agamasia 24.09.07, 12:36 Widzę Rodzynia, że dołączyłaś do szacownego grona Matek Założycielek :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: Witam :D 24.09.07, 12:42 hehe no jakoś tak wyszło :D A wiesz myślałam o załozeniu forum na temat Desperatek już wcześniej, ale dopiero teraz się zdecydowałam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Witam :D 24.09.07, 12:48 No to ja tez jestem :DDD Prosimy Matke Zalozycielke, o zaprezentowanie kalendarzyka Desperatek, hehe, znaczy o rozpiske odcinkow (co by sie ktos nie pomylil i nie przegapil) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Witam :D 24.09.07, 12:53 witam :) OK jak tylko znajdę to rozpiska będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Witam :D 24.09.07, 12:54 agamasia napisała: > Widzę Rodzynia, że dołączyłaś do szacownego grona Matek Założycielek :DDD No ba przecież wiadomo, że w tym gronie jest sama elita :DDD No to mamy kolejny forum do przeglądania <hihihi>. Ciekawe czy na tym się skończy, bo w sumie przydałby się jeszcze forum o Grey's <lol>. To kto chętny do zakładania???? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Witam :D 24.09.07, 13:19 luczijka napisała: > o w su mie przydałby się jeszcze forum o Grey's <lol>. To kto chętny do zakładania ???? ;D No wlasnie! Kto jeszcze nie jest Matka Zalozycielka (tudzież Ojcem) !??? Czy np taka Aniuta to juz Matka, czy nadal "bezdzietna" ? :D Czy tylko do innych w gości by się pchała, a samej zakładac forumy to sie nie chce :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Witam :D 24.09.07, 13:23 Hehehehehe jeszcze oprócz GA nie ma forum SV, ale czy to sens jest zakładać, jak nie wiadomo ile potrwają? :P Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Witam :D 24.09.07, 13:25 No to Aniuta została nominowana... do założenia forum o Greys :D Czuje się zaszczycona będąc w elitarnym gronie matek/ojców założycieli :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Witam :D 25.09.07, 10:47 yellow :) ja bym jednak postulowal, zeby sie zdecydowac na jeden wariant, albo biezace odcinki z ABC, albo te z Polsatu (tak chyba jest z Lostem, gdzie sa dwa osobne fora), inaczej zaraz zaczna sie placze, ze ktos spoileruje, a czesc piszacych bedzie musiala kombinowac co tu napisac, zeby nie napisac za duzo pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Witam :D 25.09.07, 10:50 hej Kubissimo! narazie niech zostanie jak jest. W razie problemów wprowadzę zmniany. Z tego co widzę narazie i tak zawitały tu osoby, które oglądają na bieżąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
emdziejka Re: Witam :D 26.09.07, 13:29 witam, bardzo się cieszę, że to forum powstało (długo na nie czekalam:)) no to do 30 września :)))) się będzie działo Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Witam :D 27.09.07, 11:14 o! znajome nicki :) przywitać się chciałam ;) ja siebie także (skromnie) zaliczę do grona fanów Desperatek. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i życzę super sezonu DH :D Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1977 Re: Witam :D 01.10.07, 19:39 Witam, ja również się cieszę, że to forum powstało i mam nadzieję, że będzie żywotne ;) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.bebe.be Re: Witam :D 20.10.07, 20:57 Hello, wlasnie trafilam tu po gadaniu sama ze soba na forum seriale :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesk Re: Witam :D 30.10.07, 09:35 Witajcie, jeszcze jedna osóbka do grona fanów - ja oglądam serial na Polsacie, ale chętnie czytam wszystkie wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Witam :D 08.11.07, 09:22 Witam, witam, postanowiłam dołączyć do grona sympatyków serialu. Oglądam go od niedawna, pracuję jednak bardzo intensywnie aby być na bieżąco ;). Jestem juz pod koniec 3 sezonu, więc niewiele spoilerów mogę już znaleźć czyli mogę już zagościć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: Witam :D 10.12.07, 06:43 witam:)jako wierna fanka DH,jak na razie tylko polsatowska:) Odpowiedz Link Zgłoś