galaxian1 03.05.07, 17:43 Nie wiem czy HATAK dzis zrobi napisy (SliderOh sie opier...ela, jest 0%), wiec podaje napisy alternatywne. napisy.org/Napisy/Id093871/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: 3x19 - napisy 03.05.07, 17:53 Usuneli te napisy ! Ciekawe czemu, bo wygladaja na porzadne... Na szczescie zdarzylem je pobrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha1987 Re: 3x19 - napisy 03.05.07, 20:51 napisy z napisy.org są całkiem zabawne :P Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 3x19 - napisy 04.05.07, 11:16 Do tego odcinka były jakieś normalne napisy->przynajmniej tak wyglądały (usunięto), z przekleństwami (usunięto), potem od Hataka (oczywiście zostawiono;) i dziś się pojawiły jeszcze jakieś jedne (nie usunięto!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x19 - napisy 04.05.07, 12:41 > Do tego odcinka były jakieś normalne napisy->przynajmniej tak wyglądały > (usunięto) Ja ogladalem z TYMI i bylo calkiem OK. Nie wiem czemu je usunieto. Ponoc niezle byly tez tez przeklenstwami, mozna bylo sie posmiac :))) Ale na plytke ida oczywiscie napisy HATAKowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: 3x19 - napisy 04.05.07, 18:10 Mam nadzieję, że komentarz "SliderOh się opierdziela" był żartem. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 3x19 - napisy 04.05.07, 19:42 ariwederczi napisał: > Mam nadzieję, że komentarz "SliderOh się opierdziela" był żartem. :/ pewnie tak.. przecież ona juz nie tłumaczy usunięto oczywiście te dzisiejsze napisy (pana Krzysztofińskiego) ;> napisy.org/Napisy/Id93922 Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x19 - napisy 05.05.07, 00:12 Wie ktos o co chodzi z tym usuwaniem napisow innych osob niz z grupy HATAK ? Napisy do ktorych podalem linka byly na naprawde porzadnym poziomie. Moze nie odealne, ale za to byly szybko. I mnie sie bardzo przydaly. A co do SliderOh - to ONA nadal tlumaczy i Losta i 24, tylko zmienila nicka, po tym jak rozni idioci zapychali jej skrzynki pocztowe i wysylali kretynskie wiadomosci na Tlena i GG. Nawet wiadomo skad wziela swojego nowego nicka "Sandstorm" - z serialu Regenesis. A co do "opierdalania" to oczywiscie ze byl to zart :) Odpowiedz Link Zgłoś