shemreolin 28.01.10, 14:13 ... zawsze myślę, ze to ta wredna francuska prukwa co sobie zagarnęła Johnnego Deppa tylko dla siebie? :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagi.ww Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 14:48 Hehehe, Shem, Twoje teksty mnie zawsze rozwalają!!! ;D Odpowiedz Link
uczula Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 15:16 no wlasnie, Shem, co on w niej widzi? mala, watla, i do tego ze szczerba pomiedzy zebami. tylko nie piszcie mi, ze widocznie ma to cos!! Odpowiedz Link
shemreolin Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 15:19 no właśnie! A w teledysku Taxi wyglądała jak totalny obwieś! NO! Odpowiedz Link
ankas4 Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 16:19 UUU a ja sie zawsze zastanawiam,,,dlaczego miliony kobiet kochają Deppa;)))))))) Powaznie ,nie ma dla mnie nic pociągającego,,, a jak go wybrali najpiekniejszym czy jakos tak facetem roku to juz calkiem zwątpiłam... ;) Odpowiedz Link
uczula Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 16:20 anka bo ty mu w oczy nie patrzysz :) zwlaszcza takie podmalowane jak na piratach :D Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 21:25 ankas4 napisała: > UUU a ja sie zawsze zastanawiam,,,dlaczego miliony kobiet kochają Deppa;))))))) > ) > Powaznie ,nie ma dla mnie nic pociągającego,,, a jak go wybrali najpiekniejszym > czy jakos tak facetem roku to juz calkiem zwątpiłam... > > ;) Mnie tam też on nie kręci :D jakiś taki, dziwny Odpowiedz Link
babajagaa Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 16:43 A ja nie widze ani w niej ani w nim nic pieknego. Odpowiedz Link
szalona_wielorybica Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 16:52 oj pasuja do siebie fantastycznie... oboje coraz bardzie wygladaja jakby zyli sama miloscia ;p za to potomkow maja calkiem ladniutkich, szkoda tylko ze bardziej do mamusi podobne ;p Odpowiedz Link
zorkaa Re: Dlaczego, gdy słucham Vanessy Paradis to... 28.01.10, 17:21 dlatego ja jej nie słucham:P Odpowiedz Link
meniaaa Re: a co myslicie o Leo Di Caprio:) 30.01.10, 09:32 J. Depp miodzio:) Ale czy podoba Wam sie Leonardo Di Caprio?? Bo tego to nie moge zrozumiec, dlaczego tyle babek do niego wzdycha. Dla mnie nic w sobie nie ma, maly swinski blondyn o ciasnych oczach, nic specjalnego... Odpowiedz Link
szalona_wielorybica Re: a co myslicie o Leo Di Caprio:) 30.01.10, 10:25 Ladny to on moze nie jest,ale to, ze jest dobrym aktorem chyba nikt nie watpi. Bardzo go lubie w jego pierwszej roli w "Co gryzie Gilberta Grape'a"(notabene razem z mlodziutkim Deppem ;),potem nie cierpialam go (szczegolnie od Titanica), ale od jakiegos czasu znowu podoba mi sie to co gra. Jako facet nie podoba mi sie, ale role jakie ostatnio gra bardzo, a moze to tez kwestia tego, ze on ostatnio naprawde malo grywa. U Deppa za to mam odwrotnie,jego stare role sa super, a to co ostatnio wybiera podoba mi sie coraz mniej, ale w sumie to juz powazny "starszy" pan pod piecdziesiatke, wiec moze ma kryzys, poczekam moze znowu rozwinie sie na starosc ;) Ja za to nie rozumiem wogole zachwytow nad super para Jolie- Pitt,toz to czysta komercja, ani dobrzy aktorzy,ani jacys oblednie piekni ludzie, ale za to jaki pr ;)))) Odpowiedz Link
shemreolin Re: a co myslicie o Leo Di Caprio:) 30.01.10, 12:49 Mam dokładnie takie samo zdanie jak wielorybica. :) nie podoba mi się DiCaprio w sensie urody, chociaz moim zdaniem teraz wygląda o niebo lepiej niż gdy grał w Titanicu. Bardzo fajny jest film "Catch me if you can", naprawdę wygląda tam fajnie. Tylko, że na jego widok mi "gatki nie spadają". hehe Co do Jolie i Pitta, to oni jako twór symbiotyczno-marketingowy nie trafiają do mnie zupełnie. W ogóle nie rozumiem tej mody na adoptowanie dzieci i struktura tej rodziny jakoś nie zniesmacza. Nie w tym sensie, że uważam, że adopcja jest zła, tylko mam wrażenie że ich związek oraz to kolekcjonowanie dzieci ma tylko wyraz marketingowy - po prostu lubią robić w okół siebie szum i być na pierwszych stronach gazet. Jednak co jak co, ale Brad Pitt się aktorsko wyrobił niesamowicie i bardzo mi się podobają jego nowe role. Wygląda w nich bardzo męsko, a wcześniej tylko wydymał usteczka do kamery i robił psie spojrzenia. :P A mi się jeszcze podoba Robert Downey Jr. Pamiętam go z filmów gdy był dużo młodszy, a ostatnio byłam na Sherlocku Holmesie i naprawdę byłam pod wrażeniem. Niezłe ciacho z niego jest. :D Odpowiedz Link
uczula Re: a co myslicie o Leo Di Caprio:) 30.01.10, 13:11 to ja bede dzisiaj ogladac to ciacho :) to ocenie :) hue hue ide na holmsa za chwile :D Odpowiedz Link