • sfi Jaka zdrada homo ? 24.01.12, 13:03
      A na czym ona właściwie ich złapała ? Na niczym konkretnym, tylko na spaniu w jednym łóżku.

To nie jest żaden dowód zdrady. Może celowo tak jest wszystko przedstawione, żeby się domyślać że była zdrada homoseksualna.

A tak naprawdę okaże się, że rządzili do późna i tylko zasnęli w jednym łóżku, bo albo nie mieli innego dodatkowego, albo z lenistwa nie chciało im się rozścielać.
      • mozambique Re: Jaka zdrada homo ? 24.01.12, 13:30
        i jedne z nich , goluteńki , przez sen obejmuej czule drugiego ??

ach tak - zapewne pzrze sen pomylił go z kobietą !
        • Gość: julek Re: Jaka zdrada homo ? IP: *.pppoepub.vspace.pl 24.01.12, 17:11
          Niedługo będzie próbował się zabić więc się nie martwcie.
        • Gość: heh Re: Jaka zdrada homo ? IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.12, 18:59
          po pijaku różne pozycje się przybiera.
          • Gość: piotrek Re: Jaka zdrada homo ? IP: *.petrus.pl 25.01.12, 09:08
            Ja tam wszystko rozumiem, ale żeby facet, facetowi, do d...y- obrzydlistwo
    • Gość: Aga Re: NW- malzenstwo-przykrywka IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.12, 19:26
      Wątek jest bezsensowny. Tzn. szykowano Piotra na zupełnie inną postać, na domowego tyrana i nagle taki zwrot akcji. Niewiarygodnie.
      • Gość: abc Re: NW- malzenstwo-przykrywka IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.12, 22:44
        To nie pierwszy raz w tym serialu. Laura też najpierw była głupią blondynką o niezbyt wyrafinowanych zainteresowaniach i ubogim zasobie słownictwa a potem zrobili z niej cwaną i inteligentną intrygantkę.
        • vandikia Re: NW- malzenstwo-przykrywka 25.01.12, 10:14
          ale to przecież bardzo życiowe :) często gęsto ludzie okazują się zupełnie innymi niż z początku myśleliśmy
          • Gość: S. Re: NW- malzenstwo-przykrywka IP: 83.230.66.* 25.01.12, 12:34
            Albo może właśnie tak- wydawało mu się że im bardziej "tradycyjny" obraz rodzinki stworzą- mąż głowa rodziny pracuje i utrzymuje wszystkich, żona siedzi w domu i rodzi dzieci- tym lepiej, bo wtedy nikt nie będzie go podejrzewał o homo skłonności? No bo jak to- przykładny mąż, ojciec- właśnie chodzi o to że nikt by na to nie wpadł i nie uwierzył.
            • Gość: jk Re: NW- malzenstwo-przykrywka IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.01.12, 16:14
              a mi najbardziej się podobało, jak on tłumaczył żonie, że jak ją zobaczył to go ruszyło i uznał, że już mu minął pociąg do tego Witka, a poza tym, co by jego ojciec powiedział, jakby się dowiedział. Świetnie, to lepiej zniszczyć dziewczynie życie, bo co ojciec powie.
              • unusual_s Re: NW- malzenstwo-przykrywka 25.01.12, 16:49
                ja czekam na wątek gdy przysięga żonie i rodzinie, ze na terapie pójdzie i się z tego wyleczy :)
                • Gość: izza Re: NW- malzenstwo-przykrywka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 18:28
                  a ja mam już przesyt tych wątków gejowskich w większości seriali. ostatnio w 'na dobre i na złe', w'barwach szczęścia', w 'm jak miłość' na razie chyba zmienili koncepcję (kiedyś się coś z michałem zaczynało chyba). no i teraz w 'na wspólnej'. szeroko zakrojona kampania.
    • Gość: szarlotta Re: NW- malzenstwo-przykrywka IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 15:25
      zdziwilabys sie ilu kryptogejów "chowa" się w fikcyjnych małzenstwach
      IMO to totalne wyrachowane, egoistyczne ... dranstwo(choc cisnie się pod palce inaczej napisać)

hmmm , to niestety nie jest tylko tani, glupio wymyslony scenariusz, powiem ci , ze w bliskiej rodzinie mialam baardzo podobna historię, jedna roznica, ze ten w NW chciał mieć dzieci, ten w realu ktorego znam, prawdopod. nie bardzo chciał, ale poza tym bardzo podobnie, tez taki porzadnicki, pedancik na kancik, zaborczy, zycie jej ukladal etc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka