tomasz.paprocki 06.11.07, 21:07 Piekna scena opalania sie tych 3 psiapsiulek. HAHA. Jeszcze nigdy nie widzialem aby ktos na zabudowanym balkonie z 3 stron opalal sie. Scena chyba zrobiona tylko po to by poakzac jak wygalda biust Kingi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malange Re: MJM opalenizna na balkonie IP: *.domainunused.net 06.11.07, 21:10 Mnie bardziej przeraził brak brwi u Marzeny :DDD (wczoraj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: MJM opalenizna na balkonie IP: 195.28.182.* 06.11.07, 21:39 madzia to w ogole siedziala praktyczni calusienka w cieniu, twierdzac, ze chce sie "strzaskać na brąz". Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: MJM opalenizna na balkonie 07.11.07, 09:09 Panny leżały w głębokim cieniu, wzdychały i stękały. Dziwna to była scena :). A najefektowniej wypadła Kinga: kilkakrotnie podrywała się z fotela i potykała dokładnie w tym samym miejscu, żeby zamachać biustem przed kamerą. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: MJM opalenizna na balkonie 07.11.07, 09:59 dzięki czemu cała Polska pozbyła się złudzeń co do rzeczonego biustu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: MJM opalenizna na balkonie 07.11.07, 18:46 A Grabina to jest w innej strefie klimatycznej chyba, starsza pani w kurtce a dwa doktorki pozapinane w garniakach :D Uwielbiam ten serial... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: MJM opalenizna na balkonie IP: 195.28.182.* 07.11.07, 21:23 no cos Ty, toż marija popijała pożniej kompocik w samych ramiączkach, a arturo podwinął rękawy od koszuli. tylko lucjan pozostał w czapce uszatc, no ale on to usprawiedliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: MJM opalenizna na balkonie IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.07, 13:52 Wiedziałam, że powstanie taaaaki wątek:) Ogólnie rola dziewcząt polegała na dyndaniu cycami. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: MJM opalenizna na balkonie IP: *.icpnet.pl 08.11.07, 20:24 mimo całej sympati do tego serialu, ta scena była po prostu niesmaczn.Wogóle Klan i MjM coraz trudniej się oglada.Jeszcze w Klanie fajna jest Bożenka a w MjM wszytsko mdłe, nudne.Kłopot polskich seriali polega na tym ze producenci nie potrafią ich zakończyć w odp.momencie, przezco po 4 latach taki serial robie się nudny.Gdyby zakonczyli to z 2 lata temu, pozsotawiając małe niedopowiedzenia, to mogliby od tego roku rozpocząć od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: MJM opalenizna na balkonie IP: 195.28.182.* 08.11.07, 22:00 masz racje, julka. ja tez uwazam, ze mjm robi sie mdłe i w sumie ciagna to na siłe. po co wprowadzać taka nijaka neciekawa joanne chrząszcz czy jak tam sie nazywa ta współlokatorka mroczkocichopków... albo wątek w stylu kłotnia spdnie wyrzucone do kosza. itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: MJM opalenizna na balkonie IP: 195.28.182.* 08.11.07, 22:01 sorry, mialo być :kłtnia o spodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś