emma_me 17.12.09, 14:13 podyplomowe, Marcinek już duży chłop, Łukasz goni brata, czas pomyśleć o sobie i idę, a co, pora odciąć pępowiną. Zjazdy najczęściej raz w miesiącu także nie jest tak najgorzej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurawina100 Re: zapisałam się na studia 17.12.09, 14:21 Super, ale napisz nam jeszcze na jaki kierunek:) Odpowiedz Link
joasia83m Re: zapisałam się na studia 17.12.09, 14:26 jakie jakie?? ja tez sie zapisuje, ale dopiero od wrzesnia, wiec kupa czasu jeszcze Odpowiedz Link
moni_30 Re: zapisałam się na studia 17.12.09, 14:59 Słuszna decyzja :-)Napisz jeszcze co to za kierunek. Ja też jestem obecnie studentką studiów podyplomowych. Zupełnie przez przypadek i nie do końca zamierzenie załapałam się na studia współfinansowane przez NBP dotyczące strefy euro. Jestem baaaaardzo zadowolona. Na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tej tematyki (nie za bardzo mnie to zawsze interesowało) ale okazało się, że wykłady są bardzo interesujące. Wszystkim po kierunkach ekonomicznych (taki jest wymóg) polecam następne edycje tego studium. Odpowiedz Link
burdziaa Re: zapisałam się na studia 17.12.09, 15:05 Na co sie zapisałyscie Dziewczyny,ale Wam fajnie,uwielbiam sie uczyc. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: zapisałam się na studia 17.12.09, 15:46 no właśnie jakie?? jak ja bym chciała wiedzieć co ja w życiu bym chciała robić :D Odpowiedz Link
uczula Re: zapisałam się na studia 17.12.09, 16:35 swietny pomysl :) w sumie raz w miesiacu mozna swobodnie przezyc :) tylko jak z czasem na nauke - bo u mnie to byl najwiekszy problem, ja starsza urodzilam na studiach i w domu nie dalo sie uczyc a w nocy ze zmeczenia zasypialam... chodzilam do biblioteki sie uczyc a babcia zostawala z mala :) w sumie dzieki mojej mamie udalo mi sie skonczyc studia :) jestem jej za to bardzo wdzieczna Odpowiedz Link
emma_me Re: zapisałam się na studia 18.12.09, 08:17 teraz w pracy przynajmniej przez najbliższy rok będę miała trochę luzy i planuje go przeznaczyć na pisanie prac i naukę. Odpowiedz Link
yaga.f Re: zapisałam się na studia 17.12.09, 22:25 Fajnie, że sie zapisałaś. Ja studia podyplomowe kończyłam jak byłam ciąży z Filipem. Całą ciążę dojeżdzałam 160 km do Warszawy. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: zapisałam się na studia 17.12.09, 22:30 ja podyplomówkę robiłam będą w ciąży z młodą, obroniłam się dokładnie miesiąc przed jej urodzeniem, więc jest pełnoprawnym strażakiem - była na wszystkich zajęciach he he. Teraz coraz częściej myślę o MBA, ale to strasznie drogie studia, a moja firma narazie na dorobku, więc jeszcze trochę do tego. Odpowiedz Link
emma_me Re: zapisałam się na studia 18.12.09, 08:16 kontrola wewnętrzna i audyt w jednostkach samorządowych na UW Odpowiedz Link