lunatica 07.08.12, 20:58 www.hbo.com/girls/index.html - ktoś ogląda? jakie wrażenia? jestem przy 6. i sama nie wiem, bo drażni mnie okrutnie, ale chcę obejrzeć do końca :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiotka_trzpiotka Re: Dziewczyny / Girls HBO 08.08.12, 13:51 a ja uwielbiam nareszcie bohaterka, która jest gruba, brzydka, leniwa i nie jest jej za to przykro i w ogóle w nowym jorku brzydko i ludzie wcale nie olśniewający, a bajecznej kariery nie robi się ot tak- tylko splunąć problemy też takie bardziej swojskie niż w wydumanym sex&the city Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dziewczyny / Girls HBO 08.08.12, 19:07 Wczoraj widziałem drugi odcinek dopiero na HBO 2 i muszę przyznać, że z odcinka na odcinek coraz lepiej. Po pierwszym stwierdziłem, że jest kiepsko, ale dałem mu szanse i drugi odcinek już mi się podobał. :) Grubsza dziewczyna rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Dziewczyny / Girls HBO 10.08.12, 23:42 A! Cała seria już za mną. Nie będę się rozpisywać, żeby przez przypadek nie wrzucić spoilera :-))) Poprowadzenie kilku wątków mnie zaskoczyło, innych rozczarowało... Tak czy siak, czekam co Lena Dunham wymyśli w drugiej serii - no i jak Wy już obejrzycie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś