Dodaj do ulubionych

ksiądz z WITOWA

04.01.07, 18:03
co myślicie o poderwanym księdzu z Witowa . czy mieliści z nim do czynienia
Obserwuj wątek
    • super_girl5 Re: ksiądz z WITOWA 05.01.07, 19:27
      Siemka! choć nie jestem z Witowa, to muszę się przyznać że miałam do czynienia
      z jak to nazwałeś "poderwanym" księdzem z Witowa... byliśmy z narzeczonym po
      akt chrztu i akurat przerwaliśmy księdzu obiad. Był baaaaaaardzo wściekły, dał
      to po sobie odczuć. Ale to nie moja wina że on został księdzem, więc skoro nim
      już jest to powiniem zachowywać się jak ksiądz a nie jak gbur!!! chciał się jak
      najszybciej nas pozbyć, zwracał się w sposób jaki nie przystoi osobie
      duchownej. Bardzo mnie to wzburzyło, ale nie ma co się dziwić to tylko polska
      szara rzeczywistość!! pozdrawiam!
      • ala9942 Re: ksiądz z WITOWA 05.01.07, 21:06
        ja też miałam z nim do czynienia jest to człowiek który nie panuje nad emocjami
        powinien się leczyć, ludzi ma za nic . Skończyły się czasy gdzie księży całowano
        w rękę . DLACZEGO trzeba wozić ich po kolędzie za kogo oni się uważają .to
        co wyprawia kler to jest poprostu nie do przyjęcia .
        • sauber1 Re: ksiądz z WITOWA 06.01.07, 01:50
          ala9942 napisała:

Skończyły się czasy gdzie księży całowano w rękę . DLACZEGO trzeba wozić ich po
          kolędzie za kogo oni się uważają .to co wyprawia kler to jest poprostu nie do
          przyjęcia .

Wcale nie trzeba już ani całować ani wozić to sługalczość ludzi nawiedzonych
          czyni ich dziwnymi, już dawno powinni być na pensji szanowali by ludzi ale też
          nie ma co generalizować ja ich tam lubię, tak piszę swobodnie ale kiedyś tez coś
          na sekretarza pzpr powiedziałem w obecność ludzi lojalnych to do dziś nie mogą
          na mnie patrzeć w pewnych Kręgach TW .........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka