iki2007 a może zrobić tak, że pierwszy 06.05.10, 18:42 dzień ogloszenie będzie na dole, a na drugi wrzucać do wątku ogólnego? wtedy będzie szansa żeby wiecej osób je zauważyło, a nie będzie zaśmiecać Odpowiedz Link
alcea3 Re: a może zrobić tak, że pierwszy 06.05.10, 19:14 iki2007 napisała: > dzień ogloszenie będzie na dole, a na drugi wrzucać do wątku ogólnego? wtedy > będzie szansa żeby więcej osób je zauważyło, a nie będzie zaśmiecać Nie do spełnienia. Zadna z nas nie jest w stanie siedzieć i wyłapywać te watki,by je wrzucam do "ogolnego" codziennie. Jeden bedzie wisiał dłużej inny krócej i tylko pretensje się zrodzą. A poza tym,czesto jest tak,ze dziewczyny pisza "uzupełnienia" i co ? za kazdym razem bedatworzyc nowe wątki? Odpowiedz Link
bubunia1 TAK 06.05.10, 19:15 ale tylko dlatego, że w ogólnym wątku nie wiadomo kto co od kogo już kupił. Trzeba dobrze wszystko przeczytac by wiedziec, ze spodnie czy bluza jest juz nieaktualna. a tak to omijam np wątek o sprzedazy wózka bo mnie nie interesuje i popieram lilke - tytuły niektórych postów..rozkładaja na łopatki ;) Odpowiedz Link
ankas4 TAK 06.05.10, 21:18 tERAazniejsza metoda nie bardzo sie sprawdza,mozna sprobowac osobnych wątków,jak bedzie dramat,to wrócimy do starej zasady umieszczania w jednym wątku. Mysle tez,ze przeciez tak duzo i tak czesto nie sprzedajmy zeby przez to zasmiecic jakos specjalnie forum,zreszta zobaczymy jessli przejdzie na TAK czy sie sprawdzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
latortura Re: Tak 06.05.10, 22:37 i jestem tez za tym, zeby okreslac jasno w tytule czego dotyczy watek, jak bedzie: 'sprzedam wózek' to nie wejde bo juz nie potrzebuje ;) no i rzeczywiscie jest mnóstwo innych powtarzajacych sie watków o tej samej tematyce, trzeba by było stworzyc wiele takich skumulowanych pt: ZDROWIE, ALERGIA, KULINARIA itp, itd ;) Odpowiedz Link
alcea3 Re: tak 07.05.10, 18:46 20 NIE 23 TAk Dobrze liczę? Czekamy jescze głosowanie trwa. Odpowiedz Link
badowimo nie 08.05.10, 08:14 ja tam czesto zagladam, pojedynczych watkow nie wylapuje bo na forum wchodze np. ok 23 i watek moze poplynac w dol na rzecz np. zaproszen na kawe:) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka TAK 08.05.10, 08:26 ale w temacie powinna być informacja czego wątek dotyczy Odpowiedz Link
kamsi tak 08.05.10, 13:55 Jeśli będzie jasno określone, o co chodzi w wątku - no i jeśli nie zaleją nas nagle obce oferty (czy można je wtedy usuwać? Chyba byłoby tak dobrze). Osobiście nic tu nie zamierzam sprzedawać ani nic dotychczas nie miałam potrzeby kupować, więc w zasadzie sprawa mnie nie dotyczy - nie chcę tylko utrudniać tym, które kupują/sprzedają:) Odpowiedz Link
joa261 NIE 08.05.10, 22:43 Mnie pasuje "zbiorówka" :D Fajnie i czytelnie. I jak coś zechcę to wiem gdzie zajrzeć - a nie muszę wtedy przeszperać całe forum. Odpowiedz Link
alcea3 Stan na dziś 11.05.10, 21:05 27 NIE 26 TAK 1 wstrzymanie się od głosu. Dziewczyny tak sobie pomyślałam,ze dobrym pomysłem moze byłoby stworzone tylko dla nas forum?(chyba shem tez o tym pisała) Odpowiedz Link
f3f Re: Stan na dziś 11.05.10, 21:16 osobne forum jest moim zdaniem zupełnie bez sensu, kto tam bedzie systematycznie wchodził? mam tam wchodzic odziennie zeby sprawdzić czy raz na 2 tygodnie pojawi się nowy wątek? Odpowiedz Link
e-millie Re: Stan na dziś 11.05.10, 21:25 osobne forum to jeszcze gorszy pomysł niż osobny wątek, do którego i tak prawie nikt nie zagląda. Poza tym ten wynik, to prawie remis. Trzy głosy w tą czy inną stronę - co to ma za znaczenie? Dwie godziny temu było kilka głosów przewagi na tak, teraz jeden więcej na nie. To żaden wielki i jednoznaczny wynik. Ale osobne forum kupię/sprzedam moim zdaniem się nie sprawdzi. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Stan na dziś 11.05.10, 21:36 Chyba nikt nie będzie miał czasu na wchodzenie do kolejnego forum. Więc to odpada zupełnie. Wynik faktycznie niejednogłosny Odpowiedz Link
alcea3 Re: Stan na dziś 11.05.10, 21:49 To była tylko propozycja. Wynik nie jest jednogłośny i nie wiem co w takiej sytuacji zrobić. Odpowiedz Link
fassollka Re: Stan na dziś 11.05.10, 21:21 nie, uważam, że osobne forum się tak samo nie sprawdzi, jak osobny wątek. Czemu nie 'sprzątać co tydzień'? Odpowiedz Link
ankas4 Jakie znowu osobne forum? 11.05.10, 21:48 Ja myslalam,ze chodzi caly czas o osobny watek przyszpilony na gorze,a nie ze chodzi o zakladanie osobnego forum...czegos nie rozumiem..help:) Jeslli jednak pomysl dotyczyl osobnego forum...to ja jestem rowniez na NIE,przeciez nikt nie bedzie tam zaglądał. Ja jestem za tym aby kazdy zakładal sobie watek jaki chce, i kazdy niech sobie wchodzi do watku jakiego chce... Ja w zyciu nie wiedziałabym nawet ,ze ktos dal ogloszenie o sprzedazy, a tak w przypadku sprzedazy zabawek weszlam tam natychmiast. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
burdziaa a czy Aurinko nie powinna miec decydującego zdania 11.05.10, 22:07 jak myslicie,moze chociaz powinna miec zwielokrotnione głosy :) jako Matka Załozycielka? Odpowiedz Link