blanka0 27.01.10, 18:26 slyszalyscie? moja kumpela w 2 mce z 44 w 38 wskoczyla moze ktoras stosuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarysa007 Re: dieta dukana 27.01.10, 18:37 Słyszałam, bo ostatnio popularna jest :) Tak jak była faza ma Montigniaca, potem na SB tak teraz mamy Dukana. I jak zwykle są tacy co na niej chudną. Pytanie co potem. Po każdej z takich diet trzeba pozostać na stałe w tzw. III fazie; przestrzegać jej zasad, bo inaczej jojo gwarantowane. Jeśli zasady Ci pasują i czujesz, że to Twój sposób na żywienie na stałe - to proszę bardzo. Ale jeśli nie - to daj sobie spokój. Odpowiedz Link
kalipowa Re: dieta dukana 27.01.10, 19:50 ja rok temu schudlam 18 kg w okolo 2 miesiace - polecam :-) teraz trzymam wage Odpowiedz Link
ankas4 Dawajcie diete Ducana:) 27.01.10, 20:00 Dawajcie to...o jojo bede sie martwic jak bede miala czym...teraz mam efekt jojo bez odchudzania:))))))))))))) Odpowiedz Link
ankas4 Re: Dawajcie diete Ducana:) 27.01.10, 20:14 Kurde Kocham to forum...zawsze z czyms wyskoczycie:) zaczelam szukac o tej diecie i chce ja robic... kto jeszcze ? Blanka? kiedy ustawiamy jakis jadlospis? Tutaj znalazlam blog dziewczyny, link do pierwszego dnia i jak rozumiem w archiwum jest kolejno jej dieta , super ,bo podaje co dokladnie je kazdego dnia: virginia79.blog.onet.pl/Dieta-Dukana-dzien-pierwszy,2,ID387002182,n Odpowiedz Link
alcea3 ankas 27.01.10, 21:05 kochana normalnie jestes niemozliwa :D a co z dieta south beach na ktora sie zapisalas i ze zmienianiem nawykow zywieniowych :P hehe Do 3 razy sztuka ;D Odpowiedz Link
f3f Re: ankas 27.01.10, 21:37 ja robiłam dwa podejscia do tej diety w 2009... raz schudłam 6 kg a raz 5 kg ale niestety to ewszystko była 1 faza... do drugiej i 3 juz nie dotrwałam bo miałam dość tych białek... wiec wszystko co schudłam mi wracała, naszczescie bez nadmiaru... a teraz na naszym racjonalnym żywieniu spadło mi juz 4 kg i tego się bede trzymać, bo przynajmiej jem wszystko na co mam ochotę :P Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Ja odpadam :-) 27.01.10, 22:22 Ja w styczniu nie łączę węglowodanów z białkami i tak jak f3f wprowadzam zdrowe nawyki żywieniowe i mam 3,800 kg mniej niż w grudniu. Odpowiedz Link
f3f korekta 28.01.10, 07:20 odpadłam podczas II fazy tego naprzemiennego cyklu: białka na zmianę z białka +warzywa Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: dieta dukana 27.01.10, 22:39 a mnie sie ta dieta nie podoba. tak samo jak dieta kwasniewskiego i i inne monotematyczne diety. najlepsz dieta na swiecie to dieta zrownowazona i taka, po ktorej nie oczekuje sie cudow w kilka tygodni. ale taka dieta dlugoterminowa, a najlepiej na cale zycie:) ankas, daj sobie spokoj. masz duzo czasu do konca roku i bez diet- cud mozesz dac rade. popatrz chocby w watek o zmianach nawykow zywieniowych:) Odpowiedz Link
ankas4 wiec wyjasniam Kochana alcea:) 27.01.10, 23:24 No robilam robilam diete south ale jakos specjalnie mi ona nie wychodzila, spadlam kilka kilogramow, ale chyba najwiekszy problem w tym kiedy nie ma sie przekonania do czegos, ta dieta mi sie bardzo podoba, poczytalam juz co i jak... moglabym sprobowac, a w watku o zmianie nawykow zywieniowych jeszcze nie bylam:))) poczytam dzis,,, Ale widzisz najbardziej chyba chodzi o to, aby miec do czegos przekonanie:), ta dieta mi sie podoba ,bo my normalnie duzo bialek jemy:) Nie mam mega problemu, ale pare kg czemu nie:) wiec czekam na dalszy odzew:) Blanka haloooo czekamy na Ciebie:) Odpowiedz Link
leluchow1 Re: wiec wyjasniam Kochana alcea:) 28.01.10, 07:09 Powiem wam tak, stosowałam - czułam się fatalnie. Odpowiedz Link
f3f Re: wiec wyjasniam Kochana alcea:) 28.01.10, 07:23 ankas do tego ta dieta sprzyja zaparciom, czego niestety trudno uniknać jedzac przez 5 dni same białka... (Dunkan radzi by sie ratowac otrębami i parafiną..." aha jezeli któras jest nastawiona na tak to polecam książkę "Nie potrafię schudnąć" właśnie Dukana gdzie jest wszytsko b. dobrze wyjaśnione. Odpowiedz Link