Dodaj do ulubionych

FlashForward - nowe promo, nowe sceny

IP: *.elk.mm.pl 05.08.09, 11:41
ktoś wie jak sie nazywa piosenka z końcówki promo?
Obserwuj wątek
    • Gość: reniop FlashForward - nowe promo, nowe sceny IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 11:45
      coś jak I am Legend w odcinkach :P zobaczymy po kilku epizodach jak wyjdzie czy jest jakiś sens w scenariuszu czy nuda...

P.S fajny paraliż ulic jak to kręcą, w Polsce by to nie przeszło :) a tam pól okolicy rozkopane pod odcinek
    • Gość: muqq Re: FlashForward - nowe promo, nowe sceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:08
      piosenka to 'Mad World' w wersji Gary'ego Julesa ;)
      ahh, nie mogę sie doczekać tego serialu!!!!!!!!!!!!
    • Gość: muqq Re: FlashForward - nowe promo, nowe sceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:10
      chociaż w sumie jak na Julesa za bardzo wyje :D
      nie wiem kto to tutaj śpiewa, ale to 'Mad World' :)
    • Gość: Marek Re: FlashForward - nowe promo, nowe sceny IP: *.direct-adsl.nl 05.08.09, 12:34
      Wie ktos kiedy 1-wszy odcinek ?
    • Gość: Daimon_Frey Re: FlashForward - nowe promo, nowe sceny IP: *.chello.pl 05.08.09, 13:02
      piosenka z końca: Adam Lambert - Mad World
    • Gość: Shannon [...] IP: *.toya.net.pl 05.08.09, 13:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: SKAWalker Re: FlashForward - nowe promo, nowe sceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 14:12
      Marek pierwszy odcinek 25 września (naszego czasu). Mi promo nie odpala nawet "oryginał".
    • Gość: Xn Re: FlashForward - nowe promo, nowe sceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 18:28
      Już w trailerach zanudzają wątkami obyczajowymi, a co dopiero będzie w serialu... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka