tomcio6776 07.07.07, 14:38 W związku z ponowną emisją serialu , może znowu będzie okazja do reaktywowania fan-clubu oraz spotkań forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jahreshka Re: 07-znowu w TVP 08.07.07, 19:05 Z przyjemnością obejrzałam kolejną powtórkę. Mam tylko jedną wątpliwość - czy aby pora emisji była na pewno odpowiednia? Uważam, że ten serial powinien lecieć dużo, dużo później. I żółty trójkąt w górnym rogu ekranu (od lat 12) też mnie nie przekonuje... Nie wiem, może przewrażliwiona jestem... Mój mąż skomentował to tak: widać chcą pokazać młodszemu pokoleniu jakie to świństwa w PRL-u robili. Teraz w IV RP jest przecież zupełnie inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: 07-znowu w TVP 09.07.07, 14:12 ja tam kocham Borewicza od lat a czy ktoś może zna słowa piosenki w czołówce leci tylko muzyczka, ale w któryms odcinku ktoś śpiewał ten kawałek na dancingu pliz Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: 07-znowu w TVP 16.07.07, 20:43 Jeśli dobrze pamiętam, to jest to Przed nocą i mgłą osłoń mnie, zabierz z serca samotność, cień, co tam legł. Wytarguj od gwiazd ten czas, mój czas, co zanim się stał snem. Zapal ogień we mgle, niech nie zgasi go wiatr, tyle dróg plącze się, zły jest świat. Na spotkanie mi wyjdź i zawołaj przez mrok, że to ty... Przed nocą i mgłą osłoń mnie w ciepłej łodzi twych ramion chcę płynąć w rejs. Ze szczęścia ty wiesz i ja chcę mieć maleńką jak łza część. Odpowiedz Link Zgłoś
andywaw Re: 07-znowu w TVP 17.07.07, 23:41 Piosenkę "śpiewa" Lidia Wetta głosem Alicji Majewskiej w odcinku "Strzał na dancingu". Odpowiedz Link Zgłoś