Dodaj do ulubionych

dieta dukana

27.01.10, 18:26
slyszalyscie?
moja kumpela w 2 mce z 44 w 38 wskoczyla
moze ktoras stosuje?
Obserwuj wątek
    • klarysa007 Re: dieta dukana 27.01.10, 18:37
      Słyszałam, bo ostatnio popularna jest :)
      Tak jak była faza ma Montigniaca, potem na SB tak teraz mamy Dukana. I jak
      zwykle są tacy co na niej chudną. Pytanie co potem.
      Po każdej z takich diet trzeba pozostać na stałe w tzw. III fazie; przestrzegać
      jej zasad, bo inaczej jojo gwarantowane. Jeśli zasady Ci pasują i czujesz, że to
      Twój sposób na żywienie na stałe - to proszę bardzo. Ale jeśli nie - to daj
      sobie spokój.
    • kalipowa Re: dieta dukana 27.01.10, 19:50
      ja rok temu schudlam 18 kg w okolo 2 miesiace - polecam :-)
      teraz trzymam wage
      • ankas4 Dawajcie diete Ducana:) 27.01.10, 20:00
        Dawajcie to...o jojo bede sie martwic jak bede miala czym...teraz mam efekt jojo
        bez odchudzania:)))))))))))))
        • ankas4 Re: Dawajcie diete Ducana:) 27.01.10, 20:14
          Kurde Kocham to forum...zawsze z czyms wyskoczycie:) zaczelam szukac o tej
          diecie i chce ja robic... kto jeszcze ? Blanka? kiedy ustawiamy jakis jadlospis?
          Tutaj znalazlam blog dziewczyny, link do pierwszego dnia i jak rozumiem w
          archiwum jest kolejno jej dieta , super ,bo podaje co dokladnie je kazdego dnia:

virginia79.blog.onet.pl/Dieta-Dukana-dzien-pierwszy,2,ID387002182,n

• ankas4 przepisy 27.01.10, 20:30
            www.dukan.wu.pl/
            www.dukan.wu.pl/
            • akrobat Re: przepisy 27.01.10, 20:41
              wchodze w to:))
              • alcea3 ankas 27.01.10, 21:05
                kochana normalnie jestes niemozliwa :D
                a co z dieta south beach na ktora sie zapisalas i ze zmienianiem nawykow
                zywieniowych :P
                hehe
                Do 3 razy sztuka ;D
                • f3f Re: ankas 27.01.10, 21:37
                  ja robiłam dwa podejscia do tej diety w 2009... raz schudłam 6 kg a raz 5 kg ale niestety to ewszystko była 1 faza... do drugiej i 3 juz nie dotrwałam bo miałam dość tych białek... wiec wszystko co schudłam mi wracała, naszczescie bez nadmiaru...
                  a teraz na naszym racjonalnym żywieniu spadło mi juz 4 kg i tego się bede trzymać, bo przynajmiej jem wszystko na co mam ochotę :P
                  • a.zaborowska1 Ja odpadam :-) 27.01.10, 22:22
                    Ja w styczniu nie łączę węglowodanów z białkami i tak jak f3f
                    wprowadzam zdrowe nawyki żywieniowe i mam 3,800 kg mniej niż w
                    grudniu.
                  • f3f korekta 28.01.10, 07:20
                    odpadłam podczas II fazy tego naprzemiennego cyklu: białka na zmianę z białka +warzywa
    • lipiec_2007 Re: dieta dukana 27.01.10, 22:39
      a mnie sie ta dieta nie podoba. tak samo jak dieta kwasniewskiego i
      i inne monotematyczne diety. najlepsz dieta na swiecie to dieta
      zrownowazona i taka, po ktorej nie oczekuje sie cudow w kilka
      tygodni. ale taka dieta dlugoterminowa, a najlepiej na cale zycie:)

ankas, daj sobie spokoj. masz duzo czasu do konca roku i bez diet-
      cud mozesz dac rade. popatrz chocby w watek o zmianach nawykow
      zywieniowych:)
      • ankas4 wiec wyjasniam Kochana alcea:) 27.01.10, 23:24
        No robilam robilam diete south ale jakos specjalnie mi ona nie wychodzila,
        spadlam kilka kilogramow, ale chyba najwiekszy problem w tym kiedy nie ma sie
        przekonania do czegos, ta dieta mi sie bardzo podoba, poczytalam juz co i jak...
        moglabym sprobowac, a w watku o zmianie nawykow zywieniowych jeszcze nie
        bylam:))) poczytam dzis,,,
        Ale widzisz najbardziej chyba chodzi o to, aby miec do czegos przekonanie:), ta
        dieta mi sie podoba ,bo my normalnie duzo bialek jemy:)

Nie mam mega problemu, ale pare kg czemu nie:) wiec czekam na dalszy odzew:)
        Blanka haloooo czekamy na Ciebie:)
        • leluchow1 Re: wiec wyjasniam Kochana alcea:) 28.01.10, 07:09
          Powiem wam tak, stosowałam - czułam się fatalnie.
        • f3f Re: wiec wyjasniam Kochana alcea:) 28.01.10, 07:23
          ankas do tego ta dieta sprzyja zaparciom, czego niestety trudno uniknać jedzac przez 5 dni same białka... (Dunkan radzi by sie ratowac otrębami i parafiną..."
          aha jezeli któras jest nastawiona na tak to polecam książkę "Nie potrafię schudnąć" właśnie Dukana gdzie jest wszytsko b. dobrze wyjaśnione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka