panilosiowa Re: skad jestescie 01.10.05, 12:16 Urodziłam się i całe życie mieszkam w Warszawie. I to jest właśnie My Town (wiem, wiem oficjalnie City, ale nie czepiajmy się). Niech wszyscy mówią co chcą i krytykują ile wlezie, a ja zdania nie zmienię. Tu na forum też mało warszawiaków, a jak już ktoś się przyznaje, to stawia trzy kropeczki. No, cóż... Moim drugim miastem magicznym jest Szczecin, stąd pochodzi moja Druga Połówka i tam spędzam już od 8 lat sporą część mojego życia. Pozdrawiam. Kinia Odpowiedz Link Zgłoś
ania_pietruczuk Re: skad jestescie 01.10.05, 12:26 oo, to już trzy szczecińskie osoby na Forum - Ty, klaper i ja :-) Pozdrawiam serdecznie, Pi Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja9910 pozdrawiam kraków:) 01.10.05, 15:14 w Krakowie mieszkam i studiuję ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
koliber22 Re: skad jestescie 05.10.05, 11:16 Z Koszalina. Studiowałem w większych miastach ale wolę mniejsze, chociaż tutaj też ludzie się nie znają tak jak w Cicely. Odpowiedz Link Zgłoś
sirpmc22 Re: skad jestescie 21.10.05, 17:05 Marcin mieszkam w Białymstoku i jeśli ktoś z okolic ma ochotę na odcinki to proszę się zgłaszać z 10 płytkami DVD ;-) alaska.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
astrona Re: skad jestescie 24.10.05, 23:37 gratuluje strony/bloga Kawał dobrej roboty PS a tak przy okazji: Anka Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: skad jestescie 14.05.06, 02:31 Pozdrawiam z Kędzierzyna-Koźla (woj. opolskie), a konkretnie to z Koźla. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cicelia Re: skad jestescie 01.08.06, 12:55 Hej:) Jestem ze Stalowej Woli (zero podobieństw do Cicely:( mieszkam w Krakowie(studia) też 0:( :))))))))) Pozdrawiam Was wszystkich łosiowo i serdecznie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilimeye Re: skad jestescie 22.08.06, 11:59 Z Kielc :-) Wokół dużo lasów, trochę innych niż na Alasce, ale też pięknych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roza_s Re: skad jestescie 29.09.06, 20:22 Warszawa, a właściwie już nie. Teraz Józefosław. Jest bardziej Cicely niż stolica. Nie ma łosi, ale są bażanty i sarenki. :) Odpowiedz Link Zgłoś