chemiczna_ala 10.11.07, 00:14 Nie pisz już więcej do mnie tych listów miłosnych. Jestem zajęta, a Ty masz żonę przecież. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: demole! 10.11.07, 00:20 nieeestety, państwo wymusiło na mnie spłatę jakiejś (troche bezsernsownej ) wierzytelności, i odarło ze wszystkiego a to się należało mojej zonie,nie państwu ponieważ nie moge tego bezposrednio oddać, TO Ja teraz ZROBIe taK ZEBY WSZYSCY TO DOSTALI KOSZTEM pseudoDEmOKRAtYCZNEGO PANSTWA Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re:"ojczyzna "się odezwała 10.11.07, 00:24 żadna afera z tym transferem też niestety ogromny kłopot, jak widze nie tylko moja żona utożsamia się z "ojczyzną " Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: demole! 10.11.07, 00:29 Kiedyś, nieświadoma stanu błogosławionego, próbowałam nawiązać z Tobą znajomość, ale bałeś się, że zeżrę Ci kurę. Pamiętasz? Bo ja tak. I nigdy nie zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: demole! 10.11.07, 00:43 od razu... zle się czuję,jestem tak najumany,ze sama byś się przestraszyła, w dodatku troszeczke naddemolowałem mieszkanko, remoncik nie chce wypalić, a kura....cóż,nie odczytałem jeszcze całego genomu tej kury, ale bez obawy...opublikuję dziecko będzie super,...zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: demole! 10.11.07, 00:46 tylko nie wiem ,czy to w tej...stodole, żył prawdziwy Jakub de mole Odpowiedz Link Zgłoś
black_hole_sun o hipokryzji 10.11.07, 07:47 aurelia_aurita napisała: > ooo, nowa afera na forum? ;) ktoś pisał koledze suchemu, że forum i gg to rożne porzadki ontologiczne i zeby ich nie mieszać, a teraz juz nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: o hipokryzji 10.11.07, 08:05 Nie pamiętam. Ale to tylko drobne ontologiczne przebicie, cos jakby objawienie Boga na górze Synaj. Nie mam gg. Nie wiem nawet jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hole_sun Re: o hipokryzji 10.11.07, 08:17 cos jakby > objawienie Boga na górze Synaj. swoja milosc pliszka chwali, ale cudza to w oczka kole -- 3 X NIE Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: o hipokryzji 10.11.07, 08:20 Pani na terapii mówiła - osobowość narcystyczna. Stąd homo skłonności, erotomania i mania wielkości, i tak do starości. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hole_sun Re: o hipokryzji 10.11.07, 08:24 narcystyczna i co jeszcze..... ku.. ja tu jestem jedynym narcyzem. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: o hipokryzji 10.11.07, 10:05 ala.. ,ja juz nie chcę byc rozdziewiczany, ..wiesz jakie za to są kary !? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: o hipokryzji 10.11.07, 10:09 może tatusiek ci wytłumaczy synku whole lotta love ksiazki.wp.pl/katalog/autorzy/id,2262,autor.html Odpowiedz Link Zgłoś