rydzyk_fizyk 14.09.07, 18:49 Świetny pomysł z tym blogiem :) Zawiodła jedynie promocja serialu ale pewnie kampania zrobi swoje. Ja bym po prostu nakręcił spot wyborczy Turskiego i puścił w czasie kampanii :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~~~~ Jak to wszystko ogarnąć IP: *.net.aster.pl 14.09.07, 19:00 trzeba przyznać, że pomysł na serial jest trafiony w dziesiatkę. Przydałoby się teraz coś, co rzuciło by nieco inne światło na politykę. Obecnie to słowo "rząd", "polityka" czy "władza" kojarzy się z korumpcją, pracą na własną korzysć. A Konstanty Turski, nie zamieszany w politykę, może mieć całkiem nowy i inny pogląd na świat - lepszy niż ten dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purepoison Jak to wszystko ogarnąć?Tak po ludzku;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:53 Czy Pan ten blog pisze osobiście Panie Premierze? ;> P.S.1 Ma Pan rację,też rzecznik jest narwany,ale to przez sytuację rodzinną. Współczuję mu kłopotu ze zdrowiem córki. Wiem coś o tym. Poza tym namęczył się by Pana ściągnąć na ziemie ;] P.S.2 Ogarnie Pan ten bajzel,jestem tego pewna. Tak po ludzku,chociaz to może naiwne,ale każdy jest tylko człowiekiem,a wydaje mi się,że najbliźsi współpracownicy nie okażą się "gwoździami" do Pańskiej trumny ;) Pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wyjechałem a trzecie odcinek zaczynał sie tak dobrze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 21:37 a trzecie odcinek zaczynał sie tak dobrze.... , nowe miejsce, nowe biuro, nowi ludzie , nowe pomysły , swieży powiew wiatru , a tu ni z gruchy ni z pietruchy nazisci. Czy naprawde autorzy myslą ze polski widzy potrafi jedynie oglądac jakąs jatkę, ze nie moze wczuc sie w rolę człowieka który musi sie odnaleźć zupełnie w nowym miejscu pracy. Gdzie bedzie sie liczyłą jego kreatywnosc, pomyslowosc , ciekawosc, a nie to ze musi walczyc na smierc i zycie. Wiem ze takie pojęcie jak praca organiczna dla wielu to nuda i flaki z olejem , a Wokulski to frajer i nieudacznik. Ale ja naprawde chce zobaczyc kogos kto potrafi rozwiązywac problemy czerpiąc siłe z własnego umysłu a nie muskuł, noża i 9 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polnische schweine Re: a trzecie odcinek zaczynał sie tak dobrze.... IP: *.chello.pl 16.09.07, 13:40 Pani Holland zna polską rzeczywistość z Gazety Wyborczej, Polsatu i ewentualnie TVN-u. Więc naturalne jest, że swoją bajkę opowiada z tej perspektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Jak to wszystko ogarnąć 17.09.07, 18:25 hehe fajny pomysł z tym spotem na Polsacie, choć sam już widziałem dwa fajne trailery i sporo bilbordów z ekipą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzczeryPolak Jak to wszystko ogarnąć IP: 212.160.70.* 20.09.07, 23:13 Dzisaj obejżałem pierwszy raz ten serial... ( 3 odicnek ) z ciekawości wszedłem na strone EKIPY.. przczytałem tutaj co ludzie piszą... i ten blog Konstantego Turskiego... powiem tak : SERIAL ZAPOWIADA SIE BARDZO DOBRZE i oby tak dalej.. fajnie by było gdyby dawał do myślenia polskiemu narodowi "co sie dzieje w tym kraju.. " dało do chwili konsternacji.. zadumy nad tym do czego to wszystko zmierza... Fajnie by było gdyby taki premier naprawde sie trafił... i mam nadzieje ze może kiedyś tego dożyje.. teraz wlasnie na antenie Polsatu leci "Co z tą Polską? Tomasza Lisa.. i jak patrze na tych ........ nie użyje mocnego słowa bo już nie mam siły.. klnac na ten rzad... i na tych polityków.. ŹLE SIE DZIEJE W POLSCE I ZROBMY COS Z TYM IDZMY NA WYBORY !!!! prosze was ! ... wow.. wiecie co (jest 23:08) właśnie przed chwila TOMASZ LIS to samo zrobił zwrócil sie z prosba do nas wszystkich wyborców.. abyśmy wzieli los w nasze rece.. to jest nasza decyzja ! nasze prawo i wolnosc!... JESZCZE RAZ zastanowmy sie wszyscy nad soba i nad NASZYM KRAJEM! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Jak to wszystko ogarnąć 05.10.07, 10:15 ja po 5 odcinkach nie zmieniłem zdania o Ekipie i mam nadzieję z kolejne odcinki będą nadal takie świetne jak pierwsze! Odpowiedz Link Zgłoś