piesior666 01.05.08, 23:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
a.glogowski Kupiła jak zwykle wstretne-baba bez gustu. 02.05.08, 09:58 Cieszy sie to malostkowe dziewcze z rózowego G.P.S u -jak małe dziecko z pierwszej swojej zabawki. Takie G.P.S.y mają setki tysiecy ludzi w Polsce i jest to standart wyposazenia kazdego autka. A ta prowicionuszka z Piotrkowa,oprócz swojej śmiesznosci,i nieudolnosci inteligencji pokazywała tylko swoje okropne ciało i ciagle ten konski usmiech. Program BIG_BRADER oglądało tylko pospólstwo małolatów ,napalonych na golizne,brzydką ,ale golizne którą ta panienka im oferowała. To człowieko-zwierze o końskim uśmiechu ,zostało przez menażerów BIG_BRAGERA dobrze pouczone jaką role ma odgrywać to dzikie babsko w tym programie,dla mało inteligentów. To jest znaleziona pani z agencji piotrkowskiej ,która oprócz tanca na rurze i towarzystwa męszczyznom -juz na wstepnie wiedziała po jednej nocy ,że ma zagwarantowane wygranie tego idiotycznego programu. Oj biedne to dziecko,oprócz lekkiego życia i specyficzniej sprzedazy swego ciała, niczym ludzi myślacych nie zaskakuje,ale TVN wie co z takimi laleczka zrobić. Link Zgłoś
a.glogowski Jaką Skrzynie lubi Jola- manualną 02.05.08, 10:16 To dziwadło które potrafi zabawiać panów / szczególnie,onanizmujacych się/ -wygrawszy w podejrzany sposób nagrode Big_BRAGER/program dla małointelegusów/ cieszy sie jak kon z usmiechem. Link Zgłoś
a.glogowski Jolka lubi skrzynke ........ 02.05.08, 10:30 Rutowicz to postać pseudo kobiecą,mozna ją przyrównowywać do kobyły z szerokim uśmiechem,która się cieszy że jakis nieokreślony narzeczony ją w swoisty rodzaj kocha,i kupuje jej róznorakie zabawki ,ktore bawią ją jak dziecko. Kłamie stwierdzeniem ,że wogole dużo jezdzi autami i teraz takze to BMW bedzie uzywała. Ciesząc sie z tej nawigacji- bo mapy drogowe juz sie jej znudziły tak twierdzi w wywiadze ,nie musząc zagladać w te mapy co kilometr lub 2 to jest jej okropna wpadka jej spostrzegawości i intelektu-po prostu ,jeśli tak duzo jezdziła to niemożliwoscia było zagladać po pewnym czasie co kilometr lub 2 w mape,dla normalnie rozwinietego kierowcy to ;pestka;. Ale na nią spadł grat nagród i dziewczyna zobaczyła ze istnieja inne pożyteczne rzeczy,a nie tylko Rura w Agencji. Link Zgłoś
a.glogowski Jeszcze jedno!!!!! 02.05.08, 10:38 Zapomniałem -jeszcze napisać -że ta dziwaczka z konskim usmiechem lubie w tym swoim wygranym autku-pewnie skrzynie biegów manualną/czyt: ręczna/,bo pracując tam gdzie się pracowało duzo pracy wykonywała rączkami,oraz takze tymi konskimi ustami. Kto się domyśla gdzie ona pracowała -oj w dobrym przybytku dla męższczyzn, bo do inej pracy,by sie nienadawała bo intelek ubogi. Link Zgłoś
misiak.bk Re: GPS Joli Rutowicz 02.05.08, 10:52 ..chłopaki wyluzujcie bo wam pompa przestanie podawać.... Link Zgłoś
4damski GPS Joli Rutowicz 02.05.08, 12:05 babka moim zdaniem, niesamowicie gra. gdybym ja widział, że można w taki sposób zrobić kasę to pewnie bym zaczął kombinować tak jak Jola. Link Zgłoś
truskawkainc Co to jest za koszmar ta Jola Rutowicz? 02.05.08, 12:12 Czy ktoś może wyjaśnić mi fenomen tego zjawiska zwanego Jola Rutowicz? Słuchając jej i patrząc na nią zastanawiam się, czy ona jest taka głupia czy to chwyt marketingowy? Zawsze, kiedy ją widzę wstydzę się za nią, jako za przedstawicielkę płci żeńskiej. To straszne, że ktoś taki jest popularny. Może takie "coś" nie powinno dziwić. Ludzie chętnie patrzą na dziwactwa i w duchu cieszą się, że nie są takimi durniami o kurzym rozumku i nie robią z siebie pajaca. Pozostaje tylko mieć nadzieje, że młode dziewczyny znajdą lepszy wzór do naśladowania niż to dziwactwo z jednym neuronem - zamiast mózgu - odpowiadającym za rozpoznawanie różowego koloru. Link Zgłoś
mobile5 Re: Co to jest za koszmar ta Jola Rutowicz? 02.05.08, 13:09 Zapamiętałem ją z zastanawiania się nad pytaniem przez którą część Polski przebiega Równik. Ona może być poszukiwanym brakującym ogniwem. Link Zgłoś
teresa104 Dlaczego wycięto post inicjalny, zaś 02.05.08, 13:17 resztę wypowiedzi, niemających nic a nic wspólnego z motoryzacją, do tego łamiących zasady dobrego obyczaju, zostawiono. Meandry rozumowania cenzorów są dla mnie niepojęte. Link Zgłoś
truskawkainc Re: Dlaczego wycięto post inicjalny, zaś 02.05.08, 14:12 Zasady dobrego obyczaju to łamie to "coś" co chwaliło się nowym GPS – w różowym kolorze z cyrkoniami - też różowymi ;-))), wzywa Boga szukając pierścionka i przyznaje się, że nie czyta książek (zapewne czytać nie potrafi). Kilka słów na temat motoryzacji. Rozumiem BMW, że promuje swoje samochody, ale i dziwie się, że chce być kojarzone z osóbką o mizernym intelekcie. Dobry samochód w zestawieniu z tym „czymś”, hmm? Ciekawe czy marka choć trochę nie starci na wizerunku. Jedna z osób wypowiadających się na tym forum już chce odsprzedać taki sam GPS ( nikt nie chce porównywać się w dół). Link Zgłoś
teresa104 Zwróć jednak uwagę, 02.05.08, 14:29 że ktoś, kto nie widział tego wątku przed wycięciem pierwszego postu, nie ma pojęcia o tym, skąd ta kaskada opinii o jakiejś Joli, której nikt nie zna, nie kojarzy, nie wie, ki czort. Wycięto kontekst, zostawiono paszkwile. Komentowany artykuł został zaś opublikowany na portalu Gazety i tym samym, ktoś, kto go puścił, uznał za niełamiący dobrego obyczaju, a jedynie kontrowersyjny. Nawet Twoja powyższa wypowiedź jest zupełnie niezrozumiała po dokonanym cięciu. Link Zgłoś
truskawkainc Re: Zwróć jednak uwagę, 02.05.08, 14:57 Nie wiem czy pierwszy post ma tu jakieś znaczenie. Ja go nie czytałam, komentuje video - zapewne jak większość. Moje emocje wzbudza ów Jola z filmiku prezentującego jej nowy GPS. Jak widać większość zareagowała na tą dziewczynę, całkowicie pomijając tematykę motoryzacyjną. Ja natknęłam się na nią kilka dni temu w Internecie - a ponieważ nie mam w domu TV od wielu lat - moja opinia o niej powstała na podstawie takich nagrań. Za każdym razem, kiedy ją oglądam dziwie się, że robi z siebie „małpę”. Uważam, że ludzie inteligentni potrafią zabłysnąć na ekranach TV czy pierwszych stronach gazet promując swój intelekt, a nie głupotę. Między innymi zjawisko ów Joli utwierdzają mnie w decyzji o nie oglądaniu TV. Już wyrobiłam sobie opinię o niej, więc nie będę też traciła czasu na oglądanie jej w Internecie. Jeszcze się łudziłam, że może nie jest taka durna, że to gra, rodzaj aktorstwa. Dziś mam pewność JEST DURNA! Link Zgłoś
kodem_pl Samo wideo nie ma nic wspolnego z motoryzacja 02.05.08, 14:50 Wiec nie widze powodow, zeby wycinac posty majace z nia tyle samo, co owe wideo... Link Zgłoś
teresa104 Cóż, propozycja sprzedaży swojego GPS, 02.05.08, 15:01 jaka się pojawiła w usuniętym poście, była najbardziej na temat z istniejących tu postów;) Co prawda lepiej było umieścić ją w Dwukropku. Cóż, nie ma co bielić Etiopa. Cały ten wątek jest bzdurny, łącznie, ma się rozumieć, z moimi wypowiedziami. Dlatego zaraz po wysłaniu tej repliki kliknę na czerwony kosz, tak samo jak zrobiłam przy pozostałych wypowiedziach. Link Zgłoś
margherita_22 dla śmiejących się z "głupoty" Rutowicz 02.05.08, 13:56 dokładnie 4adamski - niesamowicie GRA, podobnie jak Doda, Wojewódzki, a może nawet i Frytka ... ZROZUMCIE żE WIęKSZOść RZECZY WYKREOWANYCH PRZEZ TELEWIZJę JEST DOKłADNIE WYREżYSEROWANA , DO TELEWIZJI NIE WPUSZCZAJą BYLE DEBILA KTóRY POWIE COKOLWIEK (WBREW TEMU CO NIEKTóRYM SIę WYDAJE...), ale łudźcie się dalej...telewizja to biznes i reklama (tylko i wyłącznie) Link Zgłoś
truskawkainc Re: dla śmiejących się z "głupoty" Rutowicz 02.05.08, 15:30 Akurat Wojewódzki nie pasuje do tego towarzystwa. On robi z siebie klauna, ale nie jest głupi, widać, że gra, jest inteligentny, potrafi się wysławiać. Jest kontrowersyjny, ale nie głupi. Doda i Frytka - mam wątpliwości, ale z pewnością są na wyższym poziomie od owej Joli. Zgadzam się, że telewizja to biznes i reklama, ale żeby odegrać taką Jole ( będąc inteligentna osobą) trzeba mieć niesamowite zdolności aktorskie i dobrą pamięć, żeby nie zapomnieć się i grać kretynkę cały czas. Ta dziewczyna nie jest wybitną aktorką, jest po prostu durna, a tym samym bardzo barwna i jeśli gra, to samą siebie. Z tego powodu, że wzbudza tyle emocji - ma tyci intelekt i jest pusta - ludzie z telewizji ją wybrali. Zapewne z rok lub dwa już nikt nie będzie o niej pamiętał. Na głupotę innych chętnie się patrzy, ale niezbyt długo, bo to się szybko nudzi. Tak samo jest z profitami za wystawianie takich sezonowych klaunów, w pewnej chwili już nikt nie chce patrzyć ani płacić. Za bardzo wierzysz w mądrość telewizji. Niektóre rzeczy w telewizji nie są takie jak się wydaje inne są, choć nie chce się wierzyć - to jest showbiznes. Link Zgłoś
feema-to-ja GPS Joli Rutowicz 02.05.08, 14:13 Jola nie musi tak podkreslac, ze nie czyta ksiazek;) widac, slychac i czuc. Link Zgłoś
tomek.pl1 Jolka Rutowicz? 02.05.08, 17:47 Jola Rutowicz? Pierwszy raz ją widzę. Swoimi pazurami z pewnością zdoła przekopać się aż do samego centrum Hanoi... Ale może dzięki niej powstaną jakieś nowe seryjne dowcipy jak te o blondynkach. Przynajmniej będzie kolorowo. Link Zgłoś
onioni chyba za wysoko ustawiła 03.05.08, 21:04 prawie na środku wysokości szyby, totalny bład ... ale co mnie to :) skocz.pl/szok Link Zgłoś
10danek Przyklad... 03.05.08, 21:34 blondynki z ciemnymi wlosami. Jak to kobiety, bez cienia wyczucia co moze znaczyc technika, ale za to wielkie klapanie geba. Kobiety powinny cieszyc sie ze maja samochod. Samochod ten powinien miec jak najwiecej automatyki ktora to wypelnia braki mozgowe kobiet. Automatyczna zmiana biegow, wlaczania swiatel i kieronkowskazow. Na pokladzie samochodu kobiety prawnie powinno byc zabronione instalowanie telefonow komorkowych i innych tego typu skomplikowanych urzadzen elektronicznych. Peace z wami... Link Zgłoś