iloncia144 28.07.07, 14:24 Co można krótko i zwięźle powiedziec o Brooke: 1.Nawet spoko babka ;] 2.Lafirynda ;/ 3.Bardzo fajna:) 4.Głupia suczi ;/ Czekam na odpowiedzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chilli_papryka Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 28.07.07, 16:02 3 jednak czasami łamane przez 2 :))) to moja ulubiona postać, zaraz po Sally Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 07.08.07, 19:57 Lubi seks, jak kon owies ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iloncia144 Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 08.08.07, 14:38 Z tym zgadzam się na 100% ;D Odpowiedz Link Zgłoś
corny9912 Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 10.08.07, 18:25 Oj! Ja uwielbiam Brook! Ten jej charakterek... i tylu męższczyzn! Nawet Z DIKONEM...! Ma ona TUPET. Ale ma też serce Ridża! A wiecie już o Saminomarone i Stefani oraz Ridzu???AAAAAAAAAA!!! Zapraszam do naj nowszej notki o jak aktorzy wyglądają teraz:DD Odpowiedz Link Zgłoś
angelaa1989 Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 15.08.07, 23:05 ciagle zalzawiona zabeczana sucz ale nawet ja lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.a1 Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 25.06.08, 16:44 2 nie lubie tej kobiety poprostu to zwykła szma.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 26.06.08, 20:50 2 oraz 4 :) Chociaż ładna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 27.06.08, 11:47 krowa- wszyscy przez nią cierpią ale ona przecież jest taka nie winna, to nie przez nią macy zmarła i straciła thorna, ona przecież nie chciała żeby jej córka cierpiała, ale pierdoliła sie z deconem, ale żeby nie ta dziwka prawde mówiąc nie było by poco oglądac tego serialu, przynajmniej się coś dzieje! przepraszam za wulgaryzmy ale jak o niej tylko pomyśle to palce same idą mi po klawiaturze! dla mnie szmata, i sprzedajna dziwka koniec tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Co myślicie o Brooke ? 27.06.08, 14:25 BROOKE ROBI WSZYSTKO Z MILOSCI. Zadnego wyrachowania u niej nie ma, kieruje sie wylacznie uczuciami ... Z duzo jej sie przypisuje zla, bo np. z Dickonem przespala sie kiedy Brigite chciala z nim rozwodu! To samo z Erickiem: przypisuje jej sie rozbicie malzenstwa Stephanie Forrester, ale to nieprawda, bo Erick i Stephanie zyli od dawna jak pies z kotem, nie spali razem, chyba nawet Erick mieszkal w hotelu i planowal rozwod! Stephanie byla zimna jak lod w stosunku do Erica, to nic dziwnego ze wolal goraca Brooke! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 09.07.08, 09:20 pechowa kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia0000 Re: Mała sonda - Co myślicie o Brooke ;D 23.07.08, 21:43 dziwka, suka, zdzira!!!skacze z łóżka do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Co myślicie o Brooke? 26.07.08, 13:52 Tez przestaje ja lubic! Zostawia Ridga dla Nicka, potem Nicka dla Ridga, probuje rozbic malzenstwo Nicka, a teraz doslownie zebrze, zeby ja Ridge znow przyjal choc jest zaangazowany z kims innym! Stephanie ma Brooke juz tak dosyc, ze chce ja w perfidny sposob ukarac! To co napisalam, to odcinki z pierwszej polowy 2007 roku. Rodzina Forrester tradycyjnie obchodzi 4 lipca, swieto narodowe Stanow Zjednoczonych a Brooke przychodzi nie chcac zrozumiec, ze jest nieproszonym gosciem :( Odpowiedz Link Zgłoś
kunkrunek BROOKE JEST ZAJEBISTA 31.07.08, 00:10 Uwielbiam ją!!!! Bez niej ten serial byłby komlpetnie nudny!!! Najlepsze że rżnie sie z wszystkimi, dlaniej na smutki seks...Forrester to miała na nazwisko już sam nie wiem ile razy...spała z Ridgem, Thornem, Erickiem, Deaconem, Doktorkiem z którym Sheila ma Erikę, z adwokatem (jak on miał na imię?), z Nickiem i teraz przyzła jeszcze pora żeby Brooke puknęła się ze Staphani:) najlepsze jak wróci Taylor...to Brooke się zapłacze, a ma płacz na zawołanie, aTaylor wróci z silikonowymi ustami (a taka ładnakobitka z niej była) BROOKE JESTEŚ SUPER LAFIRYNDA I DLATEGO CIE UWIELBIAM - TWARDA BABKA DĄŻĄCA DO CELU, A TO PRZECIEŻ PODNIECA FACETÓW (i twoje pukanie się na prawo i lewo, rodzenie dzieci i taka figura non-stop) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: BROOKE JEST ZAJEBISTA 05.10.08, 12:37 Jak Brooke sama nie rodzi dzieci, to chociaz kogos innego zapladniaja jej jajeczkiem! A czy zwrociliscie uwage, jak rozrzutni sa bohaterowie serii z miloscią? Brooke kocha Ridge i Nicka, Ridge kocha Brooke i Ashley, Eric caly czas kocha Stephanie a w miedzyczasie inne panie ... z ktorymi nawet bierze slub, itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: BROOKE JEST ZAJEBISTA 06.10.08, 09:58 oni są pogięci! jest wogle ktoś w stanie policzyc ile razy brook wychodziła już za mąż? z samym richem ile razy się rozstawała i brała ślub ponownie? do prawdy że chyba nawet moja babcia nie jest w stanie tego zliczyc a ogląda modę od samego początku a ja dopiero od 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed ................... To wciaga 07.10.08, 23:43 Ogladam "Mode na sukces" od prawie 18 lat (w Szwecji), a babcia jeszcze nie jestem ... Moj syn zaczal ogladac razem ze mna - jako male dziecko, i oglada do tej pory! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Nikt juz nie oglada? 12.10.08, 16:32 Dyskusja na temat "Mody na sukces" zamarla ... Odpowiedz Link Zgłoś