ajila32 16.02.10, 21:58 Kochana wybacz ale stoję z robotą - Malwa i Ada chorują i mam urwanie głowy z nimi bo całe dnie marudne.. Nie mam dla siebie czasu.. Jak się uspokooi to na pewno skończę. Wybacz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enya81 Re: enya81 16.02.10, 22:27 Tak właśnie czułam, że coś się zadziało i podejrzewałam, że Was choróbsko dopadło. Mój Szymek tez chory i cały dzień siedzimy w domu, więc wiem o co kaman. Kochana spokojnie, co ma wisieć nie utonie, będę czekać z niecierpliwością, a dziewczyny niech zdrowieją i ty sobie poduchami nie zaprzątaj na razie głowy. Pozdrawiamy i życzymy zdrówka Odpowiedz Link
ajila32 Re: enya81 23.02.10, 07:57 no.. wychodzimy na prostą.. jeszcze trochę nosy zakatarzone, ale przynajmniej nastroje dużo lepsze.. a Malwina wzbogaciła się o 2 nowe zęby i nagle inne dziecko :)(była przeokropna) pytanie mam - dla kogo poduchy? (o imię mi chodzi) mogę naszyć jeśli chcesz Odpowiedz Link
enya81 Re: enya81 24.02.10, 19:30 Dopiero znalazłam wątek. Poduchy będą do pokoju Szymonka i Sebastianka-który jeszcze w brzuchu mieszka :) Nie wiem czy nie będzie walki jak będą imiona na poduchach? Jak myślisz? Odpowiedz Link
ajila32 Re: enya81 24.02.10, 21:08 hmm.. no to nie wiem.. może zrobię bez w takim razie:) Odpowiedz Link