a.zaborowska1 12.05.10, 11:04 Oglądacie? Jest odpowiednikiem angielskiego "Gotuj i chudnij" Nie wiem ile było odcinków ale ja obejrzałam dwa. Program baaaardzo mi się podoba :D A prowadzące: dietetyczka i pani lubiąca zjeść są po prostu super! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leluchow1 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 11:15 Nie wiem która jest która,ale ta w okularach wnerwia mnie wybitnie. Przepisy fajne mają. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 11:21 leluchow1 napisała: > Nie wiem która jest która,ale ta w okularach wnerwia mnie wybitnie. Przepisy > fajne mają. ta w okularach to właśnie ta co lubi zjeść :D Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 11:41 przepisy owszem warte przełknięcia prowadzących ,nie trawię ich od pierwszego momentu, ale że lubie takie zamiany tłuste na chudsze będą miały we mnie stałą oglądaczkę Odpowiedz Link
burdziaa Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 13:47 widziałam pól odcinka,panie chyba za bardzo staraja sie byc wyluzowane przez to przerysowane wypadaja i nienaturalne-moze w rzeczywistosci to fajne kobietki ale niestety nie przebija to przez ekran,nie wiem jak przepisy-kawałek zobaczyłam jak kotlety obtaczały w białku samym i mi chyba przeszła na nie ochota... Odpowiedz Link
lilka.k Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 13:50 Aż obejrzę, bo ciekawa jestem. Na temat jedzenia mogę gadać dużo, ale jak będzie tak fatalnie jak z Brodzik, to nie będe oglądac ;) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 13:57 widzialam obie panie w dzien dobry tvn i juz wtedy stwierdzilam, ze ich sposob bycia za bardzo mnie irytuje (takie sa jakies hej do przodu). a z brodzikowa widzialam odcinek o kotletach:) jakos do mnie nie przemawia brodzikowa w roli kucharki, zreszta nie tylko w tej roli:) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 21:31 ale fajna różnica w odbiorze:) Mi podoba się i program i prowadzące, fajne, paplające o jedzeniu kobitki. Dzisiaj właśnie robiłam schabowego w siemieniu lnianym (pomysł z ich programu) i mi bardzo zasmakował a mężu zażyczył sobie jednak w bułce:) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 maryjka60 13.05.10, 07:25 ale mieliłaś te siemię nie nie? mi się podoba ten program właśnie dlatego, że nie jest sztywny i mocno wyreżyserowany :-)jak "jem i chudnę" Fajnie, że można się dowiedzieć coś o zdrowym odżywianiu i używają "polskich" zamienników czy przypraw :-) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: maryjka60 13.05.10, 23:51 nie mieliłam, z tym, że one w programie chyba w piekarniku na kratce piekły te schaby a ja tradycyjnie na patelni, bo nie miałam czasu. I też wyszły dobre, obawiałam się czy te ziarenka nie odpadną podczas smażenia ale wszystko było w porządku, trzymały się. Całość bardzo chrupiąca wyszła. Odpowiedz Link