izak12 22.04.06, 18:49 Wpisujcie tu najleposze teksty Sawyera :D Sawyera bolała głowa i Kate poszła po jacka: Jack- Drażni cie słońce Sawyer- Nie, ty mnie drażnisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek121 Re: Teksty Sawyera... :D 08.05.06, 14:38 to jest mój ulubiony: Jack zdenerwowany podchodzi do Sawyera leżącego pod drzewem Jack: Wstawaj!! Sawyer: A co, chcesz zobaczyć kto jest wyższy?? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Teksty Sawyera... :D 09.05.06, 10:51 po sexie z Anna - ta odchodzi a on do niej cos w tym stylu: wymienimy sie numerami telefonów teraz;-))))))))))))))???? cos w tym stylu (odc 20) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Teksty Sawyera... :D 09.05.06, 16:29 W 1 sezonie Jack przychodzi do Sawyera, ten: "jeśli przyszedłeś po próbkę kału to źle trafiłeś" Odpowiedz Link Zgłoś
belitt Re: Teksty Sawyera... :D 10.05.06, 18:07 A mnie najbardziej podobało się jak Locke'a pytał sie Sawyera czy poznaje miejsce bo tęndy chyba wczesniej przechodził a Sawyer : "Tak, tu leży mój ulubiony liść" Odpowiedz Link Zgłoś