uczula 03.02.10, 18:52 u mojego syna: eoeo? jeszcze czasem literka Jot sie pojawia w srodku (nie mampojecia jak on to wymiawia, wiec nie napisze) aha misiek dalej nie mowi :) teraz sie wycwanil i pokazuje paluszkiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurawina100 Re: co znaczy 03.02.10, 19:18 a co znaczy ADITA z akcentem na di?? Córa powtarza to kilka razy dziennie w różnych sytuacjach:) Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: co znaczy 04.02.10, 08:19 Gabi jak była mała wszystko mówila bardzo wyrażnie tylko jedno słowo nie i to było- papserka. Czy ktoś wie? Odpowiedz Link
dmgr Re: co znaczy 03.02.10, 19:23 Obstawiam jakieś służby typu policja, straż pożarna, pogotowie pewnie w wersji motoryzacyjnej tj.np. wóz strażacki. Odpowiedz Link
uczula Re: co znaczy 03.02.10, 19:34 adita - nooooo ciekawe :)musze pomyslec :) dmgr - a nie , a nie :) puuudlo :)h aha kilka slow wyjasnien: siedzimy w domu, nuuuudzimy sie... ehc ogladamy bajki i eoeoe = znaczy tyle co BOLEK I LOLEK!!! ta dam :)wydalo sie :) Odpowiedz Link
ewlinp Re: uczula 03.02.10, 22:41 napewno bym nie wpadła :D mój od tygodnia mówi "spotkaletka mojej pani" i głowimy się z M co to może być ta spotkaletka... Odpowiedz Link
malenkie7 Re: uczula 03.02.10, 22:49 hehe nie jest latwo. czasem sporo czasu potrzeba na rozszyfrowanie tej dzieciecej chinszczyzny. jakis czas temu Piotrek czesto powtarzal "lampa sasise". za cholere nie wiedzialam, o co chodzi. w koncu zrozumialam - lampa świeci się... rozbawia mnie tez "okukacz". znaczy odkurzacz. ;) Odpowiedz Link
uczula Re: uczula 04.02.10, 11:36 qwoka napisała: > no nie wiem czy ktoś by zgadł :D wiesz, ja sama dobra chwile sie zastanawialam o co mu moze chodzic - bo to nowe dzwieki w jego wydaniu :) haha o boze... ja juz nie wiem kiedy on zacznie mowic, moze to bedzie jak w tym kawale o kompocie? Odpowiedz Link
hapie Re: co znaczy 04.02.10, 08:28 U mnie hitem były alory na bubie. Buba okazała się głową a alory zamieniły się akalory co znaczy okulary:)))) Odpowiedz Link
zabka11 Re: mama dombim meniemeniak:)...oraz 04.02.10, 09:58 Janio gagan i Janio opał;) I bądź tu mądry:) Odpowiedz Link
uczula Re: mama dombim meniemeniak:)...oraz 04.02.10, 11:37 JAnio gonil i Janio zlapal? :) Odpowiedz Link
dziunia27 Re: mama dombim meniemeniak:)...oraz 05.02.10, 06:36 heheee dzieciaki są boskie;) u nas też są słowa mało mające wspólnego z wyjściowym, np. biblo=zimno kuło=dużo łoło=pies momo=dom ;P Odpowiedz Link