czarnapanna1 28.07.06, 22:30 No niestety za rok czeka mnie poprawka wynikow, bo sie nie dostalam na prawo. Pytanie do wszystkich poprawiajacych: co bedziecie robic przez ten rok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VaDeR Re: Poprawka Matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:44 Szkoła policealna żeby mnie nie wzieli do wojska :P chodzić nie bede....lecz bede sie tylko uczyć...historia, wos, historia, wos i tak na okrągło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Poprawka Matury IP: 194.146.128.* 29.07.06, 10:32 bede na innym kierunku...i oczywiscie w miedzyczasie bede zakuwac do matury biole, chemie i moze fize... Odpowiedz Link Zgłoś
mmhhh Re: Poprawka Matury 29.07.06, 11:06 Ja wciąż liczę na listę rezerwową. Tyle, że nawet nie wiem, na którym miejscu jestem. Jeśli się nie uda będę pracować, uczyć się angielskiego prywatnie i wszystkiego co humanistyczne z moją Profesorką. Jestem niedoszłym kandydatem na polonistykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:12 Ja ide na rok na biologie i poprawiam za rok biol/chem/fiz - musi sie udac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun biologii Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:18 skoro chcesz tylko przezimować na tej biologi, to zwolnij miejsce osobom które chca studiować na tym kierunku!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: safa Re: Poprawka Matury IP: *.chello.pl 29.07.06, 11:23 czemu miał(a?)by to robic? bo ty/ktos sie nie dostal? smieszne nie wiem jaki jest program biologii na 1 roku, ale moze cos sie z tego przydac na tej samej zasadzie jak sie ktos na informatyke nie dostaje, to czesto na rok idzie na matme np i tez zajmuje miejsca, z pozytkiem dla siebie, bo ma lepsze wyniki niz ci ktorzy chca studiowac matme /biologie w tym wypadku/ po co zwalniac miejsca gorszym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun biologii Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:22 Ciekawa jestem czy myslałabyś tak samo jakby Ci ktoś zajął miejsce na twoim wymarzonym kierunku, by tylko przezimować! Wtedy nie byłoby śmiesznie, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:25 Dla mnie smieszna jest Twoja postawa. KAzdy idzie na studia tam gdzie chce. Jesli ma zamiar zimowac na biologii to sprawa tej osoby!Wg mnie to bardzo dobry pomysł i tyle. Trzeba sie pogodzic z mysla, ze sa ludzie, ktorzy sa lepsi od Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun biologii nowy punkt widzenia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:40 z jednej strony dobrze, bo po 1 roku odejdzie mnóstwo osób i będzie łatwiej dostac sie na specjalizacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nowy punkt widzenia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:41 Faktycznie sie nie dostałas na ta biologie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun biologii Re: nowy punkt widzenia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:55 dziewczynko mam juz zaklepany inny kierunek na UJ, i biologie na innym uniwerku, czekam tylko na wyniki z biologii na UJ :D ( żebys uwierzyła mam Ci przesłać skan decyzji :D nie każdy kto składa na biologie musiał żle napisać mature :D czami ludzie to poprostu lubią. Ale nie zabardzo chce studiować z kimś kto przez cały rok bedzie narzekał że studiuje na tym kierunku. Chce studiować z ludzmi dla których tak jak dla mnie biologia jest pasją :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nowy punkt widzenia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:00 A moge wiedziec dlaczego nazywasz mnie dziewczynką? Uwierz, ze wiekowo Ty pasuejsz do dziewczynki a nie ja. Ja juz dawno na studiach jestem. Powtarzam to, ze ktos chce tylko zimowac na biologii to jedynie dobrze swiadczy o tej osobie. A to, ze bedziesz narzekac to jej sprawa. Na kazdym kierunku sa takie osoby i Ty swoim gadaniem tego nie zmienisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun biologii Re: nowy punkt widzenia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:15 dobra, nie chce się kłócić, powiedziałam tylko co myśle o 'zimowaniu' na danym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmietnik Re: nowy punkt widzenia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:21 a ku.. co myslisz ze mozna oddac za friko ulge studencka na kolej, autobusy, kina i browar w pubach? nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do fun biologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:39 A co nie dostałas sie? Zaraz napiszesz , ze to nie o Ciebie chodzi, hah. Ja uwazam, ze zimowanie na biologii chcac isc np. n medycyne to bardzo dobre rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsdf Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:12 to po co składałaś na to "prawo"?wszystcy tacy mądrzy dopóki wyniki nie nadejdą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta_ Re: odnosnie poprawki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:32 Dobre pytanie... tez sie nie dostalam :( I trzeba bedzie poprawic histe-calkowice. To moja tegoroczna porazka:( I moze, jak sie uda, to i wos tylko-rozszerzenie. A co bede robic? Pewnei na cos zaocznego. Boje sie, ze jesli nie pojde do inej szkoly-nauka mnie przytloczy-i nic z poprawki:( Odpowiedz Link Zgłoś
lord_edward Re: odnosnie poprawki... 29.07.06, 13:32 Mnie też czeka poprawka z historii (wos w sumie tez, co mi szkoda a moge miec tylko lepiej). Teraz chyba pójde zaocznie na prawo. Gdybym czuł sie na siłach spróbuje sie dostac na dzienne, jednak jest jeden warunek średnia powyżej 4.5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:26 Oto plan zajec na biologii: Botanika I Botanika II Chemia nieorganiczna/organiczna Zoologia bezkręgowców/kregowcow Lektorat języka angielskiego Wybralem te najwazniejzsa, co sie przydadza do matury, wiem ze bedzie to szerszy zakres ale mimo to sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:27 I bardzo dobrze! Powodzenia na studiach:) Odpowiedz Link Zgłoś
pepin86 Re: Poprawka Matury 29.07.06, 13:01 Ja sie nie dostalem w zeszłym roku, wiec spakowalem manatki i wyjechalem do UK. Nie tracilem czasu na zadne szkoly policealne. Tam sobie popracowalem i podszkolilem język, wiec poprawka z angola to byla czysta przyjemnosc :) Oprocz tego uczylem sie oczywiscie na WOS. Dzis jestem szczesliwym studentem, i moge powiedziec, ze nawet dobrze ze sie nie dostalem rok temu. Nabrałem troche doswiadczenia za granica, a tego nie naucza zadne studia. Ty masz jeszcze ten plus, ze ciebie armia nie sciga :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: Poprawka Matury 29.07.06, 20:12 czy ten plan studiow jest pewny>???a gdzie owy biolog bedzi estudiowal z takim planem??? tez bym chciala zaczac biologie bo trylko to mi zostalo...a w przyszlym roku moze pojde na medecyne albo moze na fizjoterapie..to i to bardzo mi sie podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Poprawka Matury IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 20:16 słuchajcie, a ile można poprawiać maksymalnie?? bo ja myśląc realnie o tym gdzie chcę iść to muszę poprawić wszystkie przedmioty/a przynajmniej starać się poprawić/, choć średnią z matury mam niezłą. da się pisać wszystko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:22 poprawiałam w tym roku wszystko co pisałm ( 4 przedmioty), a z tego co słyszałam można tez jakieś nowe. Ale czy to jest prawda, musisz zadzwonic do OKE. W tamtym roku by pisać poprawe należało złożyć dokumenty do końca września w szkole w której się uczyłeś. Powodzenia wszystkim poprawiającym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Poprawka Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:23 Mozna pisac nowe przedmioty, ale łaczna liczba wszystkich nie moze byc wieksza niz6! Odpowiedz Link Zgłoś