narttu 03.06.10, 06:45 ostatni raz czytam forum przed zaserwowaniem kawy. Teraz nie moge sie uspokoic z powodu chanastel.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a090707 Re: kawa 03.06.10, 07:27 Kawa oczywiscie, maly spal dzis dlugo, ale budzil sie w nocy bo katar go meczy. Odpowiedz Link
anmroz Re: kawa 03.06.10, 08:33 Zapowiada się ładny dzień, pospacerujemy trochę z Maciusiem. Michał ma anginę, dobrze chociaż, że już przestał gorączkować.Na razie duża kawa po nocy z 10 pobudkami na karmienie. Miłego dnia, dziewczyny! Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawa nr2 03.06.10, 09:03 Witam się i ja w ten pochmurny, ale cieplutki poranek. Pospaliśmy do 7,30, oczy mam szeroko otwarte z radości na to wyspanie:) Domek już ogarnięty, 2 śniadanie dojadam, i idę zaraz się zamknąc w łazience, na długie piększenie:) M z dziećmi, to nie muszę sprinterowo prysznica brać:) potem przyjdzie mama, a potem jedziemy do tesciów...ot taki zwykły dzień. Od rana myslami jestem z Hanią, i jak zawsze z moją Amelcią...mam nadzieje, że w obu sytuacjach sprawy przybiorą pozytywny obrót. Trzymajmy kciuki. Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumki. Odpowiedz Link
gosia399 Re: kawa nr2 03.06.10, 10:09 dopijam kawusie,kuba spał do 8.30,jestem wypoczeta po sniadanku, i moze wreszcie nie bedzie u nas padać:)zaraz spacerek,wejdziemy na druga kausie do babci.słonecznego dzionka zycze kochane:) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kawa 03.06.10, 11:35 Kawa i drugie śniadanie. Marta obudziła się dziś z dużo niższą gorączką i zachowuje się całkiem normalnie. Wygląda na to, że lekarka trafiła z antybiotykiem. Za oknem pochmurno więc zapowiada się dzień w domowych pieleszach. Byle tylko gorączka nie wróciła... Odpowiedz Link
burdziaa babeczki-zdjecie :) 03.06.10, 15:55 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2289694,2,1,babeczki.html Babeczki na kruchym spodzie przełozone masą czekolado-waniliową z budyniem i kaszą manną Odpowiedz Link
lilka.k Re: babeczki-zdjecie :) 03.06.10, 16:04 Cudne Asia, ja tez mam zdjecia z wczorajszej nalesnikowej uczty, wiec wrzuce potem na bloga :) tez mysle o Hani i Pawle. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 zielona herbatka z cytrynką 03.06.10, 20:01 M już usnął, Maciuś leży wykąpany w łóżeczku u nas wczoraj przeszła nawałnica. Nie mieliśmy prądu, wody, kablówki i internetu. Teraz znowu idą czarne chmury :-( Dziś cały dzień byliśmy po za domem to lubię ;-) Burdzia ja poproszę te babeczki :-) Jestem w szoku :-( myślę o hanastel i ich wypadku. Myslę o tym jak ostatnio życie przypomina mi na każdym kroku jakie jest kruche :-( Odpowiedz Link
ankas4 Re: zielona herbatka z cytrynką 03.06.10, 21:24 mniammm,to ja prosze babeczke...,mniam,tutaj jest 15;30 wiec i ja pije kawke. Tymek oblega tate,ktory w nocy wrocil z Calgary,wiec mam luz,a wieczorem paakujemy sie dalej do powrotu jupiiii;/ Odpowiedz Link
burdziaa Re: zielona herbatka z cytrynką 03.06.10, 21:29 a własnie mialam pytac kiedy Paweł wraca :) szybko mineło-nie skarzyłas sie za bardzo :) Ja ide zaraz usypiac Julka,jeszcze sie bawia w kapieli z Jasiem.A babeczki zjedzone-zrobie Ci jak wrocisz. Odpowiedz Link
ankas4 Re: zielona herbatka z cytrynką 03.06.10, 21:50 Aniele Ty moj:) Tak szybko zlecialo, ale powiem szczerze,ze Tymek dzis mniej grzeczny niz jak bylismy w dwojke,,, we dwojke jakby czul,ze musimy na sobie polegac,a teraz,,,znowu zachowuje sie jak ...dziecko:) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: kawa 03.06.10, 21:59 Asiu/ Burdziu jakie piekne te babeczki. no i pewnie nielegalne:) normalnie to bym tylko powachala tego kwiatka, ale dzis to zjadlabym wszystkie w mgnieniu oka. mam takiego nerwa, ze nie wiem, jak mam sobie ulzyc. moj syn doprowadzil mnie dzis do takiego stanu, ze myslalam, ze albo wywioza mnie do szpitala z zawalem serca albo przyjada po mnie z kaftanem z bardzo dlugimi rekawami. nie daje juz rady.... to post wielkiej rozdzierajacej rozpaczy. moze powinnam przeniesc sie do watku, gdzie mozna rzucac miesem. Odpowiedz Link