Dodaj do ulubionych

Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Style

12.05.10, 11:04
Oglądacie?
Jest odpowiednikiem angielskiego "Gotuj i chudnij" Nie wiem ile było odcinków
ale ja obejrzałam dwa. Program baaaardzo mi się podoba :D
A prowadzące: dietetyczka i pani lubiąca zjeść są po prostu super!
Obserwuj wątek
    • leluchow1 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 11:15
      Nie wiem która jest która,ale ta w okularach wnerwia mnie wybitnie. Przepisy
      fajne mają.
      • a.zaborowska1 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 11:21
        leluchow1 napisała:

> Nie wiem która jest która,ale ta w okularach wnerwia mnie wybitnie. Przepisy
        > fajne mają.

ta w okularach to właśnie ta co lubi zjeść :D
        • dorka3078 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 11:41
          przepisy owszem warte przełknięcia prowadzących ,nie trawię ich od
          pierwszego momentu, ale że lubie takie zamiany tłuste na chudsze będą
          miały we mnie stałą oglądaczkę
          • burdziaa Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 13:47
            widziałam pól odcinka,panie chyba za bardzo staraja sie byc
            wyluzowane przez to przerysowane wypadaja i nienaturalne-moze w
            rzeczywistosci to fajne kobietki ale niestety nie przebija to przez
            ekran,nie wiem jak przepisy-kawałek zobaczyłam jak kotlety obtaczały
            w białku samym i mi chyba przeszła na nie ochota...
            • lilka.k Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 13:50
              Aż obejrzę, bo ciekawa jestem. Na temat jedzenia mogę gadać dużo, ale
              jak będzie tak fatalnie jak z Brodzik, to nie będe oglądac ;)
              • lipiec_2007 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 13:57
                widzialam obie panie w dzien dobry tvn i juz wtedy stwierdzilam, ze
                ich sposob bycia za bardzo mnie irytuje (takie sa jakies hej do
                przodu).

a z brodzikowa widzialam odcinek o kotletach:) jakos do mnie nie
                przemawia brodzikowa w roli kucharki, zreszta nie tylko w tej roli:)

• maryjka60 Re: Rewolucja na talerzu nowy program na TVN Styl 12.05.10, 21:31
                  ale fajna różnica w odbiorze:) Mi podoba się i program i prowadzące,
                  fajne, paplające o jedzeniu kobitki. Dzisiaj właśnie robiłam
                  schabowego w siemieniu lnianym (pomysł z ich programu) i mi bardzo
                  zasmakował a mężu zażyczył sobie jednak w bułce:)
                  • a.zaborowska1 maryjka60 13.05.10, 07:25
                    ale mieliłaś te siemię nie nie?

mi się podoba ten program właśnie dlatego, że nie jest sztywny i mocno
                    wyreżyserowany :-)jak "jem i chudnę"
                    Fajnie, że można się dowiedzieć coś o zdrowym odżywianiu i używają "polskich"
                    zamienników czy przypraw :-)
                    • maryjka60 Re: maryjka60 13.05.10, 23:51
                      nie mieliłam, z tym, że one w programie chyba w piekarniku na kratce
                      piekły te schaby a ja tradycyjnie na patelni, bo nie miałam czasu. I
                      też wyszły dobre, obawiałam się czy te ziarenka nie odpadną podczas
                      smażenia ale wszystko było w porządku, trzymały się. Całość bardzo
                      chrupiąca wyszła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka